MENÜ

KERESS PÉNZT
Eberhart Zoltán: SitetaTalk  &  OPN

"Ezen az oldalon minden hasznos információt megtalálsz, mely fontos lehet számodra és elősegíti az online közösséged épülését."

Az Internet első és egyetlen közösségi oldala, melynek használatával pénzt tudsz keresni.

Szia!

Először is szeretném megköszönni, hogy elfogadtad a meghívásomat a SiteTalk közösségi oldalra. Ez a platform teljesen eltér az általad megszokott, használt közösségi oldalaktól. 2010. január 16-án került fel az internetre és az elmúlt hónapokban őrült ütemben nőtt és természetesen folyamatosan nő a tagi létszám.
Itt sem kell mást csinálnod, mint amit eddig tettél a többi közösségi oldalon, meghívni az ismerőseidet, használni az oldalt. Viszont Te ezzel pénzt tudsz keresni. Hogyan? Erről lejjebb találsz egy videót.
Én azt javaslom, hívd meg az ismerőseidet a SiteTalk.com közösségi oldalra. Biztasd őket, hogy minél több embernek mutassák meg az oldalt.

HOGYAN KEZDJEM:

http://www.screencast.com/users/netiko/folders/Default/media/b6646e94-862b-435b-b1d2-e370756ed410

Jelszó a videó megnyitásához: unaico


Hogyan tudsz meghívni?
Mivel Te már regisztráltál a mi közösségi oldalunkra, ezáltal van egy felhasználóneved. Tehát a Te meghívó linked a következő:

http://www.sitetalk.com/felhasznalonev

ahol a felhasználónév a regisztrációkor megadott felhasználóneved. Tehát nincs más dolgod, mint egy pár kedves mondatot írni az ismerőseidnek egy e-mailben és linkedet beillesztve elküldeni nekik. Készült egy regisztrációt segítő videó is, ennek a linkjét is érdemes beillesztened a meghívó levélbe, így mindenki gond nélkül tud majd regisztrálni az oldalra. A videót ezen a linken éred el:

http://www.screencast.com/t/FUWtPa3fcN

Jelszó a videó megnyitásához: unaico


Minden SiteTalk tagnak jár egy webiroda. Ezt a webirodát a http://www.unaico.com/felhasznalonev oldalon éred el, ahol a felhasználónév nem más, mint a SiteTalk felhasználóneved. Itt az adatok megadása után be tudsz lépni a webirodádba. Jobb oldalt felül kattints a magyar zászlóra és akkor mindent magyarul fogsz elérni. A webiroda használatáról is készült egy videó ezen a linken éred el:

http://www.screencast.com/t/NZvXAtTFSiy

Jelszó a videó megnyitásához: unaico


A SiteTalk közösségi oldal természetesen magyarul is elérhető. Az oldal használatáról szintén készült egy videó, mely elejétől a végéig bemutatja Neked a különböző funkciók használatát. A videót ezen a linken éred el:

http://www.screencast.com/t/WdjDsVCJn

Jelszó a videó megnyitásához: unaico


Tudod miért nagyszerű a mi közösségi oldalunk, mert azzal, hogy használjuk pénzt tudunk keresni. És ez a lehetőség sokkal több ember számára adhat jobb életet, mint az összes többi üzlet, mellyel valaha is találkoztál.


Egy rövid videó bemutatja Neked ezt a koncepciót. A videót ezen a linken éred el:

http://www.screencast.com/t/tVpXtbypjZ3

Jelszó a videó megnyitásához: unaico

A mai világban ez az üzleti modell maximálisan megállja a helyét. Hívj meg minél több embert a közösségi oldalunkra. A Te ajánlásodra regisztrált embereknek küld el ennek az oldalnak a linkjét, így biztos lehetsz benne, hogy minden információt megkapnak. Hívd fel a figyelmüket arra, hogy ők is továbbítsák ennek az információs oldalnak a linkjét. Ha így teszel nagyon hamar hatalmas online közösséget fogsz kiépíteni a SiteTalk.com közösségi oldalon, mely számodra heti szinten több száz Euró passzív jövedelmet jelenthet.

Kérdéseiddel és segítségért fordulj ahhoz az emberhez, aki téged meghívott a közösségi oldalra.

Sok sikert kívánok Neked!

SiteTalk Mail szolgáltatás

A rendszer lényege, hogy az összes kommunikációnkat egy képernyőről menedzselhetjük.

E-mail: A Windows saját Outlook rendszeréhez hasonlóan egy alkalmazásban összeötvözi a létező összes e-mail címünket. Vagyis itt beállíthatjuk az összes gmail, freemail, yahoo-s stb. mail címünk fiók adatait, és mindezt egy platformon tudjuk a továbbiakban menedzselni úgy, hogy nem kell egyenként belépnünk egy böngészőn keresztül az adott levelező programunkba.

Calendar: Az eseményeket innen egy pontról koordinálhatjuk, és akár meg is oszthatjuk a barátainkkal.

Socialise: Megjegyzéseket főzhetünk, post-olhatunk több közösségi oldalon keresztül is, és láthatjuk mások megjegyzéseit anélkül, hogy külön be kellene lépnünk az adott felületre.

Messaging: Különböző platformokról/ra importálhatunk-exportálhatunk kontakt adatokat.

Documents: Dokumentumokat és e-mail csatolmányokat menedzselhetünk egy képernyıről.

Ez a rendszer a regisztrált SiteTalk tagoknak most próbaverzió (béta verzió) fázisban 3 hónapig ingyenes, később viszont már csak a bronz és arany tagok számára lesz ingyenes 12 hónapos időtartamra, a többi felhasználó számára pedig havidíjjal lesz igénybe vehető ez a szolgáltatás.

Our Vacation Club

Az Our Vacation Club az ausztrál Our Vacation Centre’ Pty Ltd. által kifejlesztett 1 éves klubtagsági csomag, ingyenesen választható a 2000 Eurós Unaico üzleti csomagban, egyébként az ára: 149 Euró.

Világszerte több ezer hajóút között válogathatunk, és hihetetlen megtakarításokat érhetünk el ezzel a klubtagsággal. Mindezen túl a kedvezményeket élvezhetjük rangos üdülőhelyeken is az egész világon, sőt kedvezőbb árakat érhetünk el különböző társasutazásokon Ausztráliában, Új Zélandon, Ázsiában, az USA-ban és Európa területén!

Az Our Vacation Club együttműködik a világ vezető utazási irodáival, mely lehetővé teszi, hogy a klubtagok rendkívül rugalmasan kiválaszthassák, hogy hol és mikor veszik igénybe ezeket a kedvezményeket. Különösen előnyös kedvezményprogram az amerikai és ázsiai régióban élők számára.

A Unaico Üzleti előny csomaggal rendelkező tagok ezt a klubtagsági PIN kódot a Unaico belső webirodában, a Személyes menü alatt a Csomagok menüponton belül választhatják ki. Az 1 éves klubtagság a megrendelt PIN aktiválásának napjától 12 hónapig érvényes.

My Holiday Rewards Klubtagság

My Holiday Rewards az ICE Enterprise által kifejlesztett 1 éves klubtagsági csomag, ingyenesen választható a 2000 Eurós Unaico üzleti csomagban, egyébként az ára: 149 Euró.

A My Holiday Rewards egy új típusú klubtagsági forma, elsősorban hajóutaknál vehető igénybe, egyedülálló megtakarítási lehetőségekkel. A My Holiday Rewards klubtagok kedvezményeket élvezhetnek több mint 30 vezető hajózási társaság vonalán, mint pl. a Cruise Lines®: Carnival Cruise Lines, Costa Cruises, Cunard Line, Holland America Line, Princess Cruises, Windstar Cruises, Celebrity Cruises, Crystal Cruises®, Disney Cruise Line®, MSC Cruises Italy, Norwegian Cruise Line®, Oceany Cruises®, Orient Lines®, Radisson Seven Seas Cruises®, Royal Caribbean International®, Silversea® Cruises.

Akár 700 Eurós megtakarítást is élvezhetünk a hajóutak áraiból!

Ezen kívül, a My Holiday Rewards együttműködik a világ vezető utazási irodáival, mely lehetővé teszi, hogy a klubtagok rendkívül rugalmasan kiválaszthassák, hogy hol és mikor veszik igénybe a My Holiday Rewards kedvezményeket, a világ közel 30 ezer szállodájában akár 60 % kedvezménnyel vehetjük igénybe a szállodai szolgáltatásokat.

A Unaico Üzleti előny csomaggal rendelkező tagok ezt a klubtagsági PIN kódot a Unaico belső webirodában, a Személyes menü alatt a Csomagok menüponton belül választhatják ki. Az 1 éves klubtagság a megrendelt PIN aktiválásának napjától 12 hónapig érvényes.

 

SiteTalk Sim kártya

A 2000 Eurós üzleti tagság mellé díjmentesen jár egy SiteTalk SIM kártya. A SiteTalk SIM-kártya egy igazi Világjáró kártya. Miután a SiteTalk SIM-et elhelyeztük egy GSM mobiltelefonban, a mobil felhasználója azonnal megtakaríthatja roaming költségeinek akár a 90%-át, s ezt élvezheti a világ több mint 230 országában.

A SiteTalk SIM legfontosabb előnyei:

• Akár hatszor hosszabb ideig beszélgethetünk, és akár 90%-al olcsóbban kezdeményezhetjük a roaming hívásokat a világ 230 országában
• A meglévő mobiltelefon számunkat is hozzárendelhetjük a SIM kártyához.
• Helyi vezetékes telefonszámokat választhatunk ki a világ több mint 70 országából
• Nincs napi limit vagy havidíj
• GPRS-adatkapcsolat a világ több mint 200 országában
• A SIM kártya feltöltő-kártyás (prepaid), így nem érhet bennünket az a meglepetés, hogy amikor hazaérkezünk, hatalmas számla van a postaládánkban…

A SiteTalk SIM egyenlege (SiteTalk SIM Credit) bármikor feltölthető a www.sitetalksim.com oldalon keresztül. A SIM kártya feltöltés után nem jár BV pont. A SiteTalk SIM kártyát természetesen bármely SiteTalk / Unaico tag megrendelheti a www.sitetalksim.com oldalon keresztül, nem kell ehhez üzleti előny csomaggal rendelkezni.

Ha nem kérünk sürgős szállítást, akkor pl. a 10 Euró lebeszélhetőséget tartalmazó 15 Eurós SIM kártyára 3 Eurós szállítási költséget fognak felszámítani Európa területére, és 2 héten belül megküldik a borítékot. Ezt a mindösszesen 18 Eurót is kifizethetjük az online számlánkról, ha van rá megfelelő fedezetünk.

Bővebb információ ITT.


Mi is az AdClicks?

Egy olyan program, amellyel a Unaico cég hirdeti a SiteTalk márkát újságokban, TV-ben, interneten, multireklámokon, autóbuszokon, buszmegállókban, metrókon, taxikon stb…

Bárki hozzá tud járulni ehhez az úgynevezett “globális hirdetés alaphoz”, amely olyan kasszát takar, amiből a cég a fent említett helyeken reklámozza magát. Ez azért nagyon jó, mert sokkal gyorsabban kiépül a közösségi oldal – mivel a tagok sok emberhez nem képesek eljutni a világban néhány év leforgása alatt.

