MENÜ

KERESS PÉNZT
Eberhart Zoltán: SitetaTalk  &  OPN

A LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓKAT ITT TUDOD MEGNÉZNI:

Hétfőn és szerdán 21 órától webkonferencia van.

- A hétfői konferenciára ezen a linken tudsz regisztrálni:

http://showroom.audiovideoconference.com/default/visitor/participant-enter/webinar_id/324/
Jelszó: sitetalk2.0

Belépési segédlet: http://csaladiasmlm.com/belepesi_segedlet.pdf

 

- A szerdai konferencia egy másik teremben lesz.

A termet ezen a linken éred el:

http://www.hotconference.com/conference,siteteam,private

Jelszó: sitetalk12

 

RÖGZÍTETT PREZENTÁCIÓ >>> http://vimeo.com/42993059

jelszó: opn2012


Összefoglaló a 2012. május 12-i budapesti rendezvényről:

http://newway.8x.hu/userfiles/n/e/newway/files/Budapest_2012_m%C3%A1jus_12.pdf

 

NÉZD MEG EZT A YOUTUBE VIDEÓT KLIKK IDE

 

Nyerj betekintést a SiteTalk izgalmas világába a http://hu.presentermovies.com/ oldalon keresztül.

 

Regisztrálj itt ingyen:

http://www.sitetalk.com/?sponsor=eberhart

 

Vagy legyél üzleti partner / válaszd ki a magyar zászlót és magyar nyelv kiválasztásához a szponzor- hoz pedeig írd be: eberhart /

https://www.opn.com


2011 a SITETALK éve, amikor már százak, ezrek, milliók regisztráltak egy hét leforgása alatt. Gyorsan berobban a köztudatba. Az egész INGYENESEN történik. Tehát valaki, ha ráklikkel a banneremre, megjelenik az oldal, ahová regisztrálni tud: a " SITETALK " oldalra!!!


Szemtanúja lehetsz egy márkanév megszületésének. Az Interneten hamarosan világelső lesz ez a közösségi portál! Itt ingyenes funkciók lesznek elérhetőek. Játékok, vásárlás, meg sok minden más, amit majd a jövőben itt tudsz és fogsz is megvalósítani. Nem csak felhasználója lehetsz ennek a portálnak, hanem akár még tulajdonosa is. Miközben beszélgetsz pénzt fogsz keresni!


Hidd el az Internet történelmi forradalmasításának leszel a szemtanúja!
És részese is lehetsz, ha regisztrálsz természetesen ingyen például itt>>>
"SITETALK "


OPN Merits GYIK A február 1-jén elindított Unaico Merits programunk nagyon jó fogadtatásban részesült.

1)Mik azok a Merit pontok?

A Tagok a következő alkalmakkor részesülnek Merit pontokban:

- Bronz szint elérése a Kompenzációs terven belül = 75 Merit pont

- Arany szint elérése a Kompenzációs terven belül = 500 Merit pont

2) Mire használhatom őket?A Meriteket kizárólag a Tagok Unaico üzletén belüli, a cég által meghatározott jutalmakra és promóciókra lehet beváltani.

Például a SiteTalk tőzsdére lépése után a Merit pontokat be lehet majd váltani részvényopciókra.

3) Mekkora az értéke a Merit pontoknak? Egy Merit pont nagyjából 2 (kettő) euró értéket képvisel.

Tehát a Bronz szint elérésekor a tag 150 eurónyi,

az Arany szint elérésekor pedig 1000 eurónyi promócióra vagy jutalomra válik jogosulttá.

4) Milyen jutalmak vagy promóciók lesznek?

Az első beváltható promóciók a magyarországi rendezvényen kerülnek majd bemutatásra májusban. Hasznos és előnyös dolgokról van szó, mint például lifestyle díjakról, céges jutalmakról, SiteTalk termékekről vagy nagy értékű elismerési programokról.

A SiteTalk tőzsdére lépése után a Tagok SiteTalk részvényopciókra is beválthatják majd Merit pontjaikat.

5) Mikor kerülnek fel a Merit pontjaim?A feburár 27-ei héttől kezdve a Merit pontok megjelennek a Tagok Unaico Háttérirodáiban.

6) Összesen hány Merit pont kerül kiosztásra? A kiosztásra váró Merit pontok száma korlátozott, és a promóció egy hetes előzetes figyelmeztetést követően bármikor lezárulhat.

7) Kik számára elérhető ez a promóció?

Ez az elismerési program minden Bronz vagy Arany szintű Unaico Tag számára elérhető. Sok sikert kívánunk mindenkinek, és reméljük, rengeteg Merit pontot oszthatunk ki Tagjaink között!

Egy Új Fejezet Kezdete

Mi a Site Talk?

SiteTalk egy internetes közösség, hasonlóan a Facebookhoz, vagy más közösségi oldalakhoz, melyek összehozzák az embereket a világ minden pontjáról. A SiteTalk egy fontos dologban különbözik a többitől: ez egy igazi üzlet!


SiteTalk egyesíti a hatékony üzletet és a közösségi trendeket. Ha sok pénzt szeretnél keresni, akkor nagyszerű hírünk van a számodra: nem kell tovább keresned, mert megtaláltad.

Mindent megtalálsz ezen a közösségi oldalon. Szórakozás,  játék, üzleti lehetőségek, nagyszerű termékek és szolgáltatások, mindezeket egy helyen.

 

A jutalmazási/jutalék rendszer döbbenetes, az üzleti modell nagyon eredeti. Képzeld el, hogy Te résztulajdonosa lehetsz a közösségi oldalnak. Igen, ez lehetséges!


A Site Talk egy közösségi oldal, mely sokban hasonlít az egyéb közösségi oldalakra. A felhasználók megkereshetik ismerőseiket, felhasználhatják az alkalmazásokat, valamint meghívhatják ismerőseiket a felhasználók közé, akik még nem tagjai a rendszernek.

 

Mitől több és jobb a Site Talk?

A Site Talk jóval többet nyújt annál a szórakozásnál, melyeket a többi közösségi oldalon nap, mint nap használnak a felhasználók. A többi közösségi portállal ellentétben, az oldal népszerűsítését az üzemeltetők megköszönik, ezt bizonyítva anyagi juttatással jutalmazzák. A Site Talk egy bevezetője, úgynevezett „előszobája” egy olyan network marketing rendszernek, mely igen könnyedén plusz jövedelemhez juttathatja a portál felhasználóit. Egyenes út a Unaico rendszerhez, mely egy MLM elemeket tartalmazó üzleti lehetőség.

 

OPN, az anyavállalat

A Site Talk-ot az OPN vállalat fogja össze és birtokolj, mely garancia a cég stabilitására. Több világhírnek örvendő MLM szakember és internet marketer vett részt a felépítésben és üzemeltetésben, mely szintén a stabilitás és a siker záloga a felhasználók számára. Az OPN platformja nemzetközi, ez jelenti azt, hogy a lehetséges bevétel szó szerint határok nélküli. A jövedelem nem függ a hazai piactól, vagy a hazai eladásoktól, hiszen a portál nemzetközi, nem ismer határokat.

 

OPN tagság előnyei

Az OPN hozta létre a Site Talk-ot, mely kifejezetten azért jött létre, hogy olyan közösségi portál lehetőségét adja meg a tagoknak, ahol a szórakozáson kívül passzív jövedelemre is szert tehetnek. A regisztráció meghívó alapján történik, mint sok más közösségi portálon is, a különbség a meghívó célja. Míg az IWIW-en a meghívó célja a robbanásszerű növekedés elkerülése, a Site Talk-ra azért szükséges a meghívó, hogy a rendszer nyomon tudja követni az általunk hozott vásárlásokat, és képes legyen hozzájuttatni a felhasználót a jogos jutalékához. Természetesen a regisztráció ingyenes, mint ahogy az megszokott a többi közösségi portálon is. A rendszer stabilitását az anyavállalat biztosítja, a kötelezettségmentességet a Site Talk portál szabályzata, mint ahogy ez az eddig megszokott közösségi portálokon is hasonlóan működik. A Site Talk egy szórakoztató és nagyszerű közösségi portált nyújt a felhasználók számára, mely nem csupán az emberi kapcsolatok ápolására használatos, mint sok más portál, hanem a világválságot kikerülve hozzásegít embereket ahhoz, hogy passzív jövedelemre tegyenek szert, miközben ez szórakozás számukra.

 

Mit nyújt a Site Talk?

A Site Talk az első közösségi portál, mely kombinálja a közösségi marketinget és a network marketinget. Ez a maga nemében jelenleg egyedülálló a világon, az első olyan közösségi portál, ahol az üzemeltetők hálásak az oldal ajánlásáért, ebből adódik egyedisége, tehát a Site Talk egy egyedi üzleti modell napjainkban. A rendszerbe ajánlással, de ingyenesen lehet regisztrálni, ez alapján a rendszer tökéletesen leképezi, hogy ki kit hívott meg, így nyomon tudja követni az ajánlások mélységét. Ezzel olyan pénzkeresési lehetőséget nyújt az embereknek, mely passzív jövedelem, tehát nem kell érte különösebb dolgot tenni, mint ajánlani másoknak a rendszer adta lehetőségeket. A Site Talk az első olyan közösségi portál, mely integrált bevásárlóközponttal rendelkezik, ennek köszönhetően a tagok sokkal gyorsabban és egyszerűbben végezhetik el azokat a tevékenységeket, bevásárlásokat, melyet nap mint nap megtesznek offline módon, tízszer annyi idő és energia befektetéssel.

 

A Site Talk szolgáltatásai

A portál rendelkezik mindazzal, amivel a hozzá hasonló közösségi oldalak. Ezeken túl video chat-tel, video megosztóval, blogokkal, emlékeztető funkciókkal. Van lehetőség hirdetésre, valamint igénybe vehetők a cég saját bannerei szolgáltatások és termékek népszerűsítésére, reklámozására. A felsoroltakon kívül számos extra szolgáltatás van az oldalon, melyek folyamatos fejlesztés alatt állnak. Bátran állíthatjuk, hogy a Site Talk olyan mértékben segíti elő a kultúrák, az értékek és az üzlet összekapcsolódását globális méretben, melyet eddig egyetlen portál sem volt képes létrehozni.

 

Site Talk közösségi üzleti modell

A Site Talk olyan üzleti modellel rendelkezik, mely széles skálát fog össze mindazoknak, akik képesek az internet gyorsaságát kihasználva a mindennapok funkcióit a neten végezni, tulajdonképpen az ő számukra jött létre ez a sokrétű portál, szinte minden igényt kielégít, mely miatt a közösségi portálokat jelenleg is felkeresik a felhasználók. Site Talk szórakoztatás minden olyan alkalmazást magában foglal, mellyel a jelenleg használatos közösségi portálok rendelkeznek. Ez végtelen lehetőségeket jelent, hiszen rengeteg alkalmazás folyamatosan fejlesztés alatt áll. Ide tartoznak a video megosztók, az ismerkedési lehetőségek, mint például a video chat, és még számtalan más közösségi program. Site Talk bevásárlóközpont egy internetes pláza, mely minőségi termékeket és szolgáltatásokat nyújt a felhasználók számára. A vásárlás roppant gyors, a minőség garantált. Site Talk egyetem olyan üzleti képzést nyújt, mely jelenleg sehol máshol nem elérhető. Mindez azért jött létre, mert az üzemeltetők úgy gondolták a felmérések alapján, hogy a társadalom nagy része nem rendelkezik azzal a pénzügyi tudással, melyre a hétköznapokban mindenkinek szüksége lenne. Mostantól ez a tudás nincs elzárva senki elől, a Site Talk egyetem gondoskodik a megfelelő képzésről. Site Talk befektetési program egy zárt tőzsde, mely a tőzsde minden előnyét ötvözi a garancia és a biztonság érdekében, kizárólag a tagok részére. Site Talk utazási program keretén belül olyan engedményekre és lehetőségekre tekinthetünk, mely elérhetővé teszi azokat az utazásokat, melyre eddig nem nyílt lehetősége a hétköznapi embereknek. Site Talk online bank a bankok előnyeit és azok hátrányainak kiiktatását tűzte ki célul, a fő cél itt is a biztonság.