Azokról az emberekről beszélünk, akiket nem egy ismerősük hívott meg a SiteTalk közösségi oldalra, de meglátták a SiteTalk reklámját valahol, megnézik azt az interneten – ám ők maguk csak úgy tudják a rendszert használni, ha regisztrálják magukat. Egy ilyen ember elindít egy regisztrációt a http://www.sitetalk.com/ főoldalon keresztül, de mivel nincs személyes meghívója (szponzora), ugyanakkor a rendszernek valakihez őt csatolnia kell, a Szponzor mezőben a sitetalk user név fog szerepelni, majd az így rendszerbe került személyt kiosztják a sorban következő üzleti taghoz, aki rendelkezik AdClicks utalvánnyal.

Tehát, ha rendelkezünk Unaico Üzleti tagként AdClicks utalványokkal, valójában az a pénz, amiért az utalványokat megvásároltuk, bekerül a cég “globális hirdetés alapjába”. Ebből a pénzből tudja a cég hirdetni magát mindenfelé a világban. Igazán etikus az is, hogy nem tartja meg a Unaico cég azokat az embereket, akik egy reklámhirdetés alapján, szponzor nélkül regisztráltak, hanem azokhoz csatolja be őket (automatikusan), akik támogatták ezt a marketing kampányt – azáltal hogy vásároltak AdClicks utalványokat.

Pontosan így lehetséges az, hogy ha Mi rendelkezünk AdClicks utalványokkal, akkor azt fogjuk észrevenni, hogy egyszer csak becsatol alánk a cég valakit Amerikából, Ázsiából, Európából, Afrikából, Ausztráliából… Az a valaki, tehát anélkül fog bekerülni a Mi hálózati struktúránkba, hogy Mi ismertük volna őt… aztán Ő is meghív valakit, az Ő emberei is meghívnak valakiket és ez így megy tovább… Még az is lehet, hogy valaki közülük üzleti csomagra felminısőt, mert megnézi és megtetszik neki az online üzleti prezentáció, és vásárol pl. egy 2000 eurós előny csomagot, majd elkezd keményen dolgozni.

Pontosan mennyit ér az AdClicks? 1 db AdClicks = 0.05 EUR

Hogy juthatunk AdClicks-hez?

 • Az 500 EUR-s csomagban: 2 000 AdClicks utalvány található (értéke 100 €)
 • A 2000 EUR-s csomagban: 10 000 AdClicks utalvány található (értéke 500 €)

Ha ez elfogyna, bárki vásárolhat további AdClicks utalványokat 0.05 EUR/db áron. Az AdClicks-nek van pontértéke is – ez nagyon fontos – ha valaki vesz a hálózati fában alattunk AdClicks utalványokat, nekünk azt jóváírják ugyanúgy mint bármely más BV pont alapot képező vásárlást vagy szolgáltatást.

Egy hozzánk csatlakoztatott személy esetén a rendszer 2000 db. AdClicks utalványt vesz le az egyenlegünkből, melyet folyamatosan ellenırizhetünk a Unaico belső irodánkban a Személyes menüponton belül, az AdClicks számla alatt.

Tagságok összehasonlítása

Mit tartalmaznak a SiteTalk / Unaico Üzleti előny csomagok?
Összeállításunkban áttekintjük, hogy a Unaico üzleti rendszerében az egyes előny csomagok megszerzése esetén mire leszünk jogosultak abban a pillanatban, ahogy a felminősítésünk megtörtént. A képre kattintva világosan látszanak a csomagok tartalma:

Az alábbi táblázat pedig megmutatja, hogy melyik Unaico regisztráció milyen jogosultságot takar. A képre kattintva a többi csomag is látható.


 

SiteTalk Vacation Club

SiteTalk Vacation Club segítségével fantasztikus nyaralási lehetőségek ezreihez férhetsz hozzá, a világ minden tájára szervezhető utakkal, exkluzív árakon.

A SiteTalk Vacation Club egy életmód klub, mely nyaralási elszállásolást, valamint ehhez kapcsolódó termékeket és szolgáltatásokat kínál a biztosított számára.

A SiteTalk Vacation Club kínálatában közel száz országban több ezer nyaralóhely áll a tagok rendelkezésére egész évben. A tagoknak évente akár hat heti nyaralásra is lehetőségük nyílik, alkalmanként 1-8 fő számára. A SiteTalk Vacation Club tagság öt évig terjed. A foglalások a szabad helyek függvényében változnak.

Tehát 599€-ért kizárólag az Arany csomaggal rendelkezők élvezhetik ezt a szolgáltatást, így nekik a szállás ugyanennyibe kerül 2 fő részére és ugyanennyibe kerül 8 fő részére is, semmivel nem több költség!

Kiszámolva, ha nyolcan utaztok el, akkor csak kb. 18.000.-Ft/hét a fizetni való, bármelyik luxus szállodában.

Minden klubtagnak kötelező azonban kifizetnie egy ún. tagsági aktiválási díjat, amelynek a díja 299 Euró. Amikor egy 2000 eurós üzleti tagsági csomagot vásárol valaki, vagy felminősíti magát egy alacsonyabb klubtagságról 2000 eurós csomagra, akkor ettől a pillanattól 120 napja van arra, hogy kikérje a SiteTalk Vacation Club tagsági PIN kódját a belső Unaico irodájában, majd aktiválja ezt a PIN kódot awww.sitetalkvacationclub.com oldalon keresztül.

FONTOS, hogy a PIN aktiválásakor ne adjunk meg freemail-es vagy citromail-es e-mail címet, mert előfordult, hogy a visszaigazoló e-mail nem érkezett meg ezekbe a fiókokba, ami komolyabb utánajárást és ügyfélszolgálati levelezést vont maga után. Nem számít tehát, hogy milyen e-mail címmel vagyunk regisztrálva a SiteTalk rendszerébe, itt, a SiteTalk Vacation Club PIN kód regisztrációnál megadhatunk másik e-mail címet, ezért igyekezzünk itt pl. Gmail-t, Yahoo-t vagy bármi mást megadni, de lehetőleg kerüljük a freemail és a citromail használatát.

A 299 Eurós PIN aktiválási díjat ezután ki kell fizetnünk, és ennek a díjnak kell a 2000 Eurós csomagunk megvásárlását követő 120 napon belül beérkezni a megadott számlára, akkor érvényes a klubtagságunk. Ezt követően az alap klubtagság 1 évre szól, amely további 4 évvel meghosszabbítható, de úgy, hogy ehhez legalább 1 hetet kell igénybe vennünk. Minden egyes igénybe vett hét 1 évvel hosszabbítja meg a klubtagságunkat, de max. 5 évig.

Üdülési Törzskártya Program – Holiday Plus

z úgynevezett Holiday Plus Program, magyarul inkább üdülési törzskártya program is nagy segítségére van a SiteTalk felhasználók számára.

A Holiday Club a Connex Marketing Group (http://www.connexgroup.net) által kifejlesztett klubtagsági csomag, gyakorlatilag digitális szálloda utalvány, amelyet automatikusan hozzárendelnek az 500 Eurós csomaghoz, és ingyenesen választható egy másik klubtagsággal együtt a 2000 Eurós Unaico üzleti csomag mellé. Természetesen külön is meg rendelhető a Unaico belső webirodájából a Unaico Shop-ban 199 Euróért. 199 BV pont jár érte.

A program adta lehetőségeket kihasználó felhasználók több mint ezer szállodában szállhatnak meg kedvezményesen, mely szállodákból hatvan Magyarország területén található, tehát belföldi üdülésre is kiválóan alkalmas.

A kedvezményt utalvány formájában kapja meg a programban részt vevő felhasználó, mely nincs időpontra kiállítva, egy éven belül bármikor érvényesíthető azokban a szállodákban, ahová kedvezményre jogosult a SiteTalk felhasználója.

Ez a program egy családi nyaralás alkalmával jóval több megtakarítást jelenthet, mint amennyibe a szolgáltatás, illetve a program kerül, továbbá ajándékozásra is kiválóan alkalmas. Napjainkban már sokkal inkább az élményt nyújtó utalványok jelentik a megfelelő ajándékot, ellentétben a vásárlási utalványokkal.

A Connex Holiday Plus UNLIMITED szállodai utalvány valójában ma már egy digitális termék, egy PIN kóddal regisztráltathatjuk magunkat, majd ki kell választanunk a szálláshelyet, meg kell igényelnünk a szállodautalványt, és ezzel kell jelentkeznünk az utalványt elfogadó szállodákban.

Az elfogadóhelyek saját üzletszabályzata függvényében max. 1-6 ingyenes éjszaka tartózkodási időtartamra jogosít fel az alábbiak szerint:

 • Egy PIN kóddal egy szállodában egy alkalommal max. 1-6 éjszaka ingyenes.
 • 2 személy veheti igénybe kétágyas szobában, választás szerinti Holiday Plus partnerhotelben.
 • A reggelit és/vagy a vacsorát (a hotel üzletszabályzata szerint), valamint az esetleges klubtagság nélküli vendégéjszakát közvetlenül a szállodában kell kiegyenlíteni.
 • A szállodakatalógus jelenleg 1600 utalványt elfogadó hotelt tartalmaz Európa 16 országában (elsősorban Ausztriában, Németországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Szlovéniában, Horvátországban, Olaszországban, Hollandiában és Svájcban), ezek között jelenleg több, mint 60 magyarországi szálloda szerepel, tehát belföldi üdülésre is kiválóan alkalmas.
 • A foglalás közvetlenül a kiválasztott szállodában történik.

Unaico Üzleti előny csomaggal rendelkező tagok ezt a klubtagsági PIN kódot a Unaico belső webirodában, a Személyes menü alatt a Csomagok menüponton belül választhatják ki. Az 1 éves klubtagság a megrendelt PIN aktiválásának napjától 12 hónapig érvényes. Ha egy személy a Unaico-nál több üzleti előny csomaggal is rendelkezik, akkor külön-külön megigényelheti ezt a klubtagságot minden egyes üzleti pozíciója mellé, így egy szállodában egyidejűleg 2 vagy több 2 ágyas szoba is lefoglalható, vagy az eltölthető ingyenes éjszakák száma tovább növelhető, de ekkor is egy személy esetében max. csak 6 éjszakáig.

Ez a program egy családi nyaralás alkalmával jóval több megtakarítást jelenthet, mint amennyibe a szolgáltatás, illetve a program kerül, továbbá ajándékozásra is kiválóan alkalmas.

SiteTalk Egyetem

A SiteTalk Egyetem, azaz az Oxford program azzal az alapgondolattal kezdődött, hogy az üzemeltetők, vezetők már nagyon régen észrevették, hogy a társadalom igen nagy hányada nem rendelkezik elegendő pénzügyi intelligenciával. Ez nagyon sokáig nem okozott különösebb problémát, ám a most megélt világméretű gazdasági válság rászorít minden egyes embert, hogy megtanulja professzionálisan kezelni pénzügyi helyzetét. Ennek fényében jött létre a SiteTalk Egyetem.

Az egyetem létrejöttét elsősorban a Robert Kiyosaki csoportnak köszönheti, mely a cég mögött áll. Az egyetem ennek a csoportnak a pénzügyi oktatási csomagját használja, az Oxford program 1. és 2.-t.

Személyiségfejlesztés, kommunikáció, nyelvtanulás

A SiteTalk Egyetem nem csupán pénzügyi oktatást végez, hanem minden olyan képességet kíván fejleszteni, mely szerves részét képezi annak, vagy valamilyen módon kapcsolódik hozzá. Legfontosabb a személyiségfejlesztés, az üzleti kommunikáció, valamint számos nyelvet is elsajátíthat az a felhasználó, aki szeretné kihasználni a SiteTalk Egyetem kínálta lehetőségeket.

A program olyan mértékben használható, ahogy a felhasználó szeretné hasznosítani azokat. 15-60 darabos e-book sorozatról van szó, mely tetszés és érdeklődés szerint használható.

Ezeket a programokat magasan képzett szakértők rakták össze annak érdekében, hogy a társadalom képes legyen igazodni a mai gazdasági helyzethez, képes legyen növelni saját pénzügyi intelligenciáját.

Jelen eladósodott társadalmunk igen nagy százaléka arra vágyik, hogy jelenleg meglévő adósságai helyett megtakarításai, illetve befektetései legyenek. Mindenki ezt szeretné, előre haladni az eladósodás helyett, ám kevés ember képezi magát arra, hogy ezeket a célokat képes legyen megvalósítani. Ehhez kíván segítséget nyújtani a SiteTalk Egyetem programja.

Ez nem azt jelenti, hogy a program részeként befektetéseket ajánlanak a tulajdonosok a felhasználók részére, sokkal inkább azt, hogy az egyes emberek egyre közelebb kerüljenek saját döntési szabadságukhoz.

Az Oxford program abban segít, hogy egy nehéz gazdasági helyzetben, mint amilyen a jelenlegi, minden ember képes legyen arra, hogy jól kezelje saját személyes pénzügyeit, és értékeit a legjobb irányba terelje a gyarapodáshoz. Mindenkinek saját döntése, hogy kihasználja ezt a nagyszerű lehetőséget.

Oxford Programme – Module I. e-Book + DVD videó + munkafüzet + segédeszközök

Az Oxford program első része elıkészíti a terepet az egész oktató anyaghoz, csak kövessük az egyes lépéseket. E program két önálló kurzusból áll: Az első A titkos kód, a második pedig Az igazi titok. Az egyes modulok egymásra épülnek és együtt adnak számunkra egy olyan módszert, amire szükségük van ahhoz, hogy a Unaico üzleti programja sikeres legyen a számunkra.

A bronz és arany Unaico Üzleti előny csomaggal rendelkező tagok ezt a terméket a Unaico belső webirodában, a Személyes menü alatt a Csomagok menüponton belül választhatják ki és rendelhetik meg teljesen ingyenesen a SiteTalk Mall webáruházból.

Nem bronz és arany klubtagok 299 Euróért rendelhetik meg ezt a terméket, és 299 BV pont jár érte: ITT megrendelhető
A Program jelenleg angol nyelven rendelhető meg, az I. modul: a Titkos kód hamarosan már magyar nyelven is elérhető lesz!

 

Oxford Programme – Module II. DVD videó + munkafüzet + könyv + audió képzés + segédeszközök

Az Oxford program II. modulja átgondolt képzések és gyakorlatok sorát tartalmazza. A 8 fejezetet a hallgatók 30 db. 8-15 perces videó blokkban sajátíthatják el (együttesen közel 4 óra). A modul része a munkafüzet és a könyv is, amelyben a hallgatók alkalmazzák a tanultakat, valamint egy speciálisan szerkesztett audió képzés még tovább erősíti a fogalmakat.

Az arany Unaico Üzleti előny csomaggal rendelkező tagok ezt a terméket a Unaico belső webirodában, a Személyes menü alatt a Csomagok menüponton belül választhatják ki és rendelhetik meg teljesen ingyenesen a SiteTalk Mall webáruházból. Nem arany klubtagok 699 Euróért rendelhetik meg ezt a terméket és 699 BV pont jár érte: Itt megrendelhető
A Program jelenleg még csak angol nyelven rendelhető meg!

Elérhető az Oxford Programme magyar felirattal a következőképpen:

Jelentkezz be a webirodádba, majd a személyes menüpont alatt találod : “Az Oxford Programme oldala” . Kattints rá és betöltődik az Oxford Programme hivatalos oldala (http://www.oxfordprogramme.co.uk).

 

A következő módon tudod megtekinteni az oktatást:

Log In (jobb felső sarokba) –> Írd be a felhasználónevedet és a jelszavadat (ugyan, az mint a webirodában) majd klikkelj a “Log In” gombra –> Majd a zászlók alatt, Please select your study media alatt klikkelj a “Module 1 Media HU” hivatkozásra  –> a magyar zászló alatt találod a 8 részből álló videóanyagot és bemutatkozó videót (Introduction), magyar felirattal. A bemutatkozó videó egyelőre hibás felirattal került fel az oldalra, amit hamarosan ki fognak javítani.

Az alábbiak viszont teljesen készen vannak :

 • TSC CH 1 Living Your Life
 • TSC CH 2 Unconscious Power
 • TSC CH 3 Self Image
 • TSC CH 4 Well-formed outcomes
 • TSC CH 5 Your Secret Code Live
 • TSC CH 6 Create your Code
 • TSC CH 7 Ecology of Goals
 • TSC CH 8 Conclusion

Ajándék Jövőbeni Részvénybizonylat Opciók (JRO)

Ha valaki nem aktív hálózatépítőként vesz részt a Unaico rendszerében, hanem szeretné a pénzét gyarapítani, akkor erre a Unaico 2000 Eurós üzleti előny csomag tagsága adja a legjobb eredményt.

Mint ismert, a Unaico 2012. végére, 2013. elejére tervezi, hogy kilép a tőzsdére (hasonlóképpen a Facebook is 2012 végére tervezi megjelenését a tőzsdén). A jelenleg auditált 400 millió dollár körüli vagyon 49 %-ára ún. Jövőbeni Részvény Opciókat (JRO) bocsátanak ki folyamatosan.

Ezekhez a JRO-khoz csak Unaico üzleti tagok juthatnak hozzá az alábbiak szerint:

 • 149 Eurós tagsághoz – NEM JÁR JRO
 • 500 Eurós tagság mellé jár ajándékba 175 Euró értékű JRO
 • 2000 Eurós tagság mellé jár ajándékba 1250 Euró értékű JRO

Az ajándék JRO az valójában a pozícióhoz jár, és nem a klubtagsági díjhoz. Ha valaki előbb minősíti fel magát ingyenes pozícióról 149-re, majd innen megy tovább 500-ra, akkor is ki kell a teljes 500-at fizetnie a felminősítéshez, és kap 175 EUR értékű JRO-t. Ha egy tag innen minősíti fel magát tovább 2000 Eurós csomagra, akkor az addig már kifizetett 649 Euró felett kell a teljes 2000-et befizetnie, vagyis ebben a példában mindösszesen 2649 EUR az összes befizetés a pozíción, és a már megszerzett 175 EUR feletti 1250 EUR értékű JRO-t is meg fogjuk kapni!

Aki pl. 500-as (BRONZ) tagként regisztrál a rendszerbe, és innen minősít fel tovább 2000-re, az összesen 2500-at fizet ki, és a megkapott 175 EUR értékű JRO felett további 1250 EUR értékű JRO-t írnak jóvá a számláján.

Mindenesetre, ha valaki már üzleti tagja a rendszernek, és 2000 Eurót akar betenni a rendszerbe, ezt jobban megéri új pozíción megtennie, és nem egy már meglévő, 149 vagy 500 Eurós pozíciót felminősíteni, a legjobb nyereség elérése érdekében, ugyanis ez esetben a 2000 EUR üzleti csomagért járó személyes 200 EUR értékű bónusz is házon belül marad!

A Unaico cég részéről kiosztásra kerülő JRO-kból már közel a 3/4-e gazdára talált, szakavatottak véleménye szerint a tagok számának dinamikus emelkedése miatt várhatóan 2011. év végéig valamikor el fog fogyni az utolsó JRO is amit még a cégtől kaphatunk, utána már csak az un. belső tőzsdén lesz lehetőség más tagoktól ilyen papírokhoz hozzájutni, nyilván ez lényegesen feljebb fogja tornászni a JRO-k mindenkori aktuális értékét.

A másik fontos dolog, amit meg kell érteni, a klubtagságért nem JRO-t kap az ember, azzal, hogy valaki 500 vagy 2000 Eurós üzleti taggá válik a rendszerben, ennél lényegesen magasabb értékű digitális termék és szolgáltatás csomagot kap kézhez, a JRO-kat pedig még egyelőre pluszban ajándékba kapjuk a cégtől a klubtagság mellé. A Unaico cég fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztatja az ajándékba kapható JRO-k mindenkori értékét.

Akik 2010. januárban csatlakoztak 2000 Eurós csomaggal, ők indulásképpen 1500 Eurónyi JRO-t kaptak, nekik 2011. április 09-én már 19800 Eurót ért a portfóliójuk. Akik halogatták a csatlakozást, és ezt ugyancsak 2000 Eurós csomaggal 2010. november 10-én tették meg, ők már csak 1250 Eurónyi JRO-t kaptak, de nekik is már 2500 EUR-t ért a portfóliójuk 2011. április 09-én (vagyis megduplázták a pénzüket).

Azonnal szeretnénk eloszlatni egy aggodalmat. Ez nem virtuális pénz. A JRO-k kereskedése folyamatos, így mindig van kereslet és kínálat a belső tőzsdén. Ekkora emelkedés mellett mindig is lesz aki venni akar, és lesz aki eladni. Így az elmúlt 15 hónap során nem fordult elő, hogy ha valaki pénzzé akarta tenni a JRO-it, ez 24 órán belül nem történt volna meg. Ha pedig a JRO-nk már Euróban áll a Jövőbeni Részvénybizonylat folyószámlánkon, már csak 2-3 kattintás a belső irodánkban, aztán irány egy bankautomata, és a tagsági csomagunk mellé ingyenesen megküldött dombornyomott MasterCard bankkártyával máris felvehetjük a pénzt.

Az idő viszont szalad, és minél tovább halogatja valaki a döntést annál kevesebbet fog érni a pénze, ráadásul a JRO-k pár hónapon belül elfogynak. Ezért nem mindegy, hogy hol húzzuk meg a startvonalat, ha részt akarunk venni ebben a történetben.

2011. május 06-n még 0,110 Euró volt az az alsó érték, amennyinél kevesebbért a belső virtuális tőzsdén már nem juthattunk hozzá 1 db. JRO-hoz. Ez tehát azt jelenti, ha valaki csatlakozott 2011 április 13-n 2000 Eurós tagsággal, 1250 Euró értékű JRO-t kapott ajándékba, vagyis 1250 / 0,110 JRO egyedi értéken maximum 11.363 db. JRO-t tudott szerezni.

2011. május 07-én már 0,120 Euró lett az az alsó érték, amennyinél kevesebbért a belső virtuális tőzsdén már nem juthattunk hozzá 1 db. JRO-hoz. Ez tehát azt jelenti, ha valaki csatlakozott 2011 május 08. után 2000 Eurós tagsággal, 1250 Euró értékű JRO-t kapott ajándékba, vagyis 1250 / 0,120 JRO egyedi értéken maximum már csak 10416 db. JRO-t tudott szerezni.

Ez az alsó JRO érték az előrejelzések szerint a továbbiakban is rendszeresen növekedni fog a Unaico cég menedzsmentje által rögzített időpontokban, mindig egy adott konkrét héten péntekről szombatra és ez határozza meg a portfóliónk emelkedését és mindenkori értékét is. Ezért ér a ma betett 2000 Eurónkért kapott ajándék 1250 Eurónyi JRO 1 hónap múlva már akár kb. 1375 Eurót, 2 hónap múlva már akár kb. 1550 Eurót és így tovább.