 

Szórakozás a SiteTalk-on

Azok a felhasználók, akik többnyire szórakozásra használják az internetet, a legjobb helyen járnak. A Site Talk minden igényt kielégítő szórakozási lehetőségeket biztosít. Ez nem csak annyit foglal magában, hogy lehet fotókat, videókat feltölteni és megosztani a többi felhasználóval, hanem az online játékok legjavát használhatják azok, akik szeretnek játszani. 
Ezen kívül a magányosoknak társkeresési lehetőség is biztosítva van. Felmérések szerint, manapság a társkeresés igen nagy százaléka bonyolódik az interneten, különböző társkereső oldalakon és fórumokon keresztül, és megannyi chat-szerelemről is vannak legendák. A Site Talk felhasználóknak ehhez nem kell másik oldalra ellátogatniuk, megtehetik ezt ugyanazon az oldalon, ahol barátaiknak üzengetnek, vagy videókat osztanak meg egymással. A zene és a film napjaink szerves részét képezi, a kikapcsolódási lehetőségek leggyakoribb formája. Erre is nagyszerű lehetőséget nyújt a Site Talk. A Site Talk szórakoztatási lehetőségei napról napra bővülnek. Az alkalmazások sokasága azért jött létre, hogy az oldal felhasználóinak egyszerűbbé tegye hétköznapjait, ne kelljen több különböző weboldalt végig látogatniuk minden nap akár többször is, hanem mindent megtaláljon egy helyen ahhoz, hogy kellőképpen kipihenje magát a napi rutin után. Mindehhez csak egy ingyenes regisztráció szükséges, mely semmilyen kötelezettséggel nem jár, hasonlóan a többi közösségi portálhoz, azzal a különbséggel, hogy itt a lehetőségek folyamatosan bővülnek, és mindig nyitva áll az út a passzív jövedelem megteremtéséhez.

 

SiteTalk webshop

A Site Talk webshop nagyon hasonló a többi internetes webáruházhoz. A legkülönbözőbb termékek és szolgáltatások találhatók meg kínálatában. Van azonban egy nagyon nagy különbség, ami teljesen különbözővé teszi a többi webáruházzal szemben a Site Talk webshop-ot. Itt lép be a képbe annak fontossága, hogy a rendszer megjegyzi minden egyes tag ajánlóját, ugyanis minden egyes vásárláskor a rendszer Site Talk pontot ír jóvá annak a személynek a részére, aki a vásárlót ajánlotta a rendszerbe. Ez a lehetőség lehet akár passzív jövedelem is, mely annyit tesz, hogy nincs más dolga a felhasználónak, mint ajánlani az oldalt ismerőseinek, majd gondoskodni arról, hogy a regisztráció sikeresen végbe menjen. Az általunk ajánlott felhasználókat ösztönözhetjük is a vásárlásra. Aki gyakran nézegeti a webshop ajánlotta termékeket és szolgáltatásokat, gyakran talál szép és hasznos dolgot, amit tovább tud ajánlani olyan ismerősének, akiről sejti, hogy kíváncsi lehet az adott termékre. A webshopon keresztül képesek a felhasználók a megtekintett és hasznosnak ítélt termékeket megosztani ismerőseikkel, ezzel elősegítve azt, hogy az adott termék véletlenül se kerülje el a vásárló figyelmét. Ebben az esetben már nem beszélhetünk teljesen passzív jövedelemről, mégis sokkal kevesebb dolgunk van vele, mint más pénzkeresési módszerek folyamán. Az így szerzett jutalékot a felhasználók elkölthetik szintén a webshop-ban, vagy felhasználhatják egyéb szolgáltatásokra, esetleg az elitklub tagság befizetésére, így teljes értékű felhasználókká válhatnak anélkül, hogy ez bármennyi pénzükbe kerülne. Mindezt megtehetik egy közösségi oldalon, mely szórakozást is nyújt, és közösségi oldalt ma már szinte mindenki használ, így plusz idő és energia befektetésbe sem kerül a pénzkeresés eme módja.

 

SiteTalk induló termékei

Arra sajnos nincs lehetőség, hogy az összes induló terméket itt felsoroljuk, hiszen az oldalon található termékek és szolgáltatások listája napról napra bővül, csupán néhányukat tudjuk kiemelni. Elsőként kell megemlíteni a Sosicard céget, mely igen fontos és hasznos szolgáltatást nyújt bárkinek. Baleset, illetve egyéb akadályoztatás esetén segít kideríteni az egyénről azokat az információkat, melyek ha nem állnak rendelkezésre, akadályozzák a gyógyítást. Ilyen információk a vércsoport, gyógyszerérzékenység, stb. Ez akkor válik igen fontossá, ha valaki olyan sérülést szenved, hogy képtelen kommunikálni az őt ellátó orvosokkal. 
Különleges GPS, mely nyomkövetőként működik. Nem csak autókban használatos, mely eltulajdonítás esetén jó szolgálatot nyújt, hanem gyermekeink védelmére is tökéletes, hiszen nincs szülő, akinek ne kódorgott volna el a gyermeke legalább egyszer tizenkét éves koráig. Rengeteg aggódást előzhetünk meg ezzel a szerkezettel. Gyógyszernek nem minősülő táplálék kiegészítők és krémek, melyek diabétesben szenvedők egészségi állapotát javítják. Site Talk Care egy alapítvány, mely katasztrófa helyzetekben segítségére siet a károsultaknak. A Site Talk felhasználók segíthetik az alapítványt, ezzel is hozzájárulva a Site Talk eme hivatásának, mely mellett letette a voksát. Mint tudjuk, az utóbbi években katasztrófa helyzetekben nem szűkölködött a világ, aki kötelességének érzi, az oldalon keresztül lehetőséget kap arra, hogy segíthessen embertársain. Az oldalnak van egy olyan szolgáltatása, mely segít nyomon követni a tagok adatait és aktivitását. Természetesen, csak azok az adatok láthatók ennek segítségével, mely a regisztráció és a feltöltés során nyilvánossá lett téve a felhasználó által. Ezzel, mintegy folyamatában láthatjuk a felhasználók „életét” az oldalon. Ezek a termékek és szolgáltatások némelyike igen szokatlan, de többnyire csak hazánkban az, a nyugati országokban ezeknek a nagy része már a hétköznapokban jelen van. Szokatlanságuktól függetlenül, előbb-utóbb a magyar piacra is betörnek ezek a termékek (mint például a gyermek nyomkövető), ebben a Site Talk úttörő szerepet vállalt. A felhasználó dönti el, hogy elsőként szeretné-e kihasználni a gyors információ áramlás előnyeit, vagy megvárja, amíg az üzletekben hozzájuthat a sokszorosáért.

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK:

http://keresspenzt.ewk.hu/altalanos-informaciok

 

Tréning Tagoknak:

http://keresspenzt.ewk.hu/tagoknakA facebook statisztikák szerint ennyit el is tölt a legtöbb tag átlagban az oldalon, vagyis ez nem egy irreális elvárás. stb. Ezekkel a feltételekkel most már minden üzlettársunk fel tudja építeni a saját közösségét.

A SiteTalk ingyenes tagjai sem maradnak ki az új jövedelemszerzési lehetőségekből. Indul a Lojality program, minél több embert hoz be, egy ingyenes tag (felhasználó) annál magasabb kedvezményre jogosító kártyát kap. Ezeket a kártyákat a SiteTalkMall www.sitetalkmall.com oldalon történő vásárlásai során felhasználhatja.

Ezek 5 - 10 - 15%-os kedvezményre jogosító kártyák lesznek.Természetesen ez által az ingyenes tagból is könnyebben lehet bárki üzlettárs. Egyetlen teendője van, meghívni minél több barátot ismerőst a SiteTalk közösségi oldalra, olyanokat, akik hozzájuk csatlakoznak, és használják a közösségi oldalt. Így fel tudnak upgradelni egy üzleti csomagra, és utána már nem csak a kedvezményes kártyákat használhatják, hanem ők is kapják az aktív tagok után járó heti jutalékot. Külföldben is gondolkozhattok, mert a SiteTalk oldalban már működik egy fordító, így mindenkivel szót tudsz érteni, mindegy, hogy kínai, holland, vagy lengyel az illető! Itt mindenki SiteTalk-ul beszél! Amennyiben kérdéseid lennének a rendszer működésével kapcsolatban keresd meg azt a személyt aki által beregisztráltál a SitTalk.com-ra. Ha nem tudod elérni, vedd fel velem a kapcsolatot a választ meg fogod kapni minél hamarabb.

E-mail @ elérhetőség
A regisztrációért ide kattints: REGISZTRÁLOK A SITETALK KÖZÖSSÉGI OLDALRA

 

 

SiteTalk Mail szolgáltatás

A rendszer lényege, hogy az összes kommunikációnkat egy képernyőről menedzselhetjük.

E-mail: A Windows saját Outlook rendszeréhez hasonlóan egy alkalmazásban összeötvözi a létező összes e-mail címünket. Vagyis itt beállíthatjuk az összes gmail, freemail, yahoo-s stb. mail címünk fiók adatait, és mindezt egy platformon tudjuk a továbbiakban menedzselni úgy, hogy nem kell egyenként belépnünk egy böngészőn keresztül az adott levelező programunkba.

Calendar: Az eseményeket innen egy pontról koordinálhatjuk, és akár meg is oszthatjuk a barátainkkal.

Socialise: Megjegyzéseket főzhetünk, post-olhatunk több közösségi oldalon keresztül is, és láthatjuk mások megjegyzéseit anélkül, hogy külön be kellene lépnünk az adott felületre.

Messaging: Különböző platformokról/ra importálhatunk-exportálhatunk kontakt adatokat.

Documents: Dokumentumokat és e-mail csatolmányokat menedzselhetünk egy képernyıről.

Ez a rendszer a regisztrált SiteTalk tagoknak most próbaverzió (béta verzió) fázisban 3 hónapig ingyenes, később viszont már csak a bronz és arany tagok számára lesz ingyenes 12 hónapos időtartamra, a többi felhasználó számára pedig havidíjjal lesz igénybe vehető ez a szolgáltatás.

Our Vacation Club

Az Our Vacation Club az ausztrál Our Vacation Centre’ Pty Ltd. által kifejlesztett 1 éves klubtagsági csomag, ingyenesen választható a 2000 Eurós Unaico üzleti csomagban, egyébként az ára: 149 Euró.

Világszerte több ezer hajóút között válogathatunk, és hihetetlen megtakarításokat érhetünk el ezzel a klubtagsággal. Mindezen túl a kedvezményeket élvezhetjük rangos üdülőhelyeken is az egész világon, sőt kedvezőbb árakat érhetünk el különböző társasutazásokon Ausztráliában, Új Zélandon, Ázsiában, az USA-ban és Európa területén!

Az Our Vacation Club együttműködik a világ vezető utazási irodáival, mely lehetővé teszi, hogy a klubtagok rendkívül rugalmasan kiválaszthassák, hogy hol és mikor veszik igénybe ezeket a kedvezményeket. Különösen előnyös kedvezményprogram az amerikai és ázsiai régióban élők számára.

A Unaico Üzleti előny csomaggal rendelkező tagok ezt a klubtagsági PIN kódot a Unaico belső webirodában, a Személyes menü alatt a Csomagok menüponton belül választhatják ki. Az 1 éves klubtagság a megrendelt PIN aktiválásának napjától 12 hónapig érvényes.

My Holiday Rewards Klubtagság

My Holiday Rewards az ICE Enterprise által kifejlesztett 1 éves klubtagsági csomag, ingyenesen választható a 2000 Eurós Unaico üzleti csomagban, egyébként az ára: 149 Euró.

A My Holiday Rewards egy új típusú klubtagsági forma, elsősorban hajóutaknál vehető igénybe, egyedülálló megtakarítási lehetőségekkel. A My Holiday Rewards klubtagok kedvezményeket élvezhetnek több mint 30 vezető hajózási társaság vonalán, mint pl. a Cruise Lines®: Carnival Cruise Lines, Costa Cruises, Cunard Line, Holland America Line, Princess Cruises, Windstar Cruises, Celebrity Cruises, Crystal Cruises®, Disney Cruise Line®, MSC Cruises Italy, Norwegian Cruise Line®, Oceany Cruises®, Orient Lines®, Radisson Seven Seas Cruises®, Royal Caribbean International®, Silversea® Cruises.

Akár 700 Eurós megtakarítást is élvezhetünk a hajóutak áraiból!

Ezen kívül, a My Holiday Rewards együttműködik a világ vezető utazási irodáival, mely lehetővé teszi, hogy a klubtagok rendkívül rugalmasan kiválaszthassák, hogy hol és mikor veszik igénybe a My Holiday Rewards kedvezményeket, a világ közel 30 ezer szállodájában akár 60 % kedvezménnyel vehetjük igénybe a szállodai szolgáltatásokat.

A Unaico Üzleti előny csomaggal rendelkező tagok ezt a klubtagsági PIN kódot a Unaico belső webirodában, a Személyes menü alatt a Csomagok menüponton belül választhatják ki. Az 1 éves klubtagság a megrendelt PIN aktiválásának napjától 12 hónapig érvényes.

 

SiteTalk Sim kártya

A 2000 Eurós üzleti tagság mellé díjmentesen jár egy SiteTalk SIM kártya. A SiteTalk SIM-kártya egy igazi Világjáró kártya. Miután a SiteTalk SIM-et elhelyeztük egy GSM mobiltelefonban, a mobil felhasználója azonnal megtakaríthatja roaming költségeinek akár a 90%-át, s ezt élvezheti a világ több mint 230 országában.

A SiteTalk SIM legfontosabb előnyei:

• Akár hatszor hosszabb ideig beszélgethetünk, és akár 90%-al olcsóbban kezdeményezhetjük a roaming hívásokat a világ 230 országában
• A meglévő mobiltelefon számunkat is hozzárendelhetjük a SIM kártyához.
• Helyi vezetékes telefonszámokat választhatunk ki a világ több mint 70 országából
• Nincs napi limit vagy havidíj
• GPRS-adatkapcsolat a világ több mint 200 országában
• A SIM kártya feltöltő-kártyás (prepaid), így nem érhet bennünket az a meglepetés, hogy amikor hazaérkezünk, hatalmas számla van a postaládánkban…

A SiteTalk SIM egyenlege (SiteTalk SIM Credit) bármikor feltölthető a www.sitetalksim.com oldalon keresztül. A SIM kártya feltöltés után nem jár BV pont. A SiteTalk SIM kártyát természetesen bármely SiteTalk / Unaico tag megrendelheti a www.sitetalksim.com oldalon keresztül, nem kell ehhez üzleti előny csomaggal rendelkezni.

Ha nem kérünk sürgős szállítást, akkor pl. a 10 Euró lebeszélhetőséget tartalmazó 15 Eurós SIM kártyára 3 Eurós szállítási költséget fognak felszámítani Európa területére, és 2 héten belül megküldik a borítékot. Ezt a mindösszesen 18 Eurót is kifizethetjük az online számlánkról, ha van rá megfelelő fedezetünk.

Bővebb információ ITT.


Mi is az AdClicks?

Egy olyan program, amellyel a Unaico cég hirdeti a SiteTalk márkát újságokban, TV-ben, interneten, multireklámokon, autóbuszokon, buszmegállókban, metrókon, taxikon stb…

Bárki hozzá tud járulni ehhez az úgynevezett “globális hirdetés alaphoz”, amely olyan kasszát takar, amiből a cég a fent említett helyeken reklámozza magát. Ez azért nagyon jó, mert sokkal gyorsabban kiépül a közösségi oldal – mivel a tagok sok emberhez nem képesek eljutni a világban néhány év leforgása alatt.

Azokról az emberekről beszélünk, akiket nem egy ismerősük hívott meg a SiteTalk közösségi oldalra, de meglátták a SiteTalk reklámját valahol, megnézik azt az interneten – ám ők maguk csak úgy tudják a rendszert használni, ha regisztrálják magukat. Egy ilyen ember elindít egy regisztrációt a http://www.sitetalk.com/ főoldalon keresztül, de mivel nincs személyes meghívója (szponzora), ugyanakkor a rendszernek valakihez őt csatolnia kell, a Szponzor mezőben a sitetalk user név fog szerepelni, majd az így rendszerbe került személyt kiosztják a sorban következő üzleti taghoz, aki rendelkezik AdClicks utalvánnyal.

Tehát, ha rendelkezünk Unaico Üzleti tagként AdClicks utalványokkal, valójában az a pénz, amiért az utalványokat megvásároltuk, bekerül a cég “globális hirdetés alapjába”. Ebből a pénzből tudja a cég hirdetni magát mindenfelé a világban. Igazán etikus az is, hogy nem tartja meg a Unaico cég azokat az embereket, akik egy reklámhirdetés alapján, szponzor nélkül regisztráltak, hanem azokhoz csatolja be őket (automatikusan), akik támogatták ezt a marketing kampányt – azáltal hogy vásároltak AdClicks utalványokat.

Pontosan így lehetséges az, hogy ha Mi rendelkezünk AdClicks utalványokkal, akkor azt fogjuk észrevenni, hogy egyszer csak becsatol alánk a cég valakit Amerikából, Ázsiából, Európából, Afrikából, Ausztráliából… Az a valaki, tehát anélkül fog bekerülni a Mi hálózati struktúránkba, hogy Mi ismertük volna őt… aztán Ő is meghív valakit, az Ő emberei is meghívnak valakiket és ez így megy tovább… Még az is lehet, hogy valaki közülük üzleti csomagra felminısőt, mert megnézi és megtetszik neki az online üzleti prezentáció, és vásárol pl. egy 2000 eurós előny csomagot, majd elkezd keményen dolgozni.

Pontosan mennyit ér az AdClicks? 1 db AdClicks = 0.05 EUR

Hogy juthatunk AdClicks-hez?

 • Az 500 EUR-s csomagban: 2 000 AdClicks utalvány található (értéke 100 €)
 • A 2000 EUR-s csomagban: 10 000 AdClicks utalvány található (értéke 500 €)

Ha ez elfogyna, bárki vásárolhat további AdClicks utalványokat 0.05 EUR/db áron. Az AdClicks-nek van pontértéke is – ez nagyon fontos – ha valaki vesz a hálózati fában alattunk AdClicks utalványokat, nekünk azt jóváírják ugyanúgy mint bármely más BV pont alapot képező vásárlást vagy szolgáltatást.

Egy hozzánk csatlakoztatott személy esetén a rendszer 2000 db. AdClicks utalványt vesz le az egyenlegünkből, melyet folyamatosan ellenırizhetünk a Unaico belső irodánkban a Személyes menüponton belül, az AdClicks számla alatt.

Tagságok összehasonlítása

Mit tartalmaznak a SiteTalk / Unaico Üzleti előny csomagok?
Összeállításunkban áttekintjük, hogy a Unaico üzleti rendszerében az egyes előny csomagok megszerzése esetén mire leszünk jogosultak abban a pillanatban, ahogy a felminősítésünk megtörtént. A képre kattintva világosan látszanak a csomagok tartalma:

Az alábbi táblázat pedig megmutatja, hogy melyik Unaico regisztráció milyen jogosultságot takar. A képre kattintva a többi csomag is látható.

 

SiteTalk Vacation Club

SiteTalk Vacation Club segítségével fantasztikus nyaralási lehetőségek ezreihez férhetsz hozzá, a világ minden tájára szervezhető utakkal, exkluzív árakon.

A SiteTalk Vacation Club egy életmód klub, mely nyaralási elszállásolást, valamint ehhez kapcsolódó termékeket és szolgáltatásokat kínál a biztosított számára.

A SiteTalk Vacation Club kínálatában közel száz országban több ezer nyaralóhely áll a tagok rendelkezésére egész évben. A tagoknak évente akár hat heti nyaralásra is lehetőségük nyílik, alkalmanként 1-8 fő számára. A SiteTalk Vacation Club tagság öt évig terjed. A foglalások a szabad helyek függvényében változnak.

Tehát 599€-ért kizárólag az Arany csomaggal rendelkezők élvezhetik ezt a szolgáltatást, így nekik a szállás ugyanennyibe kerül 2 fő részére és ugyanennyibe kerül 8 fő részére is, semmivel nem több költség!

Kiszámolva, ha nyolcan utaztok el, akkor csak kb. 18.000.-Ft/hét a fizetni való, bármelyik luxus szállodában.

Minden klubtagnak kötelező azonban kifizetnie egy ún. tagsági aktiválási díjat, amelynek a díja 299 Euró. Amikor egy 2000 eurós üzleti tagsági csomagot vásárol valaki, vagy felminősíti magát egy alacsonyabb klubtagságról 2000 eurós csomagra, akkor ettől a pillanattól 120 napja van arra, hogy kikérje a SiteTalk Vacation Club tagsági PIN kódját a belső Unaico irodájában, majd aktiválja ezt a PIN kódot awww.sitetalkvacationclub.com oldalon keresztül.

FONTOS, hogy a PIN aktiválásakor ne adjunk meg freemail-es vagy citromail-es e-mail címet, mert előfordult, hogy a visszaigazoló e-mail nem érkezett meg ezekbe a fiókokba, ami komolyabb utánajárást és ügyfélszolgálati levelezést vont maga után. Nem számít tehát, hogy milyen e-mail címmel vagyunk regisztrálva a SiteTalk rendszerébe, itt, a SiteTalk Vacation Club PIN kód regisztrációnál megadhatunk másik e-mail címet, ezért igyekezzünk itt pl. Gmail-t, Yahoo-t vagy bármi mást megadni, de lehetőleg kerüljük a freemail és a citromail használatát.