JRO vásárlási dömping akkor várható, amikor majd elfogynak a JRO-k, akkor mindenki még JRO-hoz akar majd jutni a cégtől, mivel ezt követően, ha már csak a tagok között lesz belső kereskedés, az ár várhatóan meg fog emelkedni.

Ezt követően ismét nagyobb JRO vásárlási őrület pedig a tőzsdei bevezetés előtti hónapokban várható, hiszen minden ún. elő-papír értéke a tőzsdei bevezetéskor kb. 25-27 %-al emelkedik. Ezért van most ez az őrület a Facebook esetében is, ott is még csak elő-részvényekről, és már most is dollár milliárdokat adnak komolyabb Facebook JRO csomagokért ismert befektetői csoportok (mint pl. nemrég a Golden Sachs).

A Facebook részvény opciói 7 év alatt hivatalosan 28 ezer százalékos növekedést értek el, ám a rögzített 28 dolláros Facebook elő-részvény értékkel szemben 50-70 dollárért is lenne kereslet ma Facebook részvényekre, de egyszerűen képtelenség ma ilyen papírokhoz magánszemélyeknek hozzájutni.

A SiteTalk esetében máris sokkal dinamikusabb a növekedés, mint a Facebook-nál volt az első 1-2 évben. A SiteTalk Jövőbeni Részvénybizonylat Opciók értéke a 16. hónap végére 1440 %-os növekedést mutatott, a Facebook esetében az 1440 %-os növekedés a 37. hónapban következett be.

A SiteTalk tagi létszáma 14 hónap alatt érte el az 1 milliót (2011. március 10.), viszont a második 1 milliós létszámra már 1 hónapot sem kellett várni (2011. április 06.), a 3 milliós létszámot 10 nap alatt, a 4 milliós létszámot további 9 nap alatt, az 5 milliós létszámot pedig már csak további 8 nap alatt értük el. Mivel egy közösségi média értéke (és ezáltal a mögötte lévő JRO-k értéke) mindig a felhasználók számával arányosan nő, mindenki elmerenghet rajta, vajon csak ugyanakkora százalékban lesz kimutatható ez az emelkedés a következő 1 évben is, mint az előző 1 év során volt, vagy elképzelhető, hogy picit több lesz?

Egyetlen gondolatot szeretnénk még így a végén ejteni a ZÁROLÁS fogalmáról, valamint arról, hogy a megszerzett jutalékainkból is tudunk vásárolni JRO-t.

Amikor valaki felminősít pl. egy 2000 Eurós üzleti csomagra, akkor az 1250 Eurós JRO csomagot úgy kapja meg, hogy abból 1000 Euró értékben JRO papírokat azonnal a Unaico cégtől kap meg, ezt 2 hónapig zárolják, addig nem lehet tovább értékesíteni, pénzzé tenni. A fennmaradó 250 Euróért pedig más tagoktól vásárolhatjuk meg a papírokat a belső tőzsdén. Az így megszerzett papírokat 1 hétig zárolják. Ha jutalékot számolnak el a számunkra a rendszerben, annak 75 %-át jutalék számlára helyezi el a cég, 25 %-át pedig ún. kötelező JRO számlára, abból kötelezően JRO-kat kell más tagoktól vásárolnunk.

Az így megvásárolt JRO-kat is 1 hétig zárolja a rendszer, de utána mi is eladhatjuk. A jutalékunk fennmaradó 75 %-ból is van lehetőségünk JRO-t vásárolnunk, azonban ez azonnal tovább is adható, egy percig nem zárolják ezeket a tételeket.

 

Lezárul a JRO promóció
Az elismerési promóció, melynek keretein belül a Bronz és Arany szintet elérő tagok JRO-kban részesülnek, 2012. január 31-e éjfélkor lezárul. Tájékoztatunk továbbá, hogy a 2011 negyedik negyedévre vonatkozó hűségbónuszok január végén kerülnek kifizetésre, és ezzel együtt a Hűségbónusz akció is megszűnik. Február elején új elismerési promóciót indítunk, melyről hamarosan bővebb tájékoztatást is adunk.

Reméljük sikerült mindenki számára értékes információt megosztanunk, és segíthettünk egy jó döntés meghozatalában!

 

 

http://www.sitetalk.com/publicprofile/eberhart

 

 

Hírek

 • OPN LEADER Hírek
  2012-05-26 02:31:52
 • Összefoglaló a 2012. május 12-i budapesti rendezvényről
  2012-05-14 11:51:05
 • Unaico Merit
  2012-02-21 14:45:31

  A Unaico örömmel jelenti be a Unaico Mertis programot – az új promóciónkat, mely a Unaico Elismerési Program keretein belüli munkádért és haladásodért jutalmaz téged. A következő alkalmakkor részesülhetsz

  Merit pontokban:

  - Bronz szint elérése a kompenzációs tervben = 75 Merit

  - Arany szint elérése a kompenzációs tervben = 500 Merit

  Egy Merit nagyjából 2 (kettő) eurónyi értéket képvisel majd.

  Február 1-jétől kezdődően a Bronz vagy Arany szintet elérő Tagok Meritekben részesülnek. A Unaico Mertis program keretein belül összegyűjtött Meriteket a későbbiek folyamán különböző jutalmakra válthatod majd, többek között lifestyle díjakra, céges jutalmakra és SiteTalk termékekre. Az első, Meritekből megvásárolható jutalmakat a Magyarországon tartott Globális rendezvényünkön mutatjuk majd be, május elején. Sok sikert kívánunk, és reméljük, hogy a lehető legtöbb Meritet oszthatjuk majd ki a Tagjaink között.

  http://www.sitetalk.com//register?sponsor=eberhart

 • 2012 február
  2012-02-07 12:28:22

  Kezdjük az új hónapot egy újdonsággal! A fentiekben az első nyilvános képet láthatod az új SiteTalk-ból, amit április végén vagy május elején adunk majd ki a Magyarországon rendezett globális konferenciánkon. Az új SiteTalk tényleg létezik, és már majdnem készen áll. A megjelenése letisztult és professzionális. Azonban még dolgoznunk kell rajta, és a globális konferencia előtt nem szándékozzuk élesíteni, szóval bocsánat, hogy olyat mutatunk, amit egyelőre nem kaphattok meg. Néha nagyon nehéz türelmesnek lenni. Elérkezett a február, és sok újdonsággal szolgál számunkra. Már most érezzük a mindannyiunk számára nagyon kedves Hong Kongi csapat hiányát, akik ettől a hónaptól kezdve a KLEO csapat részévé váltak. A kínai tagjaink a kezdetektől fogva jelentős és fontos szereplői voltak a Unaico családnak. Sok sikert kívánunk nekik a Unaico utáni életükben is!

  Mire ezeket a sorokat olvassátok, én már Indiában leszek, és az első induló meetinget meg is tartottuk Új-Delhiben. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire várom a találkozást az indiai Tagjainkkal, és azt, hogy végre megismerjem ezt a gyönyörűországot. A hatalmas népességnek és a gyors fejlődésnek köszönhetően India tökéletes piacot jelent számunkra. Az alábbi írást ezen a héten találtam, miközben az indiai prezentációkra készültem.

  A weboldal címe, ahonnan származik:

  "Indiai üzleti etikett és protokoll": “Kapcsolatok és kommunikáció

  • Az indiaiak ismerősökkel szeretnek üzletet kötni.

  • Indiában a kapcsolatok kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapulnak.

  • Indiában az üzletkötés feltétele jellemzően a hosszú ideje tartó személyes kapcsolat.

  • A közös ismerős általi bemutatás hasznosnak bizonyulhat, mivel ez azonnal megalapozza a bizalmat." Ejha!

  Hiszen a SiteTalk pontosan erről szól!

  Olyan emberekkel kötsz üzletet, akiket régóta ismersz, és bízol bennük. A SiteTalk alapját ugyanazok az értékek képezik, mint az indiai üzletkötési szokásokét.

  Ilyen hasonlóság mellett a SiteTalk csak sikeres lehet Indiában. Míg néhányunknak Indiában volt szerencséje találkozni, mások hasonlóan keményen dolgoztak a világ más részein.

  Az elmúlt hetekben Dan Andersson meetingeket tartott LEADER HÍREK2012. február 3-én véget érő hét (Magyar változat) 2. oldal SiteTalk Leader HírekBudapesten (400 résztvevő), a svédországi Soderhamn-ban (250 résztvevő), és Madridban (90 résztvevő). Madridban Dan találkozott számos olyan taggal, akik több, mint két évvel ezelőtt az elsők között csatlakoztak a Unaico-hoz. Bemutatta nekik, hogy az üzletünk mekkora utat tett meg a kezdetek óta, amikor a jelenlegi sikerünk csak ígéretként létezett a jelenlevők számára. Dan elmondta, hogy óriási jelentőséggel bír számára, hogy végre megvalósul az, amit az üzleti modellünk a kezdetektől fogva ígért.

  A február eljöttével megszüntettük a JRO-k kiosztását az elismerési programunk keretén belül, és ezzel egy időben elindítottuk az új Merits jutalomrendszerünket is. A promóció részleteit már kiküldtük nektek. Február 1-től kezdve a Bronz vagy Arany szintet elérő Tagjaink Merit pontokban részesülnek. A Unaico Merit elismerési programon keresztül kapott Meriteket később mindenféle jutalmakra és promóciókra lehet majd beváltani. Az első Meritekből vásárolható jutalmakat a Magyarországon rendezett globális konferenciánkon jelentjük majd be, szóval vágj bele a programba még most! A Merit jutalmakat gyorsan fel lehet halmozni.

  A www.presentermovies.com weboldalunk alig két hét alatt több ezer látogatót számlált. Látjuk, hogy hasznotokra váltak a jelenleg elérhető svéd, szlovén, magyar és kínai fordítások. Ezeket a videókat több, mint 80 országban látták már! A Presenter fantasztikus eszköz, nagy segítséget nyújt a SiteTalk bemutatásában a jelöltek számára.

  Nézd meg újra a www.presentermovies.com nagy felbontású videóit, használd fel őket az üzleted bővítésében, és ne feledd megmutatni őket a hálózatod többi tagjának sem!

   

  A másik hír, amivel lépten-nyomon találkozom, a Facebook tőzsdére lépésének közeledtével kapcsolatos. A kezdeti részvénykibocsátás tervezett bevétele 100 milliárd dollár, ami megegyezik a teljes McDonald´s cég értékével. Az egyetlen dolog, amire gondolni tudok, hogy ez elképesztően sok pénz egy olyan cégért, ami valójában nem értékesít semmit. Persze vannak hirdetések, amik kattintásonként pár centet hoznak, de ez a pénz a Facebook részvényeseinek zsebébe vándorol. A SiteTalk ebben különbözik leginkább. A Unaico ugyanis a bevételének több, mint felét visszajuttatja a Tagok részére. Képzeld el, mi lenne, ha a Facebook platform kínálna vásárlási, utazási és tréning lehetőségeket, aranyat, kávét vagy játékokat is! Lehet, hogy a Unaico-nak még szüksége van egy kis időre, de egy olyan platformmal a háta mögött, ami eladásokat és bevételt generál hétköznapi emberek számára, képzeld el, mennyit fog érni, ha a SiteTalk felhasználók száma eléri a 100 millió, vagy adott esetben a 800 millió tagot! Ezen tényleg érdemes elgondolkozni.

  http://www.sitetalk.com//register?sponsor=eberhart

 • 2012 febrár
  2012-02-07 12:24:23

  Kezdjük az új hónapot egy újdonsággal! A fentiekben az első nyilvános képet láthatod az új SiteTalk-ból, amit április végén vagy május elején adunk majd ki a Magyarországon rendezett globális konferenciánkon. Az új SiteTalk tényleg létezik, és már majdnem készen áll. A megjelenése letisztult és professzionális. Azonban még dolgoznunk kell rajta, és a globális konferencia előtt nem szándékozzuk élesíteni, szóval bocsánat, hogy olyat mutatunk, amit egyelőre nem kaphattok meg. Néha nagyon nehéz türelmesnek lenni. Elérkezett a február, és sok újdonsággal szolgál számunkra. Már most érezzük a mindannyiunk számára nagyon kedves Hong Kongi csapat hiányát, akik ettől a hónaptól kezdve a KLEO csapat részévé váltak. A kínai tagjaink a kezdetektől fogva jelentős és fontos szereplői voltak a Unaico családnak. Sok sikert kívánunk nekik a Unaico utáni életükben is! Mire ezeket a sorokat olvassátok, én már Indiában leszek, és az első induló meetinget meg is tartottuk Új-Delhiben. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire várom a találkozást az indiai Tagjainkkal, és azt, hogy végre megismerjem ezt a gyönyörűországot. A hatalmas népességnek és a gyors fejlődésnek köszönhetően India tökéletes piacot jelent számunkra. Az alábbi írást ezen a héten találtam, miközben az indiai prezentációkra készültem. A weboldal címe, ahonnan származik: "Indiai üzleti etikett és protokoll": “Kapcsolatok és kommunikáció • Az indiaiak ismerősökkel szeretnek üzletet kötni. • Indiában a kapcsolatok kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapulnak. • Indiában az üzletkötés feltétele jellemzően a hosszú ideje tartó személyes kapcsolat. • A közös ismerős általi bemutatás hasznosnak bizonyulhat, mivel ez azonnal megalapozza a bizalmat." Ejha! Hiszen a SiteTalk pontosan erről szól! Olyan emberekkel kötsz üzletet, akiket régóta ismersz, és bízol bennük. A SiteTalk alapját ugyanazok az értékek képezik, mint az indiai üzletkötési szokásokét. Ilyen hasonlóság mellett a SiteTalk csak sikeres lehet Indiában. Míg néhányunknak Indiában volt szerencséje találkozni, mások hasonlóan keményen dolgoztak a világ más részein. Az elmúlt hetekben Dan Andersson meetingeket tartott LEADER HÍREK2012. február 3-én véget érő hét (Magyar változat) 2. oldal SiteTalk Leader HírekBudapesten (400 résztvevő), a svédországi Soderhamn-ban (250 résztvevő), és Madridban (90 résztvevő). Madridban Dan találkozott számos olyan taggal, akik több, mint két évvel ezelőtt az elsők között csatlakoztak a Unaico-hoz. Bemutatta nekik, hogy az üzletünk mekkora utat tett meg a kezdetek óta, amikor a jelenlegi sikerünk csak ígéretként létezett a jelenlevők számára. Dan elmondta, hogy óriási jelentőséggel bír számára, hogy végre megvalósul az, amit az üzleti modellünk a kezdetektől fogva ígért. A február eljöttével megszüntettük a JRO-k kiosztását az elismerési programunk keretén belül, és ezzel egy időben elindítottuk az új Merits jutalomrendszerünket is. A promóció részleteit már kiküldtük nektek. Február 1-től kezdve a Bronz vagy Arany szintet elérő Tagjaink Merit pontokban részesülnek. A Unaico Merit elismerési programon keresztül kapott Meriteket később mindenféle jutalmakra és promóciókra lehet majd beváltani. Az első Meritekből vásárolható jutalmakat a Magyarországon rendezett globális konferenciánkon jelentjük majd be, szóval vágj bele a programba még most! A Merit jutalmakat gyorsan fel lehet halmozni. A www.presentermovies.com weboldalunk alig két hét alatt több ezer látogatót számlált. Látjuk, hogy hasznotokra váltak a jelenleg elérhető svéd, szlovén, magyar és kínai fordítások. Ezeket a videókat több, mint 80 országban látták már! A Presenter fantasztikus eszköz, nagy segítséget nyújt a SiteTalk bemutatásában a jelöltek számára. Nézd meg újra a www.presentermovies.com nagy felbontású videóit, használd fel őket az üzleted bővítésében, és ne feledd megmutatni őket a hálózatod többi tagjának sem! A másik hír, amivel lépten-nyomon találkozom, a Facebook tőzsdére lépésének közeledtével kapcsolatos. A kezdeti részvénykibocsátás tervezett bevétele 100 milliárd dollár, ami megegyezik a teljes McDonald´s cég értékével. Az egyetlen dolog, amire gondolni tudok, hogy ez elképesztően sok pénz egy olyan cégért, ami valójában nem értékesít semmit. Persze vannak hirdetések, amik kattintásonként pár centet hoznak, de ez a pénz a Facebook részvényeseinek zsebébe vándorol. A SiteTalk ebben különbözik leginkább. A Unaico ugyanis a bevételének több, mint felét visszajuttatja a Tagok részére. Képzeld el, mi lenne, ha a Facebook platform kínálna vásárlási, utazási és tréning lehetőségeket, aranyat, kávét vagy játékokat is! Lehet, hogy a Unaico-nak még szüksége van egy kis időre, de egy olyan platformmal a háta mögött, ami eladásokat és bevételt generál hétköznapi emberek számára, képzeld el, mennyit fog érni, ha a SiteTalk felhasználók száma eléri a 100 millió, vagy adott esetben a 800 millió tagot! Ezen tényleg érdemes elgondolkozni.

  http://www.sitetalk.com/eberhart

 • Lezárul a JRO promóció
  2012-01-27 14:40:45

  Az elismerési promóció, melynek keretein belül a Bronz és Arany szintet elérő tagok JRO-kban részesülnek, 2012. január 31-e éjfélkor lezárul. Tájékoztatunk továbbá, hogy a 2011 negyedik negyedévre vonatkozó hűségbónuszok január végén kerülnek kifizetésre, és ezzel együtt a Hűségbónusz akció is megszűnik. Február elején új elismerési promóciót indítunk, melyről hamarosan bővebb tájékoztatást is adunk.
  Üdvözlettel:
  A Unaico vezetősége

 • Összefoglaló a hétvégi bécsi rendezvényről
  2011-11-16 11:48:49

  Összefoglaló a hétvégi bécsi rendezvényről

  Ez az összefoglaló, mint eddig is mindegyik, belőlem is tartalmaz egy részt. Bevallottan nagyon szubjektív. Biztos vagyok abban, hogy mindenkinek mást jelentett, mást közvetített ez a rendezvény. Lehet, másoknak máshova estek a hangsúlyok. Lehet, amit én kevésbé tartottam fontosnak, mások fontosabbnak ítélik. És persze előfordulhat, hogy amit én fontosnak és hangsúlyosnak tartok, mások szemében az kisebb jelentőséggel bír. Igyekeztem ragaszkodni az elhangzottakhoz. Néha saját megjegyzéseimet is hozzáfűztem. Ezeket mindig eltérő színnel találjátok. És előfordult, hogy annyira fontosnak ítéltem gondolatokat, hogy szó szerint idézem.

  A képeket Juhász Balázs kollégám készítette, és hozzájárult, hogy felhasználjam őket. Köszönet érte.

  Egy hihetetlenül tartalmas programon vehettünk részt a hétvégén. Jelen volt a cég teljes felső vezetése, és valamennyien tartottak egy – egy prezentációt.

  A rendezvény házigazdája igazán mindent megtett, hogy az egymás után következő előadókat és eseményeket felépítse a közönség előtt.

  Indításként a Ljubljanából már ismert videó filmet láttuk. Az UNAICO és a SiteTalk eddigi történetéből összeállított videoclip fő üzenete „vigyázz facebook, jövünk!”.

  A program elején a bűvész kezdte a varázslatot, és a varázslat motívum többször is felbukkant a nap folyamán. Őszintén szólva, a nap végére engem sikerült teljesen elvarázsolni. Azóta eltelt már 3 nap, és bárkivel beszéltem a csapatom tagjai közül, úgy látom, a varázslat náluk is működik.

  A nap másik vezérmotívuma a „VÁLTOZÁS” volt. A változás az élet természetes része. Mi emberek általában nem szeretjük a változásokat. Egyrészt félünk az újtól, másrészt a megszokottban már jól kiismerjük magunkat, az kényelmes. De a változást nem tudjuk elkerülni.

  Haladjunk időrendi sorrendben.

  Első előadó a UNAICO első számú vezetője, Rune Evensen volt.

  Mondanivalóját a sas története köré építette. Ezt nehéz lenne szavakban visszaadni. A történetet az alábbi linken találod magyar nyelven:

  https://www.youtube.com/watch?v=w0kOpJm57wc

  Rune Evensen szájából hangzott el először, hogy a SiteTalk a leggyorsabban növekvő direkt marketing vállalkozás a történelemben. Ahhoz, hogy ezt elérjük már számtalan változáson kellett a cégnek átmennie, és a jövőben további változások lesznek.

  Másodiknak Frank Ricketts lépett a színpadra.

  Mielőtt az előadását megkezdte, hatalmas dolgot tett. Egy szervezési baki miatt nem jutott mindenkinek tolmácskészülék. Frank megkérte a németül tudókat, adják át a készüléküket, és ő maga két nyelven, angolul és németül tartotta meg a saját előadását, és utána a nap végéig folyamatosan a színpadon volt és tolmácsolt. Ez hihetetlen teljesítmény. Utólag is köszönet érte.

  /Ameddig ilyen vezetőink vannak, addig úgy gondolom, nincs mitől tartanunk. Frank mindannyiunknak példát adott abból, milyen egy vezető. Minden körülmények között a megoldást keresi, és elöl jár a megvalósításban is./

  Frank a jogi dolgokról beszélt. Elmondta, 34 éve dolgozik ebben a csodálatos iparágban, és 34 év alatt a SiteTalk az egyetlen olyan vállalat, amely veszi magának a fáradságot, hogy minden egyes országban megteremtse a legalitást.

  INDIA

  - 11 hónap után a papírmunka lezárult, minden olyan dokumentumot megküldtek, amit az indiaiak kértek, csak az állásfoglalást várják

  OROSZORSZÁG

  - a jövő hét végére a kezükben lesz egy nagyon pozitív jogi állásfoglalás

  - ez nem jelenti azt, hogy a jövő héttől már nyílik az orosz piac, de a lehetőség ezzel megteremtődik.

  - készítik a platformot

  - a tényleges piacnyitásról mindenki időben értesül

  USA

  - a felügyeleti szervvel a 3. fázisban vagyunk

  - mennek Washingtonba személyes találkozóra a felügyelet vezetőivel

  Célunk, 100 millióan leszünk jövőre.

  Ha nincsenek céljaink, és nem tartjuk rajta a fókuszt, akkor nincs értelme az egésznek.

  Miért vagytok itt ma?

  A SiteTalk az első 5 közösségi oldal között lesz.

  TOP10 bevétel, személyesen neked!

  A SiteTalknak lesz 100 millió tagja, az a kérdés, hogy kinek a csapatába fognak tartozni?