A 299 Eurós PIN aktiválási díjat ezután ki kell fizetnünk, és ennek a díjnak kell a 2000 Eurós csomagunk megvásárlását követő 120 napon belül beérkezni a megadott számlára, akkor érvényes a klubtagságunk. Ezt követően az alap klubtagság 1 évre szól, amely további 4 évvel meghosszabbítható, de úgy, hogy ehhez legalább 1 hetet kell igénybe vennünk. Minden egyes igénybe vett hét 1 évvel hosszabbítja meg a klubtagságunkat, de max. 5 évig.

Üdülési Törzskártya Program – Holiday Plus

z úgynevezett Holiday Plus Program, magyarul inkább üdülési törzskártya program is nagy segítségére van a SiteTalk felhasználók számára.

A Holiday Club a Connex Marketing Group (http://www.connexgroup.net) által kifejlesztett klubtagsági csomag, gyakorlatilag digitális szálloda utalvány, amelyet automatikusan hozzárendelnek az 500 Eurós csomaghoz, és ingyenesen választható egy másik klubtagsággal együtt a 2000 Eurós Unaico üzleti csomag mellé. Természetesen külön is meg rendelhető a Unaico belső webirodájából a Unaico Shop-ban 199 Euróért. 199 BV pont jár érte.

A program adta lehetőségeket kihasználó felhasználók több mint ezer szállodában szállhatnak meg kedvezményesen, mely szállodákból hatvan Magyarország területén található, tehát belföldi üdülésre is kiválóan alkalmas.

A kedvezményt utalvány formájában kapja meg a programban részt vevő felhasználó, mely nincs időpontra kiállítva, egy éven belül bármikor érvényesíthető azokban a szállodákban, ahová kedvezményre jogosult a SiteTalk felhasználója.

Ez a program egy családi nyaralás alkalmával jóval több megtakarítást jelenthet, mint amennyibe a szolgáltatás, illetve a program kerül, továbbá ajándékozásra is kiválóan alkalmas. Napjainkban már sokkal inkább az élményt nyújtó utalványok jelentik a megfelelő ajándékot, ellentétben a vásárlási utalványokkal.

A Connex Holiday Plus UNLIMITED szállodai utalvány valójában ma már egy digitális termék, egy PIN kóddal regisztráltathatjuk magunkat, majd ki kell választanunk a szálláshelyet, meg kell igényelnünk a szállodautalványt, és ezzel kell jelentkeznünk az utalványt elfogadó szállodákban.

Az elfogadóhelyek saját üzletszabályzata függvényében max. 1-6 ingyenes éjszaka tartózkodási időtartamra jogosít fel az alábbiak szerint:

 • Egy PIN kóddal egy szállodában egy alkalommal max. 1-6 éjszaka ingyenes.
 • 2 személy veheti igénybe kétágyas szobában, választás szerinti Holiday Plus partnerhotelben.
 • A reggelit és/vagy a vacsorát (a hotel üzletszabályzata szerint), valamint az esetleges klubtagság nélküli vendégéjszakát közvetlenül a szállodában kell kiegyenlíteni.
 • A szállodakatalógus jelenleg 1600 utalványt elfogadó hotelt tartalmaz Európa 16 országában (elsősorban Ausztriában, Németországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Szlovéniában, Horvátországban, Olaszországban, Hollandiában és Svájcban), ezek között jelenleg több, mint 60 magyarországi szálloda szerepel, tehát belföldi üdülésre is kiválóan alkalmas.
 • A foglalás közvetlenül a kiválasztott szállodában történik.

Unaico Üzleti előny csomaggal rendelkező tagok ezt a klubtagsági PIN kódot a Unaico belső webirodában, a Személyes menü alatt a Csomagok menüponton belül választhatják ki. Az 1 éves klubtagság a megrendelt PIN aktiválásának napjától 12 hónapig érvényes. Ha egy személy a Unaico-nál több üzleti előny csomaggal is rendelkezik, akkor külön-külön megigényelheti ezt a klubtagságot minden egyes üzleti pozíciója mellé, így egy szállodában egyidejűleg 2 vagy több 2 ágyas szoba is lefoglalható, vagy az eltölthető ingyenes éjszakák száma tovább növelhető, de ekkor is egy személy esetében max. csak 6 éjszakáig.

Ez a program egy családi nyaralás alkalmával jóval több megtakarítást jelenthet, mint amennyibe a szolgáltatás, illetve a program kerül, továbbá ajándékozásra is kiválóan alkalmas.

SiteTalk Egyetem

A SiteTalk Egyetem, azaz az Oxford program azzal az alapgondolattal kezdődött, hogy az üzemeltetők, vezetők már nagyon régen észrevették, hogy a társadalom igen nagy hányada nem rendelkezik elegendő pénzügyi intelligenciával. Ez nagyon sokáig nem okozott különösebb problémát, ám a most megélt világméretű gazdasági válság rászorít minden egyes embert, hogy megtanulja professzionálisan kezelni pénzügyi helyzetét. Ennek fényében jött létre a SiteTalk Egyetem.

Az egyetem létrejöttét elsősorban a Robert Kiyosaki csoportnak köszönheti, mely a cég mögött áll. Az egyetem ennek a csoportnak a pénzügyi oktatási csomagját használja, az Oxford program 1. és 2.-t.

Személyiségfejlesztés, kommunikáció, nyelvtanulás

A SiteTalk Egyetem nem csupán pénzügyi oktatást végez, hanem minden olyan képességet kíván fejleszteni, mely szerves részét képezi annak, vagy valamilyen módon kapcsolódik hozzá. Legfontosabb a személyiségfejlesztés, az üzleti kommunikáció, valamint számos nyelvet is elsajátíthat az a felhasználó, aki szeretné kihasználni a SiteTalk Egyetem kínálta lehetőségeket.

A program olyan mértékben használható, ahogy a felhasználó szeretné hasznosítani azokat. 15-60 darabos e-book sorozatról van szó, mely tetszés és érdeklődés szerint használható.

Ezeket a programokat magasan képzett szakértők rakták össze annak érdekében, hogy a társadalom képes legyen igazodni a mai gazdasági helyzethez, képes legyen növelni saját pénzügyi intelligenciáját.

Jelen eladósodott társadalmunk igen nagy százaléka arra vágyik, hogy jelenleg meglévő adósságai helyett megtakarításai, illetve befektetései legyenek. Mindenki ezt szeretné, előre haladni az eladósodás helyett, ám kevés ember képezi magát arra, hogy ezeket a célokat képes legyen megvalósítani. Ehhez kíván segítséget nyújtani a SiteTalk Egyetem programja.

Ez nem azt jelenti, hogy a program részeként befektetéseket ajánlanak a tulajdonosok a felhasználók részére, sokkal inkább azt, hogy az egyes emberek egyre közelebb kerüljenek saját döntési szabadságukhoz.

Az Oxford program abban segít, hogy egy nehéz gazdasági helyzetben, mint amilyen a jelenlegi, minden ember képes legyen arra, hogy jól kezelje saját személyes pénzügyeit, és értékeit a legjobb irányba terelje a gyarapodáshoz. Mindenkinek saját döntése, hogy kihasználja ezt a nagyszerű lehetőséget.

Oxford Programme – Module I. e-Book + DVD videó + munkafüzet + segédeszközök

Az Oxford program első része elıkészíti a terepet az egész oktató anyaghoz, csak kövessük az egyes lépéseket. E program két önálló kurzusból áll: Az első A titkos kód, a második pedig Az igazi titok. Az egyes modulok egymásra épülnek és együtt adnak számunkra egy olyan módszert, amire szükségük van ahhoz, hogy a Unaico üzleti programja sikeres legyen a számunkra.

A bronz és arany Unaico Üzleti előny csomaggal rendelkező tagok ezt a terméket a Unaico belső webirodában, a Személyes menü alatt a Csomagok menüponton belül választhatják ki és rendelhetik meg teljesen ingyenesen a SiteTalk Mall webáruházból.

Nem bronz és arany klubtagok 299 Euróért rendelhetik meg ezt a terméket, és 299 BV pont jár érte: ITT megrendelhető
A Program jelenleg angol nyelven rendelhető meg, az I. modul: a Titkos kód hamarosan már magyar nyelven is elérhető lesz!

 

Oxford Programme – Module II. DVD videó + munkafüzet + könyv + audió képzés + segédeszközök

Az Oxford program II. modulja átgondolt képzések és gyakorlatok sorát tartalmazza. A 8 fejezetet a hallgatók 30 db. 8-15 perces videó blokkban sajátíthatják el (együttesen közel 4 óra). A modul része a munkafüzet és a könyv is, amelyben a hallgatók alkalmazzák a tanultakat, valamint egy speciálisan szerkesztett audió képzés még tovább erősíti a fogalmakat.

Az arany Unaico Üzleti előny csomaggal rendelkező tagok ezt a terméket a Unaico belső webirodában, a Személyes menü alatt a Csomagok menüponton belül választhatják ki és rendelhetik meg teljesen ingyenesen a SiteTalk Mall webáruházból. Nem arany klubtagok 699 Euróért rendelhetik meg ezt a terméket és 699 BV pont jár érte: Itt megrendelhető
A Program jelenleg még csak angol nyelven rendelhető meg!

Elérhető az Oxford Programme magyar felirattal a következőképpen:

Jelentkezz be a webirodádba, majd a személyes menüpont alatt találod : “Az Oxford Programme oldala” . Kattints rá és betöltődik az Oxford Programme hivatalos oldala (http://www.oxfordprogramme.co.uk).

 

A következő módon tudod megtekinteni az oktatást:

Log In (jobb felső sarokba) –> Írd be a felhasználónevedet és a jelszavadat (ugyan, az mint a webirodában) majd klikkelj a “Log In” gombra –> Majd a zászlók alatt, Please select your study media alatt klikkelj a “Module 1 Media HU” hivatkozásra  –> a magyar zászló alatt találod a 8 részből álló videóanyagot és bemutatkozó videót (Introduction), magyar felirattal. A bemutatkozó videó egyelőre hibás felirattal került fel az oldalra, amit hamarosan ki fognak javítani.

Az alábbiak viszont teljesen készen vannak :

 • TSC CH 1 Living Your Life
 • TSC CH 2 Unconscious Power
 • TSC CH 3 Self Image
 • TSC CH 4 Well-formed outcomes
 • TSC CH 5 Your Secret Code Live
 • TSC CH 6 Create your Code
 • TSC CH 7 Ecology of Goals
 • TSC CH 8 Conclusion

 

Megjelent a napokban 2011.08.25. egy interjú Frank Ricketts-el. A cikk azért bír különösen nagy jelentőséggel, mert tulajdonképpen egy korábbi, rendkívül negatív hangvételű cikk helyreigazítása. Az interjú eredeti német szövegét az alábbi linken találjátok. 

http://www.obtainer-online.com/frank_ricketts:_wir_muessen_von_unseren_fehlern_aus_der_vergangenheit_lernen_3_1384_DE.html

Véleményem szerint meglehetősen fontos dolgokra kérdezett rá az újságíró. A mellékletben találjátok az interjú magyar fordítását.
Köszönet érte Mitos Szilviának és Horváth Mártinak!