  „Itt és most ti vagytok a legjobb helyzetben az iparágban. Itt és most írjuk a történelmet. De!!! El kell fogadnod, hogy voltak, lesznek változások. Kell, hogy legyen türelmetek megjárni velünk ezt az utat. Soha a Network Marketing történetében, soha az interneten nem volt senkinek akkora lehetősége, mint nektek most.”

  Következett Dan Andersson

  Valamiért ő is a változásokról, a kihívásokról beszélt.

  „Az élet akkor állít kihívás elé, amikor a leggyengébb vagy. És ha legyőzöd ezeket a kihívásokat, olyan jutalomban részesülsz, amit most el sem tudsz képzelni. A változások, a kihívások mindig lesznek. Az a nem mindegy, hogyan reagálsz rájuk.

  Folyamatosan voltak kihívások, és folyamatosan legyőztük őket, és végül mindig elértük, amit akartunk.”

  A SiteTalk inspiráció révén van létrehozva.

  Tudjátok, hogy mi a különbség a motiváció és az inspiráció között?

  Én nem tudtam, mindig rokon értelmű kifejezésnek gondoltam. Utána néztem értelmező szótárban, nem lettem sokkal okosabb.

  motiváció: Cselekvésre késztető hajlandóság. Olyan belső vagy külső tényező, ami a személy számára tudatossá tehető, és számára ésszerű ok lesz arra, hogy megtegyen elvárt dolgokat, engedelmeskedjen egy utasításnak.

  Az inspiráció (sugallat, ihlet, késztetés), a lelki és szellemi tett egyik mozgatórugója, ami a kreativitással járó alkotókészség révén innovációt, azaz szakmai fejlesztést, vagy gyakorlatban is megvalósuló újításokat eredményez.

  Dan magyarázata:

  Ha van egy idiótád, és elkezded motiválni, akkor lesz egy motivált idiótád. De ha eljuttok az inspiráció egy szintjére, akkor eléred, hogy az idiótád elkezdi megvalósítani a céljait.

  „A SiteTalk már nem egy kísérlet.

  Inspirálva vagyunk, hogy létrehozzunk valamit, amiről az unokáink is beszélni fognak. Néhány év múlva filmek fognak készülni az alapításról. A headsetek sztorija ma, része lesz a legendának. Néhányan közületek részesei lesznek a legendának, és néhányan olvasni fognak róla.”

  A vezetőség mindig úgy fog működni, mint egy plafon.

  A cégben, és a terepen is kiváló vezetőink vannak.

  3 fontos különbség más cégekhez képest:

  - vízió

  - inspiráció

  - vezetőség

  Hozol egy döntést: ezt fogom csinálni, mindegy mi történik!

  Egyébként Dan indított egy videoblogot a http://theinspiredlive.com/ oldalon. Ez egy 60 részes videoblog sorozat, minden héten hétfőn, szerdán és pénteken teszi fel az újabb részeket. Én megnéztem az első kettőt, szerintem szenzációs, érdemes promotálni a csoportban az angolul tudók között. Ebből derült ki számomra, hogy az inspiráció olyan belső késztetés, amikor már nem tehetsz mást, mint cselekszel. Akkor már nem halogatsz, nem mérlegelsz, cselekszel, és a cselekvésed eredményeként egyre közelebb jutsz ahhoz, amit célként kitűztél.

  Következett Thomas Cristiansen

  Ő a SiteTalk Care – ről számolt be. Nem részletezem, minden, amit elmondott a www.sitetalkcare.com oldalon megtalálható.

  Számomra nagyon fontos a SiteTalk Care. Mégpedig azért, mert sokat elárul egy cégről az, ahogyan a környezetéhez, a környezetében található problémákhoz viszonyul. Ha az alapítás, elindítás időszakában, amikor ilyen kihívásokkal kell szembe néznie képes másokra gondolni, az a cég hosszú távra tervez. És abban a cégben az emberi értékek a helyükön vannak. Szerintem.

  David Blair az új Presenterről beszélt.

  2 féle változatban készül, egy nagyfelbontásúban a nagy előadásokhoz, és egy a számítógépeden használhatóban. Valamint a mobilodra.

  - Company Wall – cégismertető, interjúk a vezetőkkel, filmek pl. SiteTalk falu építéséről

  - Network Builder – hálózatépítő modul

  o MLM matematikailag mire képes

  o listakészítő modul a jövő hónap végére – segít a névlistádat összeállítani

  presentermovies.com oldalhoz kaptok hozzáférést, ott lesz fent az összes film. Egyelőre ne keresd az oldalt, nincs ott semmi,

  Következett a nap fénypontja, Adrian Barrett előadása az új SiteTalk oldalról.

  A fickó egyszerűen elképesztő. Kreatív, tele energiával, és hatalmas elszántsággal. Szinte felrobbant a színpad az energiáitól.

  Engem meggyőzött, hogy ő és csapata megcsinálja. Képes létrehozni 100 milliós tagságot kiszolgáló felületet, és el van szánva, hogy meg is teszi.

  Van hely a palettán, egy olyan közösség számára, amely lehetőséget biztosít a tagjainak a kommunikáción keresztül.

  Opportunity Community (a kommunikáció lehetősége).

  Az utolsó betölthető hely számára, ami létezik a piacon.

  Nézzünk néhány konkrétumot:

  - a SiteTalk felületet úgy tervezték meg, hogy automatikusan felismeri az eszköz típusát, amin elindítod. pl. PC, Tablet, okos telefon. a megjelenítés, a képernyő felosztása automatikusan ehhez igazodik. Legördülő képernyők.

  - SiteTalk Deals – Kenny beszél róla később

  - SiteTalk Live – video üzenet küldő, konferencia szoba

  - Megújul az üzenőfal

  - SiteTalk lotto – akár a mobilodon

  - SiteTalk Games – játékok

  - Sitetalk Tycoon

  - SiteTalk Kids

  Igaziból ez képekkel együtt lenne sokkal érdekesebb, de azzal sajnos nem szolgálhatok.

  Azt nagyon fontos volt látni, hogy az üzleti modellünk középpontja a SiteTalk oldal nagyon jó kezekben van.

  Azzal búcsúzott, hogy „én létre tudok hozni egy platformot, ami képes kiszolgálni 100 millió embert, de nem tudom rá odahívni a 100 millió embert. Azt nektek kell megtenni.”

  Ezután következett a szünet. Így aztán a szünetben volt témánk bőven.

  A délután folyamán Venczel Gábor volt az első előadó.

  Az ő témája a hozzáállás volt.

  a legjobban keresőkben van valami közös. Sajnos nem tudom mindet felsorolni, és biztosan nem sorrendben

  - ők mindannyian álmodók

  - keményen dolgoznak

  - nagyszerű tanítók

  - folyamatosan tanulnak

  - és nagyon jó vezetők

  Remélem, valamelyik UNAICO Day-en még lesz módunk meghallgatni Gábor előadását, mert nagyon sokat lehetett belőle tanulni. Minden munkatársnak hallania kellene, és elgondolkodni rajta, mennyiben felel meg ő maga a top keresők kritériumainak.

  Következett Thomas Nordlund

  Az ő motivációs előadását igazán képtelenség visszaadni. Ami nagyon megkapó volt, hogy milyen elismeréssel és szeretettel emlegette a fiát, Kennyt.

  A nap utolsó előadója Kenny Nordlund volt.

  Ő a SiteTalk Dealről beszélt, de leginkább csak vízió szinten, semmi konkrétum nem hangzott el. Számomra még nem világos, hogy ez egy termék partneri rendszer, egy kedvezmény rendszer, vagy valamilyen kupon, esetleg ezek valamilyen ötvözete?

  Viszont nagyon fontos célt fogalmazott meg:

  - bekerülni a TOP5 közösségi oldal közé

  - bekerülni a TOP5 Network marketing cég közé

  - bekerülni a TOP5 csoportos vásárlói közösség közé

  Az első kettő már ismert célkitűzés volt, de ez a harmadik most hangzott el először.

  Természetesen nem maradtak el az elismerések sem. 2,1 millió € értékű ajándékot osztottak ki Rolex-ek és 100 000 € csekkek formájában.

   

  Nagyon jó volt szombaton Bécsben magyarnak lenni. A teremnek csaknem fele, 750 magyar volt a rendezvényen, az elismeréseknek viszont a 80%-át mi hoztuk el.


  Gratulálok a díjazottaknak, és további sok sikert kívánok mindenkinek.

  A show folytatódik, november 26-án a UNAICO Day-el, addig is a terepen a munkával.

  Találkozzunk a magyarországi rendezvényeken, és 2012. áprilisban pedig a következő nemzetközi eseményen Malajziában.

 • Kedves Vezetők!
  2011-11-08 13:38:22

  Már nem kell sokat várni és hamarosan itt van az ausztriai rendezvény. Egészen pontosan

  november 12-én. Most minden erőtökkel azon kell dolgozni, hogy a legtöbb embert elvigyétek

  oda. Ez a legjobb marketing, tréning és toborzási lehetőség a 2011-es év hátralevő részében.

  Bangkokban elképesztő volt a rendezvény, fantasztikus programokkal. Csak kérdezd meg az

  európai leadereket, akik eljöttek, és rájössz, hogy egyszerűen nem hagyhatod ki ezt az

  alkalmat. Jelenleg 1060 jegyet értékesítettünk, vagyis már csak 440 darab maradt, és ezek el

  fognak kelni a hét folyamán. A helyszínen nem lehet jegyeket venni, úgyhogy vigyázz, nehogy

  lemaradjál. Vegyél egy jegyet magadnak és az egyik barátodnak most a háttérirodádban.

  A hét legnagyobb eseménye a SiteTalk bővítések és kiegészítések indulása volt. A SiteTalk

  csapatunk világszerte keményen dolgozott azért, hogy minden elkészüljön időre, és sikerrel

  jártak. Neked csak élvezned kell a munkájuk eredményét az új megjelenést kapott SiteTalkon.

  Kiküldtünk egy emailt, amiben bejelentettük a tíz legjelentősebb új funkciót, melyek tovább

  javítják a SiteTalk élményedet. A levél megismétlése nélkül a lényeg, hogy a bővítések közé

  tartozik a felhasználói felület teljes átdolgozása, ami egy sokkal intuitívabb megjelenést és

  felületet kölcsönöz a SiteTalknak. A SiteTalk regisztráció is sokkal egyszerűbb az új funkciók

  segítségével. Az egyik legnagyobb változás az érezhető sebesség növekedés. Ez külön érinti az

  ázsiai felhasználóinkat, köszönhetően a világszerte továbbfejlesztett szervereinknek. Ha még

  nem nézted végig ezeket az új funkciókat, látogass el ide: www.sitetalk.com/tour

  Jó híreink vannak a SiteTalk Care-rel kapcsolatban is. A becsomagolt falunkat szállító hajó

  elhagyta az európai kikötőt, és hamarosan megérkezik a pakisztáni Karachiba. Thomas K. a

  SiteTalk Care-től hamarosan Pakisztánba látogat, hogy segítsen a dolgok elintézésében. A falu

  felépítésével kapcsolatban világszintű sajtóvisszhangra számítunk.

  Ha még nem láttátok volna, mindenképpen szeretném megosztani veletek a Wall Street

  Journal MLM különszámát, ami nem rég jelent meg. Ez a 40 oldalas írás “a tökéletes közösségi

  üzleti modellként” jellemzi azt, amit csinálunk. A cikkek többek között foglalkoznak a

  közvetlen értékesítési modell aktualitásával, az általuk kínált jó befektetési lehetőségekkel,

  illetve az üzletág nemzetközi hatásával.

  Kattints ide vagy látogass el a http://www.directsellingnews.com/WSJDSN/

  Wall%20St%20Journal_preview.pdf oldalra, és töltsd le ennek a remek írásnak az

  ingyenes példányát. A világ egyik legelismertebb kiadványáról van szó, és ez az írás

  elképesztően nagy hitelt ad annak, amit csinálunk.

  Legyen kiváló hetetek, és találkozunk Bécsben!

  Chris

  SiteTalk Global Sales Manager

 • Leader titkok (október 31-ei hét)
  2011-10-31 11:38:19

  Húha! A bangkoki ázsiai regionális konferenciának köszönhet en ez a hét elképeszt volt. Nem

  voltam benne biztos, hogy egy napba bele tudjuk s ríteni a sok dolgot, amit meg akartunk mutatni,

  de végül sikerült. A napot csupán konferenciának hívni nem lenne igazságos: egyszerre volt parti,

  performansz, diszkó és alkalmanként rock-koncert.

  A m sor egy helyi Thai csoport gyönyör táncel adásával kezd dött, ami remek ízelít t adott az

  ország gazdag kultúrájából és m vészetéb l. Ezt követ en bemutatásra kerültek a SiteTalk alapító

  tagjai. Jarle Thorsen felsorolta, mivel járultak hozzá a cég fejl déséhez, és hangsúlyozta a jelen lev

  közönség érdemeit is abban, hogy a SiteTalk globális családja ezzé a fantasztikus jelenséggé

  válhatott.

  Rune Evensen vezérigazgató lelkesít beszédet mondott a változásról, kitérve a SiteTalk fejl désére

  a rövid, két éves története során. Rune hangsúlyozta annak fontosságát, hogy id r l-id re

  alkalmazkodnunk kell a körülményekhez, így a növekedésünkkel párhuzamosan további változások

  is várhatóak, hogy közben azzá a céggé válhassunk, amit mindannyian szeretnénk.

  Az elismerések kiosztása egyértelm en a délel tt fénypontja volt. A színpad teherbírását alaposan

  próbára tette a több száz Director, akik kezet ráztak és fényképezkedtek az alapítókkal. A

  kompenzációs tervben foglalt összes szint elismerésben részesült a Team Leaderekt l felfelé, és a

  közönségt l is nagy tapsot és gratulációt kaptak. A magasabb szinteken lev k színpadra léptek,

  hogy átvegyék a Rolex órájukat, a 100 000 eurós csekkjüket vagy a nyaralójuk kulcsát. Az el z

  héten tartott Rolex elismerési partiról készült videót is levetítettük, a rendezvényen az ázsiai régió

  350 leadere vette át a jutalom Rolexét. Ha ezt mind ezen az egy rendezvényen szerettük volna

  elintézni, a konferencia legalább két-három napig tartott volna.

  A Lightmaker cégt l érkezett Adrian Barrett remek prezentációt tartott arról, hogy a cég jelenleg

  milyen SiteTalk b vítéseken dolgozik. Bemutatott pár új gyerekeknek készült játékot, és prezentálta

  a SiteTalk mobileszközökr l (iPhone, iPad és Androidos telefonok) való használatának kib vítésére

  vonatkozó jöv beni terveket.

  Mr Johnson Wang, a Knag Li cég vezérigazgatója is fantasztikus el adást tartott. Mr Wang a kínai

  közvetlen értékesítés egyik nagy alakja, vezet i pozíciót töltött be több nagy közvetlen

  értékesítéssel foglalkozó cégnél is, konkrétan az Amway-nél és a Tiens-nél. Mr Wang megosztotta a

  közönséggel a jöv re vonatkozó elképzeléseit a KLEO együttm ködéssel kapcsolatban, ami a kínai

  SiteTalk tagokat is érinti. Mr Wang biztosította a jelenlev ket arról, hogy a kínai piac jöv je

  biztosabb, több termék várható, és a tagok számára jobban megnyílik ez a fejl d piac.

  Bemutatásra került néhány új üzleti eszköz is, köztük egy új e-kiadvány, a Flip Book, ami egy

  lapozható elektronikus magazin, emailben megosztható és mobileszközre tölthet lapokkal. Az els

  Flip Book tartalmát hamarosan közzétesszük, lényegileg a cégr l és a SiteTalkról szól, illetve a

  kett kapcsolatáról, továbbá a cég jöv beni terveir l is szó esik benne. Terveink szerint ezt

  Ausztriában az európai közönség el tt fedjük fel, és a bemutatás után forgalomba is hozzuk.

  A Generator csapat is jelen volt a rendezvényen, hogy felvételeket készítsen, illetve bemutassa az új

  filmjeit és produkciós termékeit, melyeknek többsége elérhet online és mobileszközökön keresztül

  is. A hordozható tartalom a jöv ben kulcsfontosságú lesz számunkra és az egész világ számára

  egyaránt. Ki akarna egy irodai számítógép el tt dolgozni, ha a SiteTalk vállalkozásodat az

  óceánparti nyaralódból is irányíthatod?

  Az ázsiai eseményekkel párhuzamosan egy másik meeting is lezajlott Budapesten, melynek 568

  résztvev je volt. Ez leny göz en sok ember egyetlen országhoz képest. A szervezésben

  közrem köd helyi leaderek nagy tapsot érdemelnek ezért az eredményért.

  A SiteTalk programozóink sem pihentek, az oldal újabb funkciókkal b vült. Ha ezeket nem vetted

  még észre, akkor mostanában nem voltál a SiteTalkon. Nézd meg te is, próbáld ki a dolgokat, és

  látni fogod, hogy a szemed el tt fejl dik az egész.

  Most minden er nkkel a következ nagy show-ra koncentrálunk, ami november 12-én lesz

  Bécsben. Még mindig van elég fér hely, úgyhogy irány a háttériroda, és foglalj le párat. Az

  üzletünkr l a legjobb áttekintést ezeken a rendezvényeken kaphatod.

  Örömömre szolgált, hogy európai tagokkal is találkoztam a bangkoki rendezvényen, szóval ha tudni

  akarod, miért érdemes elmenni a bécsi rendezvényre, kérdezd meg az egyik ismer södet, aki itt volt

  Thaiföldön, és biztosan megkapod rá a választ. Én már tudom. Légy ott!

  Chris Cooper

  SiteTalk Global Sales Manager

 • Leader titkok (október 10-ei hét)
  2011-10-10 12:05:23

  Az e heti Leader titkok egy kicsit rövidebb lett, mert jelenleg leginkább a rendezvényekre

  koncentrálunk. A President hét hatalmas sikert aratott, és remek szórakozás volt. A következő

  egy hónapban pedig minden második hétre jut egy rendezvény.

  A jövő héten, október 13-án, esedékes Hong Kongi Rolex elismerési partink fantasztikusnak

  ígérkezik. A rendezvény 13-18 óra között lesz majd a következő helyen: Rotunda1, KITEC,

  Kowloon. A regisztráció 11 órakor kezdődik. Még sosem osztottunk ki annyi Rolex karórát,

  mint amennyit ezen a rendezvényen fogunk. Szinte hihetetlen, hogy már külön rendezvényt

  kell tartanunk csak az elismerések kiosztására.

  Ezután a thaiföldi Bangkokban megtartott ázsiai regionális konferenciánk következik október

  25-én, aztán a bécsi európai konferencia november 12-én. Az előkészületek jól haladnak. Az

  ázsiai jegyek már elfogytak, de az európai leadereinket még egy kicsit noszogatnunk kell.

  Hamarosan elkezdjük kiküldeni az ízelítőket a rendezvényeken bemutatásra kerülő dolgokról.

  Ez biztos felkelti majd az érdeklődéseteket.

  Halhatsz majd új részleteket a jelentősen megújuló SiteTalkról, a cég Unaico oldalának új

  üzleti modelljéről, a SiteTalk Care új, tagok felajánlásaira alapuló programjáról, és pár

  fantasztikus marketing eszközről, amiket hamarosan használatba is vehetsz. De legyen elég

  ennyi a titk ok kiszivárogtatásából.

  A másik folyamatban levő Hong Kongi eseményünk a Salome Product Training, amit

  szépségápolási tanácsadók tartanak. Hamarosan megrendezésre kerül a második egy órás

  tréning, melynek keretén belül a vásárlók betekintést nyernek a termék sajátosságaiba és

  előnyeibe, és a saját kérdéseikre is választ kaphatnak. A rendezvénynek a Hong Kongi

  “SiteTalk Education Center” ad otthont, a következő szeminárium időpontja 2011. október 11.,

  15 :00-16:30.

  Egy másik izgalmas fejlemény, hogy az elmúlt hetekben több találkozót is szerveztünk egy új

  céggel, akik majd összerakják és beépítik az új F1 motort a versenyautónkba, kicserélve az

  eddig használt robogó motort (ha emlékszel még a múlt heti hasonlatomra.)

  Ez az új cég a leginkább erre a területre specializált cég a világon. Világszerte számos

  országban van irodájuk. Tizenöt évvel ezelőtt kezdték, és az iPad/tablet forradalom vezető

  cégei közé ta rtoznak. Az ő számlájukra írhatóak a Harry Potter filmek varázslatos animációi,

  illetve a Sony nagy felbontású termékeinek létrehozásában is segédkeztek. Vegyél részt a

  konferenciánkon, hogy többet is megtudj erről a csoportról, és a fantasztikus munkáról, amit

  hamarosan elkezdenek a SiteTalkon.

  Az irodánk másik visszatérő témája a KYC folyamat (Know Your Customer - Ismerd az

  ügyfeled), melynek nyomán magasabbra helyeztük a mércét az adminisztratív

  munkavégzéss el kapcsolatban. Tudjuk, hogy sokat kell tennünk azért, hogy felkészüljünk a

  cégünk és a pénzügyeink alapos ellenőrzésére, és ezt boldogan tesszük. Hirtelen úgy tűnik,

  hogy mindenhez új papírmunka és jóváhagyás tartozik, ami úgy gondolom, hogy jó jel.

  Frank fáradhatatlan módon ezen a héten is kitett magáért – ez alkalommal az izraeli pozitív

  jogi vélemény készült el, és hamarosan felkerül a háttérirodába is. Nézd meg te is. Remek

  munka volt, Frank. Közel vagyunk ahhoz, hogy lefedjük a fél világot.

  Ne feledd aktívan hirdetni a közelgő rendezvényeinket, a Rolex elismerési partit október 13-

  án Hong Kongban, illetve a regionális konferenciáinkat, október 25-én Thaiföldön és

  november 12-én Ausztriában.

  Végül az IT szektorral szorosan összefonódó cégként nem múlhat el ez a hét anélkül, hogy

  lerónánk tiszteletünket Steve Jobs és legendás munkássága előtt. Az Apple nélkül nem tudnék

  létezni. Amikor tudomásomra jutott, hogy elhunyt, megszámoltam, hány Apple/Mac

  termékem van, és összesen hétig jutottam. Steve Jobs jobbá tette az életem.