Frank Ricketts: "Tanulnunk kell a múlt hibáiból"

Mi az értelme és célja egy cikknek, és mi az újságíró célja? A cikkeket írhatnak azzal a céllal, hogy informálják az olvasókat, az újságíró célja hogy objektív és tényszerű tájékoztatást adjanak. A megjelent cikkek mindig kritika tárgyát képezik, annak a kritikának, amely segít abban, hogy egy újabb perspektívából szemlélhessük a cikk tárgyát. Mi az OBTAINER-nél büszkék vagyunk arra, hogy mi, a kedves olvasóknak, olyan cikkeket bocsássunk rendelkezésre, amelyek szakmailag objektíven és tényszerűen vannak megfogalmazva. Emellett arra törekszünk, hogy olvasóink a legújabb fejleményeket és információkat megkapják.

2011 áprilisában megjelent egy elég kritikus cikk az Unaico / SiteTalk vállalkozásról a mi hírportálunkon. El lehet képzelni, hogy ebben a cikkben Unaico / SiteTalk felé nem volt túl sok jóindulat. Frank Ricketts, az Unaico Holding Group Ltd.tagja, felvette a kapcsolatot a szerkesztői csapattal azzal a céllal, hogy véleményezze a cikket, és elmagyarázza más szempontból a cég üzleti tevékenységét, melyről mi kritikusan nyilatkoztunk. Mivel mindig érdekeltek vagyunk abban, hogy a dolgok mélyére nézzünk olvasóink érdekében örömmel beleegyeztünk egy személyes találkozóba Frank Ricketts-el Dubaiban.

Ami ezt követte, az egy nyílt és őszinte interjú volt. Ott volt a csapatunkkal több órán keresztül, hogy kérdésekre válaszoljon, és a legtöbb válaszát alátámasztotta a vonatkozó dokumentumokkal, amelyeket az OBTAINER részére is átadott. Így kiderült a beszélgetés végére, hogy a nyílt kommunikáció mindig a legjobb út. Miután az interjúval végeztünk, Frank Ricketts, írásbeli interjút is adott, amit itt és most kizárólag olvasóinknak adunk át.

 

1) Kérjük, mutatkozz be olvasóinknak: Mennyi ideig voltál az MLM üzletben, és mi a pontos funkciód a SiteTalk-nál: az MLM iparágban 34 éve dolgozom, és 1991 ótafőállásban. A SiteTalk-on belül nincs pozícióm, mivel ez egy teljes tulajdonú leányvállalata Unaico HOLDING GROUP Ltd.-nek, ahol igazgató vagyok. Ezelőtt Unaico Holding Group Ltd. alelnöke voltam. Egyik fő feladatom az Igazgatóság mellett, a cég üzleti modelljének elfogadtatása a nemzeti szabályozások szempontjából az egyes országban, ahol hivatalosan is kínáljuk a tagjainknak ezt az üzleti lehetőséget. Továbbá, én vagyok a cég kommunikációs felelőse a média felé.

2) Az OBTAINER áprilisban egy kritikus cikket közölt az Unaico / SiteTalk-ról. Milyen volt az első reakciója erre? Sajnos a cikk nem volt megfelelő, mert az információk nagyon elavultak voltak. Sok nyilatkozatot olyan cikkekből vettek át, amelyek önmagukban is rosszul jelentek meg egy skandináv napilapban 2010-ben.

3) Kié SiteTalk? Ki áll az Unaico Holding Group Ltd. mögött., és hol van a székhely? Kérjük, látogasson vissza az első kérdéshez. A Unaico Holding Group Ltd. a Kajmán-szigeteken van bejegyezve a és az operatív központja Szingapúr.

4) Ezzel a fő részvényesre gondoltam! Milyen személyek állnak az Unaico mögött? Ők ugyanazok, akiket különböző forrásokban a piramisjátékkal vádoltak?

Jelenleg a bejegyzett részvényes listán csak egy ember van, és ez Rune Evensen; Azonban a szerkezetátalakításra tekintettel egy egész csoport lesz, tehát egy új részvényesi lista lesz a következő hónapokban. Ha ez lezárul, akkor nyilvánossá tesszük.

5) Milyen szerepet játszott a Enigro Ltd. az Unaico / SiteTalk-ban és kik tulajdonosai és / vagy alapító? Mi köze az „enigrofriends”-nek a SiteTalk-hoz? Enigro egyike volt a befektetői kezdeményezéseknek 2009 elején a kezdeti szakaszban és a marketing céget is Enigro-nak hívták, amíg az Unaico Ltd. 2009 nyarán megalakult, és 2009 szeptemberében bejegyzésre került. 2009 októberében úgy döntöttek, hogy az Enigro-tól elválnak mind munka, mind jogi vonatkozásban. 2010 május 19.-én az Enigro kivált mint üzlettárs. Enigrofriends béta változata volt az addig még a tervezési szakaszban lévő közösségi-háló platformnak, amely néhány hónapig 2009 novemberében élt, amely persze az Enigro-tól való szétválás miatt meg is szűnt. A SiteTalk.com-ot 2010. Január 16-án jegyezték be.

6) A SiteTalk az Unaico Holding egyik leányvállalata, vagy csupán egy "címke"? Kérjük tekintse meg az első választ. Ezentúl egy új "címkét" alkotunk, a "Site Talk", név körül, így a nevet vezetjük be.

7) Mi az Unaico - egy MLM cég? Hasonlóságokat mutat egy hagyományos MLM-mel a dinamikája és a kifizetési terv tekintetében, de egy lényeges vonatkozásban különbözik, hogy a tagjai/partnerek nem adnak el/terjesztenek termékeket. Az ügyfél közvetlenül az online áruházban vásárolja meg a termékeket és szolgáltatásokat, és függetlenül attól, hogy egy ingyenes felhasználója a közösségi hálónak (SNP), vagy aktív tagja az Unaico Ltd.-nek - azonos feltételek mellett vásárolhat a shopban. Az Unaico csak egy a három módszer közül, hogy a platformunkat és a termékekeinket bevezessük. Mi az Internetet is használjuk, és hagyományos marketinget is (magazinok, újságok, plakátok, híres sportolók szponzorálása stb.)

8) Azt mondod, hogy sok a megállapítások közül, melyek az interneten keringenek, nem helytálló, és Unaico/SiteTalk nem átverés. Hogyan magyarázod SiteTalk-kal kapcsolatos negatív tudósításokat; mi mozgatja ezeket? Nincs igazán negatív sajtó SiteTalk körül. A negatív dolgok az Unaico-ra vonatkoznak. A nagy része az MLM koncepcióhoz kapcsolódik a várakozásoknak megfelelően. A terminológia "piramis, hólabda, csalás, stb" sajnos túl gyakran használja az emberek 99%-a, akik nem ismerik ki magukat az MLM jogi vonatkozásaiban. Ehhez jönnek még azok is, akiknek az elvárásai nem teljesültek, és a Google-t – ami sokak számára sajnos egyenesen Bibliává vált - felhasználják arra, hogy kiengedjék a gőzt. Végül, de nem utolsósorban, amennyiben minket lehet hibáztatni azért, mert az üzleti tevékenységünk első kilenc hónapjában figyelmen kívül hagytuk azt, hogy néhány tag megszegte az ÁÜF-et, mert ők saját előadásokat, Reklám-/Marketing anyagokat hoztak létre előzetes engedély nélkül. Ez a nagyszámú anyag okozta a félreértéseket az üzleti modellünkben, ami jellemző erre az iparágra, és „túl-telítettségként” lehet értelmezni. Csak 2010 májusában vettük komolyan ezeket a túlkapásokat, és hoztunk intézkedéseket az ilyen szabálysértések kezelésére.

9) Nézzük a pontokat külön-külön. Hogyan keres pénzt egy hálózatépítő a Site Talk-kal? A tagoknak kell vásárolnia kezdő csomagot, hogy jutalékot keressenek? A SiteTalk.com minden tagja számára a regisztráció 100%-ban ingyenes; Egyidejűleg minden STP tag egy ingyenes Unaico tagságot is kap nulla kötelezettséggel. Nincs egy "kezdő csomag". Több mint 4000 termékünk van, beleértve a két "előny-csomagot", amely kiválasztott termékeket és szolgáltatásokat tartalmaz, melyből az ingyenes SiteTalk / Unaico tagok vásárolhatnak, ha van erre indíttatásuk. Az "előny-csomag" mintegy 30%-os megtakarítást kínál az egyenkénti megvásárláshoz képest, amelyre természetesen szintén van lehetőség. Minden termékhez egy üzleti forgalom (BV) van hozzárendelve. A jutalék - Kompenzációs Terv szerint- a felhalmozódott BV-k alapján kerül elszámolásra, amelyek a Site Talk/Unaico tagok által közvetlenül generált vásárlások a boltban. Senki, semmilyen időpontban nem kereshet a tagok toborzásából.

10) De egy úgynevezett ingyenes tag akkor is, ha ajánlja másoknak SiteTalk.com-ot, majd ők bevásárolnak a plázában, eszerint az ajánlás által generált SiteTalk értékesítés, nem pénzbeli kifizetés, hanem ez a "szerzett bónusz" mindössze arra használható, hogy a saját ST shopban vásároljanak? SiteTalk-on normál módon pénzt keresni úgy lehet, hogy meg kell vásárolni egy előny csomagot, azaz Basic, Bronz vagy Arany tagnak kell lenni? Ellentétes lenne a törvénnyel, ha készpénz kifizetések lennének a SiteTalk felhasználóknak több okból is: A Social Network felhasználó lehet egy 13 éves vagy idősebb személy, ahol a cselekvőképesség nem adott, és ők nem is írták alá és fogadták el az Unaico.com ÁÜSZ-át Az 5%-os "SiteTalk Credit program" csak egy törzsvásárlói program, hasonló a Lufthansa (Star Alliance) törzs utas programjához. Nincsenek követelmények semmilyen időpontban arra vonatkozóan, hogy valaki vásároljon a shopban - ez vonatkozik az előny csomagosokra is- ahhoz, hogy valaki kvalifikáljon az Unaico üzleti modell aktív tagjaként. Kérjük, vessen egy pillantást a kompenzációs tervre. SiteTalk/Unaico ingyenes tagjai a fent leírt SiteTalk cash-en (STC) kívül is jóváírt 25% BV-t kapnak az általuk személyesen szponzorált tagok forgalma után, melyet a személyes kvalifikációjuk jóváírásaként használhatnak fel. A teljes minősülési rendszerünk nem feltételez személyes vásárlást, semmilyen időpontban, hogy valaki elindulhasson – vagy ahhoz, hogy hetente vagy havonta valaki jutalékra jogosult legyen. Persze megfelelő korúnak kell lennie, és az Unaico ÁÜF-it el kell fogadnia, és egy összesített 149, 500, vagy 2000 BV forgalmat (csak egyszer) el kell érnie, hogy ezáltal jutalék jogosult legyen.

11) Nem pontosan értjük! A SiteTalk kompenzációs terve kifejezetten kimondja, hogy az üzleti volumen lejár 30 nap után, tehát a következő 30-napos-periódusban újra kvalifikálni kell a jutalék-jogosultsághoz. Így a "halmozott" biztosan a státuszra utal, és nem a jogosultságra? Nem azt mondja ki, hogy meg kell szerezni a jogosultságot újra. Például, 8 nappal a regisztráció után a SiteTalk-/Unaico-tagnak 180 személyes BV-je van, így felminősülhet "Basic tag"-gá (149 BV), amit általában 24 órán belül el lehet végezni. Ő megtarthatja a státuszát mindaddig, amíg akarja. A 30 napos időszak letelte után, a kvalifikációra felhasználható BV-i nullázódnak; de továbbra is "Basic tag" marad, és ha bármely 30 napos időszakban, mondjuk, 500 vagy 2000 BV-t felhalmozott, akkor felminősülhet "Basic"-ről "Bronz" vagy "Gold" taggá. Ez az állapot tartós, és nem kell újra megerősíteni, miután egyszer már elérte.

12) Százalékos arányban mekkora bevételt generál Basic, Bronz és Gold előnycsomagok vásárlása és mekkorát a SiteTalk-Mall-on történő vásárlások? A forgalom 75%-át az Unaico shopban történő előny-csomag vásárlások teszik ki, a 25%-ot pedig az egyes termékek. Az Unaico shop generálja a teljes értékesítés 75-80%-át, 20-25%-a keletkezik a SiteTalk Mall-ban, és a tendencia hónapról hónapra helyeződik át a Mall-ra, miközben több millió új tag regisztrál a Site Talk Platformon.

13) Mi a különbség az Unaico shop és a SiteTalk Mall között? Az online Mall-t a Site Talk weboldalról ismerjük; de hol található az Unaico shop? Az "Előny csomag"-okat csak az anyavállalatnál (Unaico) lehet vásárolni? Az Unaico online shop minden egyes SiteTalk-/Unaico-tag Unaicos honlapján van. Itt kiválasztott termékek találhatóak, valamint az "Előny-csomag"-ok. Ennek semmi köze az anyavállalathoz. A fő különbség az, hogy akkor kezdeményezhet vásárlást, ha korábban megerősítette, hogy 18 éves elmúlt, és elfogadta az ÁÜF-et. A Site Talk Mall-ban történő vásárláshoz nem szükséges elfogadni az ÁÜF-et, és lehet 13 éves, vagy a feletti.

14) Egy másik kritika állításai szerint, SiteTalk-on már több mint 1,2 millió felhasználó (az akkori állás szerint), és ez a leggyorsabban növekvő közösségi háló a világon. Hogy jött ez létre? Hogyan alakulnak a számok jelenleg a valóságban? Ebben a pillanatban már 10.643.000 tagunk van, és mi rendkívül gyorsan növünk. Összehasonlítva az ismert SNP-kal, mint például a Facebook, azonos időszakra vetítve több tagunk van, bár az első millió tag belépése körülbelül ugyanolyan sokáig tartott. Itt kell hangsúlyozni újra, hogy tagjaink nagyobb hangsúlyt fektetnek a statisztikákra, mint a vállalat maga, habár természetesen nagyon büszkék vagyunk a növekedésre ebben az időszakban. A hatalmas növekedést az első millió elérése után többnyire a 1BV promóció elindításának számlájára írhatjuk: 1 BV a kompenzációs tervben, ha valaki az alsó vonalban aktív SiteTalk felhasználó. Az aktív státuszra való kvalifikáció (1. fázist, 8 hete lezártuk, a második szakasz augusztus 20-án indult), amikor néhány alkalommal egy héten a platformra bejelentkezik, és bármely funkciót 15-20 percig használ egy héten.

15) Hogyan keletkezik bevétel a Site Talk-on? Mi is pontosan a konkrét terméke a SiteTalk-nak? A bevételt a SiteTalk/Unaico tagok termékek és szolgáltatások közvetlen vásárlása generálja, akik valójában a végfelhasználók. Emellett van SiteTalk Travel, SiteTalk Gold SiteTalk Cofee, SiteTalk Me (saját Skype), SiteTalk Vacation Club, SiteTalk Sim, Oxford programok, Salome Bőrápolás és SiteTalk játék, nézd meg www.sitetalkmall.com-ot, ahol több mint 4000 terméket találsz.

16) A SiteTalk Mall-ban a vállalat szerint több mint 4000 termék található. Milyen érvekkel, kínálják a hálózatépítők a Mall-t; úgy tűnik az ajánlat, a jelenlegi kutatás szerint 2011/08/13, meglehetősen csekély. Van négy E-book, az alcím: "PlasmaTV" alatt csak egy ajánlat: a Panasonic TXTX-P46S20E van 840 euróért! Az árakkal tehát nem lehet érvelni. Az LCD TV-knél mindössze 10 termék. Vajon valamit elnéztünk? A hálózat célja, hogy reklámozza a SiteTalk.com oldalt, és az üzleti lehetőséget prezentálja, valamint a saját márkák, mint SiteTalk Me, SiteTalk Vacation Club, SiteTalk Travel, SiteTalk Coffee, SiteTalk Gold SiteTalk Sim Oxford programok, Scincare Salome, stb promotálása. A SiteTalk felhasználó megvásárolja a terméket a saját országában/régiójában korrekt áron. Nem a "legjobb ár-politika"-t követtük (ami jelenleg is lehetetlennek tűnik, tekintettel a globális logisztikára). Mi fejlesztünk egy globális, és egyben helyi online Mall-t, melynek a tervezett bevezetése 2012 első negyedévében várható amely a Site Talk felhasználóinknak előnyöket kínál a vásárlásban a szabadidő eltöltésében stb, a saját városukban.

17) A cikkünk említett többek között egy konkrét példát egy Holiday Plus utazási utalványra, aminek nyilvánvalóan nem az volt az értéke, amit a vásárlónak ígértek.Hogyan látod ezt az esetet? Ezen tulajdonképpen nincs mit kiértékelni! A termék szabadon hozzáférhető bárki számára, aki rendelkezik internetkapcsolattal, és az oldal is elérhető 9 nyelven. A teljes leírás látható bárki számára a tagság vásárlása vagy a foglalás előtt. Az éves tagság 199EUR és a tag olyan gyakran megszállhat, kétágyas szobában a több ezer szállodában, 11 országban - költségek nélkül, ahányszor akar. A tagnak meg kell fizetnie a két reggeli és két vacsora árát minden eltöltött éjszaka után. A költségek jól láthatóak a honlapon, ha a tag szállodát választ. A foglalás hossza limitált 2-6 éjszakás tartózkodásra a szállodák meghatározása szerint. Egy tipikus megtakarítás a tag részére € 50-70 közötti összeg éjszakánként.

18) Térjünk át más pontokra, amelyek annak idején sok keserűséget hoztak. Mi a helyzet Jarle Thorsen-nel, Frode Jorgensen-nel? Milyen szerepet játszanak ők a Site Talkban? Abban a 2 évben, amit én a cégnél töltöttem, még soha nem hallottam egy bizonyos Frode Jorgensen-ről, vagy láttam a nevét, így száz százalékosan meg tudom erősíteni, hogy ez a személy nem játszik semmilyen szerepet a cégünkben. Jarle Thorsen a cég alapítója és ő kreálta azt az elképzelést, hogy a szociális hálózati platformot az online áruházzal kombináljuk össze annak érdekében, hogy a már említett három metódust a piacra vigyük. Ő soha nem volt része a menedzsment-csapatnak és nem is lesz; nem fejezte ki erre vonatkozó szándékát, és nem is kapott erre felkérést korábban sem.

19) A kutatás szerint, akkoriban volt néhány probléma az európai pénzügyi hatóságokkal. Ez hogyan jött, és még mindig létezik? Mire figyelmeztet/figyelmeztetett ez?Ez egy olyan eset, aminek 2010 májusában lettünk tudatában, amikor a szlovén pénzügyi hatóság egy online figyelmeztetést adott ki, amely megállapította, hogy az Unaico Ltd.. részére a részvényekkel való kereskedés a nyilvánosság számára nem jóváhagyott vagy engedélyezett. Az európai jog szerint felhatalmazásuk volt arra, hogy az összes EU tagállamban ezt a figyelmeztetést közzé tegyék; Ausztria, Belgium és Svédország átvették ezt akkor. Hét hónapon belül, a mi beleegyezésünkkel és irányításunkkal a céget átvilágították, és szlovén kormány levette a figyelmeztetést, mert elégedett volt a vizsgálat eredményével: Soha nem kereskedtünk értékpapírokkal! Az FMA, az osztrák szabályozás, amely Belgiummal és Svédországgal összeköttetésben működik, mindeddig nem oldotta fel a figyelmeztetést erről, bár eredetileg Szlovéniától vette át. Ezért is nyújtottunk be panaszt az FMA ellen a lehető legmagasabb szinten, átadtam Önöknek egy példányban. Az egész probléma a téves, saját előállítású anyagok használatából adódott, melyet bizonyos tagok átvettek egymástól.

20) A közösségi hálóhoz csatolt Mall létrehozása minden bizonnyal erős partnerek és befektetők jelenlétét kívánja meg. Kik a jelenlegi partnerek? Annak érdekében, hogy márkánkat bevezessük, kapcsolatba léptünk több vegyesvállalattal, tapasztalt partnerekkel a kommunikációs, utazási és bőrápolás területeken. Saját online/virtuális képzési programot dolgoztunk ki (Oxford Program). A legtöbb elem a bevásárlóközpontban a szokásos termékekből áll, melyeket a vásárlás során közvetlenül a szolgáltatóktól rendelünk meg. Ezért nincs szükség "erős befektetőkre."

21) Hogyan állja meg a helyét a SiteTalk a nagy játékosokkal a Facebookkal és a Google-lal szemben a social networking területen? Nagyon jó kérdés, erre csak az idő fog válaszolni! Célunk, hogy az első öt platform közé tartozzunk a világban.

22) Amellett, hogy azt szeretnék, hogy az első öt social networking platformközé tartozzanak, biztosan szeretnének még pénzt is keresni. Így, ezzel a céllal a szemük előtt, mire koncentrál a cég stratégiailag, hogy az öt legfontosabb SNP-vé válás során pénzt vegyenek ki? Erre az MLM komponens a válasz? Twitternek ca. 200.000.000 felhasználója, a Facebooknak 600.000.000. A pénzt a reklám hozza. Hogyan működik az üzleti modell? A pénzt kizárólag az MLM hozza létre, a hirdetők vagy az integrált harmadik fél (mint például a számos közösségi játék szolgáltatók)? Nem, az, hogy az Unaico Ltd.. üzleti modell, csak egy bevételi komponens. Mi nyíltan felkészültünk a reklám-/hirdetési bevételre, de ez a tagok számától és az átlagosan az oldalon eltöltött "aktív" perc/felhasználó-tól függ. És ezek a nagyon jó számok emelkednek, így azt várjuk, hogy az év végére már bevétel lesz ezen a területen. Körülbelül két hónapba telt elindítani SiteTalk Credit-et a házon belüli saját online játékokkal együtt - talán még jön hozzá néhány, amelyek aztán egy extra bevételi forrássá válnak.

23) Nézzük a Facebookot, a maga félmilliárd felhasználójával és a pénzügyi eredményét 2010-ben mintegy 1,8 milliárd dollárt, ez azt mutatja, hogy még a Facebooknak sem sikerült potenciált kimeríteni. Képes az Unaico arra, hogy ebből a piacból az anyagi érdekeltséggel az utolsó cseppet is kifacsarja? Ha így gondolnánk, akkor már most abbahagyhatnánk!

24) A SiteTalk felhasználók profil információit eladják vagy bérbe adják külső hirdetőknek és marketing részlegeknek? Ha nem, tervezik ezt a jövőben? Nem, ezt az elvet a „személyiségjogi politikánk” szabályozza.