  "A munkád a zéleted jelentős részét kitölti,éscsak úgylehetsz igazán elégedett,ha

  hiszel benne,hogy jó munkát végzel.Jó munkát pedig csak úgy tudsz végezni,ha

  szeretedazt,amitcsinálsz."- Steve Jobs

  Chris Cooper

  Global Sales Manager

 • Unaico üzleti hírek
  2011-08-31 18:57:51

  Jelenleg számos projekt van folyamatban, következzen egy rövid összefoglaló arról, hogy miken dolgozunk éppen:

  • A Unaico tovább terjeszkedik a világban, múlt hétvégén egy sikeres előzetes indítást vezényeltünk le Indiában.
  • Múlt héten elindítottuk az új megjelenésű SiteTalk bétáját, illetve a 1 BV promóciót is. A megvalósítás közben felmerülő problémák miatt az elmúlt héten az IT rendszereink kihívásokkal küszködtek. Folyamatosan dolgozunk a rendszereink javításán, köszönjük az ezzel kapcsolatos türelmedet és megértésedet.
  • Múlt héten a Unaico vezetősége meglátogatta a President luxus jutalomlakásokat. A helyszín fantasztikus, és izgatottan várjuk, hogy az egyre többen levő Unaico Presidentek hamarosan elkezdhetik élvezni új otthonaikat.
  • Az előző héten elküldtük a pályázatunkat a SEC számára, mely megnyitja majd előttünk a világ legnagyobb közvetlen értékesítési piacát, az Egyesült Államokat. Szintén egyeztetünk egy nagy orosz jogi céggel az üzleti modellünk áttekintésével kapcsolatban. Folyamatos tájékoztatást adunk majd az ezzel kapcsolatos fejleményekről.
  • Az ügyfélszolgálat arra kéri a Tagokat, hogy egy ügyhöz csak egy ügyfélszolgálati kártyát hozzanak létre, mert a sok kártya rengeteg időigényes plusz munkát okoz a részlegnek.
  • A Tagok regisztráláskor kötelesek megadni a valós nevüket, születési idejüket és egy érvényes email címet, annak érdekében, hogy megegyezzenek a banki ügyintézéshez szükséges személyazonosító másolaton szereplő adatokkal.
  • Az új Üzleti prezentáció elérhető a háttérirodában az összes Unaico nyelven.


  Megnyitott a Towah kifizetési átjáró

  Ahogy azt megígértük, a Towah kifizetési átjáró most minden Unaico tag számára elérhető. Segítségével irányítás alatt tarthatod az üzleti adminisztrációs költségeidet, a Towah ehhez most egy könnyen használható fizetés feldolgozó rendszert kínál a hitel- vagy bankkártyás ügyfelek számára. 

  A pénz a Tagsági Towah Club számláról (e-wallet) közvetlenül a Kereskedői számládra kerül. Biztonságosan, egyszerűen és gyorsan. 

  A Unaico tagok számára 4,9%-os terhelési díj van, mely a hitelkártya tulajdonost vagy a Towah Club számla tagot terheli. Használható kártyák: Visa, VISA Electron, Delta, MasterCard és Maestro.

 • 2011.08.15. State Of the Nation Call összefoglalója:
  2011-08-17 18:36:42
  A hétfő esti State Of the Nation Call összefoglalója:
  Dan Anderson
  Mindenkit üdvözlök itt a Call-on, nagyszerű látni, hogy már csaknem 200-an vagyunk itt, a világ minden tájáról!
  Örömmel tudatom veletek, hogy a SiteTalk számai jó iramban növekszenek, és ennek következménye is az, hogy:
  A jövő héten pre-launch rendezvényeket tartunk, Indiában! Helyszínek: Mumbai és Új Delhi.
  Ezen események a globális növekedés felé tett nagy lépés mérföldkövei.
  Erre a növekedésre vonatkozóan hamarosan olvashattok egy publikált növekedési stratégiát is.
  A közeljövőben kerül megrendezésre az Európai és az Ázsiai regionális rendezvény. Ezek lesznek a későbbi Globális esemény bevezetői.
  A szervezésre létrehoztunk egy team-et.
  Tagjai:
  - Chris Cooper
  - Kenny Nordlund
  - John Ng
  - Urska Skof
  - Leonard Loo
  A rendezvényekre vonatkozó kérdéseiteket a team tagjaihoz intézhetitek.
  Más:
  Hamarosan újra elindul a HH a Hétvégi Hírlevél, egy új formában. A korábbi kissé brosúra szerű
  megjelenést felváltja egy összetettebb, mélyebb szerkezetű kiadvány, linkekkel, hivatkozásokkal
  a benne szereplő információkkal kapcsolatban.
  A jövő héten elindítjuk a 1BV program 2. fázisát. Céldátum: Augusztus 20.-a!
  Mint azt már tudjátok, e program célja az, hogy valós aktivitást generáljon a SiteTalkon.
  A jutalékalapot jelentő BV-t az aktivitás alapján számolja el.
  Természetesen megtanultuk amit az 1. fázisból meg kellett tanulnunk. A rendszer folyamatos,
  mindennapos 24 órás monitoring alatt áll.
  Tudom, hogy közületek sokan várakozó állásponton vannak, és kíváncsiak vagytok arra ami jön,
  én mégis azt javaslom, bátran kezdjétek el ismét használni és csoportotokon belül népszerűsíteni
  az oldalt, hogy amikor az aktivitást mérni kezdi, minél több tag után írhassuk jóvá a járandó BV-t.
  Fontos Figyelmeztetés!
  Legyetek éberek!
  Az elmúlt hét során többször észleltünk kísérleteket arra, hogy hackerek tagok számlaadatait
  ellopják.
  Ezt általában úgy teszik, hogy létrehoznak egy az eredetihez megtévesztésig hasonló fogadó oldalt,
  és amikor a tag beírja a bejelentkezéshez szükséges adatait, azok megismétlését kéri az oldal.
  Ha belépéskor akár a SiteTalk, akár a UNAICO oldal arra kér titeket, hogy ismételjétek meg akár
  a felhasználóneveteket, akár a jelszavatokat, haladéktalanul lépjetek ki az oldalról. Mikor pedig belépni
  készültök, ellenőrizzétek a címsort, hogy a valódi oldalon landoltatok-e?
  A cég nem kér tőletek ismétlést. Ha ilyen kérdést láttok, gyanakodjatok!
  David Blair: (A PRESENTER-t alkotó team vezetője)
  Én is üdvözlök mindenkit! Több fontos bejelenteni valóm van a számotokra!
  Az utóbbi 1-2 hónapban jelentős váltotatásokat hajtottunk végre a PRESENTER-rel kapcsolatban.
  Meggyőződésünk, hogy a PRESENTER olyan eszköz, ami korábban nem létezett a Network Marketing
  iparágon belül. Célunk az, hogy tagjaink 100%-a használja a programot az üzlet bemutatására.
  Ennek elősegítésére dolgoztuk ki az új verziót, és kötöttünk több kulcsfontosságú megállapodást.
  Ezek egyike, hogy minden GOLD és BRONZ tag ingyen használhatja a programot 2011. 12. 31.-éig.
  Ez vonatkozik több különböző nyelvű verzió használatára illetve több számítógépen történő futtatásra is.
  Készülnek a programmal feltöltött USB-s PenDrive-ok, amiket a felső vonalakon keresztül juttatunk el hozzátok,
  amint a legújabb verzió elkészül. Ez Augusztus 31.-én várható, új klipekkel és funkciókkal.
  A programot továbbadhatjátok a munkatársaitoknak, akik a segítségével professzionálisan tudják bemutatni
  a céget és az üzleti lehetőséget. Véleményem szerint ez a legjobb módja a másolódásnak!
  Az új kiadással egyszerű tartalmi és használati ismertetés is járni fog.
  Örülök, hogy személyesen oszthattam meg veletek ezeket a nagyszerű híreket,
  köszönöm a figyelmet!
  Dan:
  David, köszönjük a tájékoztatást!
  Mindenkinek sikeres hetet kívánok, és találkozunk a következő Call-on!
  (Következő Call: 2011.08.22. 22:00-kor.)

  Köszönet Hegedűs Andrásnak a fordításért.
 • Vezetői tájékoztató jelenlegi állapotról
  2011-08-09 08:44:12

  Kedves Vezetők !

  Köszönjük pozitív visszacsatolásaitokat a vezetői információkkal kapcsolatosan .

  Ezt az üzletet Veletek együtt építjük és örömmel fogadjuk, hogy rendelkezésünkre áll ez a kétirányú kommunikációs lehetőség .

   

  Ezáltal tudjuk fejleszteni üzleti modellünket és a versenyben is így tudunk az élen maradni.

  A múlt héten egy üzleti elemző járt irodánkban, akit teljesen lenyűgözött az üzletünk.

  Ezt a megjegyzést tette: azt csináljátok , amit minden Más Social Media-s cég akar csinálni !

  Nagyon jó érzés volt ezt a megerősítést kapni arról, hogy tényleg a legjobb helyen és a legjobb időben vagyunk.

   

  Mint ahogy azt már korábban is említettük most nagyon sok dolog van a palettánkon.

  Azon témák listája amikkel foglalkozunk olyan hosszú, hogy inspirál minket, és minden elmúló nap abba az irányba visz, amerre mi, mint cég menni akarunk.

   

  Alább vannak példák néhány dologról amire fókuszálunk a napi munkán kívül, ami úgy zajlik mint általában.

  Az új háttériroda építése lépésenkénti folyamat, amely gyorsan halad előre.

  Jelenleg keményen dolgozunk a JRO rendszer tökéletesítésén azzal a céllal hogy egy hatékony és jó rendszert alkossunk, ami meg fog felelni nektek tagoknak, és a cégnek egyaránt.

  Megpróbáljuk annyira egyszerűen és hatékonyan tartani, amennyire lehetséges.

   

  A közeljövőben a működésben várhatók javulások:

  Új globális értékesítési igazgatónk augusztus 1-én áll munkába, és az ő prioritása az lesz, hogy mindanyiunkkal együtt dolgozzon .

   

  A célunk az, hogy olyan struktúrát hozzunk létre, ahol mindannyian megkapjátok a megérdemelt támogatást és a munkátokat annyira leegyszerűsítsük, amennyire lehetséges.

  Keményen próbálunk tapasztalt belső értékesítőket is felvenni, akik számára a központi feladat az lesz, hogy több terméket és szolgáltatást kínáljanak tagjainknak.

   

  A SiteTalk folyatja a növekedést. Világszerte érünk el embereket és új tagok tízezreivel növekszünk mindennap.

  A világ legtöbb országában jelen vagyunk és ez annak a ténynek köszönhető, hogy az emberek egyre többen és többen használják a SiteTalkot kapcsolattartásra.

   

  Figyelj oda arra, hogy barátaid és családtagjaid körében népszerűsítsd a SiteTalk használatát hogy megfelelően pozicionáld magad, amikorra az 1 BV promóció második fázisa elkezdődik augusztus végén.

   

  Jelenleg minden Presidentet egy izgalmas eseményre tervezünk meghívni Singapurba. Ezzel a témával kapcsolatban hamarosan közlünk további részleteket!

   

  Végezetül- üzleti prezentációnk felújítása zajlik jelen pillanatban. Jövő héten már láthatjátok a továbbfejlesztett prezentációt angol nyelven, és azután ez lesz lefordítva az elkövetkező hetekben.

   

  Már kezd nagyon jól kinézni és reméljük hogy mindannyian tetszéssel fogadjátok majd. Összességében pedig egy nagyon jó héten vagyunk túl.

   

  Ne felejtsétek el meghallgatni a következő State of the Nation Call-t hétfőn.

   

  Unaico Team

  A fordításért köszönet Hegedűs Andrásnak!

  DTMN csapata

   

Weboldal készítés ingyen

Asztali nézet