25) Vannak-e tervek a jövőbeni termékekről és innovációkról, amit meg kíván osztani olvasóinkkal? Jelenleg konszolidáljuk a hardverünket és javítjuk a szoftver szkripteket, hogy meg tudjunk birkózni a hatalmas növekedéssel. Ez vonatkozik mind a Site Talk platformra és az Unaicos háttérirodára is. Az elkövetkező hetekben mutatjuk be az új designt az SNP-n. Nagy nyomás alatt dolgozunk, hogy néhány igazán jó játékot tudjunk a platformon kínálni, és egyidejűleg az új funkciók bevezetésén is. Fejlesztünk néhány új online jövedelemszerzési lehetőséget és kezdődik az "1BV" promóció második fázisa augusztus végén. Új országok  megnyitásán is dolgozunk, hogy ezáltal a tagok potenciális keresetét növelni tudjuk, akik az ingyenes pozíciójukat az üzleti modellé kívánják alakítani a továbbiakban.

26) Mik az Ön céljai a SiteTalk-kal az elkövetkező hónapokban? Céljaim csak a legjobbak, az eddig elért eredményeket jobban megerősíteni. Aztán szeretném tagjainkat folyamatosan képezni, hogy hogyan mutatjuk be az üzleti modellt helyesen, anélkül, hogy nekik kellene kitalálni dolgokat. A testület tagjaként természetesen szeretném teljesíteni a kötelezettségeimet. A múltbeli hibáinkból tanulnunk kell, és egyidejűleg tudatában kell lennünk, hogy mi fogunk még hibázni az utunkon. A tudás az az, hogy nem követjük el ugyanazt a hibát kétszer. A médiával kéz a kézben szeretnék dolgozni, hogy biztos lehessek abban, hogy pontosan mutatják be azt amit csinálunk, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, és mik a céljaink.

Végezetül azt szeretném még elmondani, hogy 37 tapasztalt ügyvédi irodával dolgozunk világszerte annak érdekében, hogy egy-egy ország vonatkozó előírásainak megfeleljünk. Nekünk már számos jogi véleményünk van a világ minden tájáról, amit tagjainknak a back office-ban közzétettünk, így a tagok láthatják, milyen nevetséges nyilatkozatokat tesznek egyesek (névtelenül), nem tudva, mit is írnak tulajdonképpen.

27) Nem szabad, hogy a jogi véleményeket sétagaloppnak tekintsük! Hogyan látja a kihívást, hogy ellenőrizni tudják a több mint 10 millió és folyamatosan növekvő tagságot a jogszerűségének biztosítására? Végül is a cég készen áll! Mi rendelkezésre bocsátunk néhány „moderációs-rendszert”, melyek a software-be kerültek beépítésre; ezen felül személyzet van Európában, Hong Kongban és Szingapúrban, ahol folyamatosan működik a web-ellenőrzés. Ebben a pillanatban dolgozunk egy videón, amely a megfelelő módon mutatja be az üzleti modellt. Mi oktató könyveket készítünk a dolgozóinknak és az utolsó 7 hónapban beépítettünk egy vezetői tréninget is, melyet a világ minden táján alkalmazunk. 2010-Szeptembere óta zéró tolerancia politikáját követjük azokkal szemben, akik megsértik az ÁÜSZ-t. Ez azt jelenti, hogy minden anyag bemutatása, amely megsérti az ÁÜSZ-t és a tudomásunkra jut (a "Field" által támogatva vagyunk, mert mindent átküldenek, ami hozzájuk kerül), a tagsági számla azonnali felfüggesztését vonja maga után.

Mr. Ricketts, köszönöm a beszélgetést!

2011/08/25

Hírek

 • OPN LEADER Hírek
  2012-05-26 02:31:52
 • Összefoglaló a 2012. május 12-i budapesti rendezvényről
  2012-05-14 11:51:05
 • Unaico Merit
  2012-02-21 14:45:31

  A Unaico örömmel jelenti be a Unaico Mertis programot – az új promóciónkat, mely a Unaico Elismerési Program keretein belüli munkádért és haladásodért jutalmaz téged. A következő alkalmakkor részesülhetsz

  Merit pontokban:

  - Bronz szint elérése a kompenzációs tervben = 75 Merit

  - Arany szint elérése a kompenzációs tervben = 500 Merit

  Egy Merit nagyjából 2 (kettő) eurónyi értéket képvisel majd.

  Február 1-jétől kezdődően a Bronz vagy Arany szintet elérő Tagok Meritekben részesülnek. A Unaico Mertis program keretein belül összegyűjtött Meriteket a későbbiek folyamán különböző jutalmakra válthatod majd, többek között lifestyle díjakra, céges jutalmakra és SiteTalk termékekre. Az első, Meritekből megvásárolható jutalmakat a Magyarországon tartott Globális rendezvényünkön mutatjuk majd be, május elején. Sok sikert kívánunk, és reméljük, hogy a lehető legtöbb Meritet oszthatjuk majd ki a Tagjaink között.

  http://www.sitetalk.com//register?sponsor=eberhart

 • 2012 február
  2012-02-07 12:28:22

  Kezdjük az új hónapot egy újdonsággal! A fentiekben az első nyilvános képet láthatod az új SiteTalk-ból, amit április végén vagy május elején adunk majd ki a Magyarországon rendezett globális konferenciánkon. Az új SiteTalk tényleg létezik, és már majdnem készen áll. A megjelenése letisztult és professzionális. Azonban még dolgoznunk kell rajta, és a globális konferencia előtt nem szándékozzuk élesíteni, szóval bocsánat, hogy olyat mutatunk, amit egyelőre nem kaphattok meg. Néha nagyon nehéz türelmesnek lenni. Elérkezett a február, és sok újdonsággal szolgál számunkra. Már most érezzük a mindannyiunk számára nagyon kedves Hong Kongi csapat hiányát, akik ettől a hónaptól kezdve a KLEO csapat részévé váltak. A kínai tagjaink a kezdetektől fogva jelentős és fontos szereplői voltak a Unaico családnak. Sok sikert kívánunk nekik a Unaico utáni életükben is!

  Mire ezeket a sorokat olvassátok, én már Indiában leszek, és az első induló meetinget meg is tartottuk Új-Delhiben. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire várom a találkozást az indiai Tagjainkkal, és azt, hogy végre megismerjem ezt a gyönyörűországot. A hatalmas népességnek és a gyors fejlődésnek köszönhetően India tökéletes piacot jelent számunkra. Az alábbi írást ezen a héten találtam, miközben az indiai prezentációkra készültem.

  A weboldal címe, ahonnan származik:

  "Indiai üzleti etikett és protokoll": “Kapcsolatok és kommunikáció

  • Az indiaiak ismerősökkel szeretnek üzletet kötni.

  • Indiában a kapcsolatok kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapulnak.

  • Indiában az üzletkötés feltétele jellemzően a hosszú ideje tartó személyes kapcsolat.

  • A közös ismerős általi bemutatás hasznosnak bizonyulhat, mivel ez azonnal megalapozza a bizalmat." Ejha!

  Hiszen a SiteTalk pontosan erről szól!

  Olyan emberekkel kötsz üzletet, akiket régóta ismersz, és bízol bennük. A SiteTalk alapját ugyanazok az értékek képezik, mint az indiai üzletkötési szokásokét.

  Ilyen hasonlóság mellett a SiteTalk csak sikeres lehet Indiában. Míg néhányunknak Indiában volt szerencséje találkozni, mások hasonlóan keményen dolgoztak a világ más részein.

  Az elmúlt hetekben Dan Andersson meetingeket tartott LEADER HÍREK2012. február 3-én véget érő hét (Magyar változat) 2. oldal SiteTalk Leader HírekBudapesten (400 résztvevő), a svédországi Soderhamn-ban (250 résztvevő), és Madridban (90 résztvevő). Madridban Dan találkozott számos olyan taggal, akik több, mint két évvel ezelőtt az elsők között csatlakoztak a Unaico-hoz. Bemutatta nekik, hogy az üzletünk mekkora utat tett meg a kezdetek óta, amikor a jelenlegi sikerünk csak ígéretként létezett a jelenlevők számára. Dan elmondta, hogy óriási jelentőséggel bír számára, hogy végre megvalósul az, amit az üzleti modellünk a kezdetektől fogva ígért.

  A február eljöttével megszüntettük a JRO-k kiosztását az elismerési programunk keretén belül, és ezzel egy időben elindítottuk az új Merits jutalomrendszerünket is. A promóció részleteit már kiküldtük nektek. Február 1-től kezdve a Bronz vagy Arany szintet elérő Tagjaink Merit pontokban részesülnek. A Unaico Merit elismerési programon keresztül kapott Meriteket később mindenféle jutalmakra és promóciókra lehet majd beváltani. Az első Meritekből vásárolható jutalmakat a Magyarországon rendezett globális konferenciánkon jelentjük majd be, szóval vágj bele a programba még most! A Merit jutalmakat gyorsan fel lehet halmozni.

  A www.presentermovies.com weboldalunk alig két hét alatt több ezer látogatót számlált. Látjuk, hogy hasznotokra váltak a jelenleg elérhető svéd, szlovén, magyar és kínai fordítások. Ezeket a videókat több, mint 80 országban látták már! A Presenter fantasztikus eszköz, nagy segítséget nyújt a SiteTalk bemutatásában a jelöltek számára.

  Nézd meg újra a www.presentermovies.com nagy felbontású videóit, használd fel őket az üzleted bővítésében, és ne feledd megmutatni őket a hálózatod többi tagjának sem!

   

  A másik hír, amivel lépten-nyomon találkozom, a Facebook tőzsdére lépésének közeledtével kapcsolatos. A kezdeti részvénykibocsátás tervezett bevétele 100 milliárd dollár, ami megegyezik a teljes McDonald´s cég értékével. Az egyetlen dolog, amire gondolni tudok, hogy ez elképesztően sok pénz egy olyan cégért, ami valójában nem értékesít semmit. Persze vannak hirdetések, amik kattintásonként pár centet hoznak, de ez a pénz a Facebook részvényeseinek zsebébe vándorol. A SiteTalk ebben különbözik leginkább. A Unaico ugyanis a bevételének több, mint felét visszajuttatja a Tagok részére. Képzeld el, mi lenne, ha a Facebook platform kínálna vásárlási, utazási és tréning lehetőségeket, aranyat, kávét vagy játékokat is! Lehet, hogy a Unaico-nak még szüksége van egy kis időre, de egy olyan platformmal a háta mögött, ami eladásokat és bevételt generál hétköznapi emberek számára, képzeld el, mennyit fog érni, ha a SiteTalk felhasználók száma eléri a 100 millió, vagy adott esetben a 800 millió tagot! Ezen tényleg érdemes elgondolkozni.

  http://www.sitetalk.com//register?sponsor=eberhart

 • 2012 febrár
  2012-02-07 12:24:23

  Kezdjük az új hónapot egy újdonsággal! A fentiekben az első nyilvános képet láthatod az új SiteTalk-ból, amit április végén vagy május elején adunk majd ki a Magyarországon rendezett globális konferenciánkon. Az új SiteTalk tényleg létezik, és már majdnem készen áll. A megjelenése letisztult és professzionális. Azonban még dolgoznunk kell rajta, és a globális konferencia előtt nem szándékozzuk élesíteni, szóval bocsánat, hogy olyat mutatunk, amit egyelőre nem kaphattok meg. Néha nagyon nehéz türelmesnek lenni. Elérkezett a február, és sok újdonsággal szolgál számunkra. Már most érezzük a mindannyiunk számára nagyon kedves Hong Kongi csapat hiányát, akik ettől a hónaptól kezdve a KLEO csapat részévé váltak. A kínai tagjaink a kezdetektől fogva jelentős és fontos szereplői voltak a Unaico családnak. Sok sikert kívánunk nekik a Unaico utáni életükben is! Mire ezeket a sorokat olvassátok, én már Indiában leszek, és az első induló meetinget meg is tartottuk Új-Delhiben. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire várom a találkozást az indiai Tagjainkkal, és azt, hogy végre megismerjem ezt a gyönyörűországot. A hatalmas népességnek és a gyors fejlődésnek köszönhetően India tökéletes piacot jelent számunkra. Az alábbi írást ezen a héten találtam, miközben az indiai prezentációkra készültem. A weboldal címe, ahonnan származik: "Indiai üzleti etikett és protokoll": “Kapcsolatok és kommunikáció • Az indiaiak ismerősökkel szeretnek üzletet kötni. • Indiában a kapcsolatok kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapulnak. • Indiában az üzletkötés feltétele jellemzően a hosszú ideje tartó személyes kapcsolat. • A közös ismerős általi bemutatás hasznosnak bizonyulhat, mivel ez azonnal megalapozza a bizalmat." Ejha! Hiszen a SiteTalk pontosan erről szól! Olyan emberekkel kötsz üzletet, akiket régóta ismersz, és bízol bennük. A SiteTalk alapját ugyanazok az értékek képezik, mint az indiai üzletkötési szokásokét. Ilyen hasonlóság mellett a SiteTalk csak sikeres lehet Indiában. Míg néhányunknak Indiában volt szerencséje találkozni, mások hasonlóan keményen dolgoztak a világ más részein. Az elmúlt hetekben Dan Andersson meetingeket tartott LEADER HÍREK2012. február 3-én véget érő hét (Magyar változat) 2. oldal SiteTalk Leader HírekBudapesten (400 résztvevő), a svédországi Soderhamn-ban (250 résztvevő), és Madridban (90 résztvevő). Madridban Dan találkozott számos olyan taggal, akik több, mint két évvel ezelőtt az elsők között csatlakoztak a Unaico-hoz. Bemutatta nekik, hogy az üzletünk mekkora utat tett meg a kezdetek óta, amikor a jelenlegi sikerünk csak ígéretként létezett a jelenlevők számára. Dan elmondta, hogy óriási jelentőséggel bír számára, hogy végre megvalósul az, amit az üzleti modellünk a kezdetektől fogva ígért. A február eljöttével megszüntettük a JRO-k kiosztását az elismerési programunk keretén belül, és ezzel egy időben elindítottuk az új Merits jutalomrendszerünket is. A promóció részleteit már kiküldtük nektek. Február 1-től kezdve a Bronz vagy Arany szintet elérő Tagjaink Merit pontokban részesülnek. A Unaico Merit elismerési programon keresztül kapott Meriteket később mindenféle jutalmakra és promóciókra lehet majd beváltani. Az első Meritekből vásárolható jutalmakat a Magyarországon rendezett globális konferenciánkon jelentjük majd be, szóval vágj bele a programba még most! A Merit jutalmakat gyorsan fel lehet halmozni. A www.presentermovies.com weboldalunk alig két hét alatt több ezer látogatót számlált. Látjuk, hogy hasznotokra váltak a jelenleg elérhető svéd, szlovén, magyar és kínai fordítások. Ezeket a videókat több, mint 80 országban látták már! A Presenter fantasztikus eszköz, nagy segítséget nyújt a SiteTalk bemutatásában a jelöltek számára. Nézd meg újra a www.presentermovies.com nagy felbontású videóit, használd fel őket az üzleted bővítésében, és ne feledd megmutatni őket a hálózatod többi tagjának sem! A másik hír, amivel lépten-nyomon találkozom, a Facebook tőzsdére lépésének közeledtével kapcsolatos. A kezdeti részvénykibocsátás tervezett bevétele 100 milliárd dollár, ami megegyezik a teljes McDonald´s cég értékével. Az egyetlen dolog, amire gondolni tudok, hogy ez elképesztően sok pénz egy olyan cégért, ami valójában nem értékesít semmit. Persze vannak hirdetések, amik kattintásonként pár centet hoznak, de ez a pénz a Facebook részvényeseinek zsebébe vándorol. A SiteTalk ebben különbözik leginkább. A Unaico ugyanis a bevételének több, mint felét visszajuttatja a Tagok részére. Képzeld el, mi lenne, ha a Facebook platform kínálna vásárlási, utazási és tréning lehetőségeket, aranyat, kávét vagy játékokat is! Lehet, hogy a Unaico-nak még szüksége van egy kis időre, de egy olyan platformmal a háta mögött, ami eladásokat és bevételt generál hétköznapi emberek számára, képzeld el, mennyit fog érni, ha a SiteTalk felhasználók száma eléri a 100 millió, vagy adott esetben a 800 millió tagot! Ezen tényleg érdemes elgondolkozni.

  http://www.sitetalk.com/eberhart

 • Lezárul a JRO promóció
  2012-01-27 14:40:45

  Az elismerési promóció, melynek keretein belül a Bronz és Arany szintet elérő tagok JRO-kban részesülnek, 2012. január 31-e éjfélkor lezárul. Tájékoztatunk továbbá, hogy a 2011 negyedik negyedévre vonatkozó hűségbónuszok január végén kerülnek kifizetésre, és ezzel együtt a Hűségbónusz akció is megszűnik. Február elején új elismerési promóciót indítunk, melyről hamarosan bővebb tájékoztatást is adunk.
  Üdvözlettel:
  A Unaico vezetősége

 • Összefoglaló a hétvégi bécsi rendezvényről
  2011-11-16 11:48:49

  Összefoglaló a hétvégi bécsi rendezvényről

  Ez az összefoglaló, mint eddig is mindegyik, belőlem is tartalmaz egy részt. Bevallottan nagyon szubjektív. Biztos vagyok abban, hogy mindenkinek mást jelentett, mást közvetített ez a rendezvény. Lehet, másoknak máshova estek a hangsúlyok. Lehet, amit én kevésbé tartottam fontosnak, mások fontosabbnak ítélik. És persze előfordulhat, hogy amit én fontosnak és hangsúlyosnak tartok, mások szemében az kisebb jelentőséggel bír. Igyekeztem ragaszkodni az elhangzottakhoz. Néha saját megjegyzéseimet is hozzáfűztem. Ezeket mindig eltérő színnel találjátok. És előfordult, hogy annyira fontosnak ítéltem gondolatokat, hogy szó szerint idézem.

  A képeket Juhász Balázs kollégám készítette, és hozzájárult, hogy felhasználjam őket. Köszönet érte.

  Egy hihetetlenül tartalmas programon vehettünk részt a hétvégén. Jelen volt a cég teljes felső vezetése, és valamennyien tartottak egy – egy prezentációt.

  A rendezvény házigazdája igazán mindent megtett, hogy az egymás után következő előadókat és eseményeket felépítse a közönség előtt.

  Indításként a Ljubljanából már ismert videó filmet láttuk. Az UNAICO és a SiteTalk eddigi történetéből összeállított videoclip fő üzenete „vigyázz facebook, jövünk!”.

  A program elején a bűvész kezdte a varázslatot, és a varázslat motívum többször is felbukkant a nap folyamán. Őszintén szólva, a nap végére engem sikerült teljesen elvarázsolni. Azóta eltelt már 3 nap, és bárkivel beszéltem a csapatom tagjai közül, úgy látom, a varázslat náluk is működik.

  A nap másik vezérmotívuma a „VÁLTOZÁS” volt. A változás az élet természetes része. Mi emberek általában nem szeretjük a változásokat. Egyrészt félünk az újtól, másrészt a megszokottban már jól kiismerjük magunkat, az kényelmes. De a változást nem tudjuk elkerülni.

  Haladjunk időrendi sorrendben.

  Első előadó a UNAICO első számú vezetője, Rune Evensen volt.

  Mondanivalóját a sas története köré építette. Ezt nehéz lenne szavakban visszaadni. A történetet az alábbi linken találod magyar nyelven:

  https://www.youtube.com/watch?v=w0kOpJm57wc

  Rune Evensen szájából hangzott el először, hogy a SiteTalk a leggyorsabban növekvő direkt marketing vállalkozás a történelemben. Ahhoz, hogy ezt elérjük már számtalan változáson kellett a cégnek átmennie, és a jövőben további változások lesznek.

  Másodiknak Frank Ricketts lépett a színpadra.

  Mielőtt az előadását megkezdte, hatalmas dolgot tett. Egy szervezési baki miatt nem jutott mindenkinek tolmácskészülék. Frank megkérte a németül tudókat, adják át a készüléküket, és ő maga két nyelven, angolul és németül tartotta meg a saját előadását, és utána a nap végéig folyamatosan a színpadon volt és tolmácsolt. Ez hihetetlen teljesítmény. Utólag is köszönet érte.

  /Ameddig ilyen vezetőink vannak, addig úgy gondolom, nincs mitől tartanunk. Frank mindannyiunknak példát adott abból, milyen egy vezető. Minden körülmények között a megoldást keresi, és elöl jár a megvalósításban is./

  Frank a jogi dolgokról beszélt. Elmondta, 34 éve dolgozik ebben a csodálatos iparágban, és 34 év alatt a SiteTalk az egyetlen olyan vállalat, amely veszi magának a fáradságot, hogy minden egyes országban megteremtse a legalitást.

  INDIA

  - 11 hónap után a papírmunka lezárult, minden olyan dokumentumot megküldtek, amit az indiaiak kértek, csak az állásfoglalást várják

  OROSZORSZÁG

  - a jövő hét végére a kezükben lesz egy nagyon pozitív jogi állásfoglalás

  - ez nem jelenti azt, hogy a jövő héttől már nyílik az orosz piac, de a lehetőség ezzel megteremtődik.

  - készítik a platformot

  - a tényleges piacnyitásról mindenki időben értesül

  USA

  - a felügyeleti szervvel a 3. fázisban vagyunk

  - mennek Washingtonba személyes találkozóra a felügyelet vezetőivel

  Célunk, 100 millióan leszünk jövőre.

  Ha nincsenek céljaink, és nem tartjuk rajta a fókuszt, akkor nincs értelme az egésznek.

  Miért vagytok itt ma?

  A SiteTalk az első 5 közösségi oldal között lesz.

  TOP10 bevétel, személyesen neked!

  A SiteTalknak lesz 100 millió tagja, az a kérdés, hogy kinek a csapatába fognak tartozni?

  „Itt és most ti vagytok a legjobb helyzetben az iparágban. Itt és most írjuk a történelmet. De!!! El kell fogadnod, hogy voltak, lesznek változások. Kell, hogy legyen türelmetek megjárni velünk ezt az utat. Soha a Network Marketing történetében, soha az interneten nem volt senkinek akkora lehetősége, mint nektek most.”

  Következett Dan Andersson

  Valamiért ő is a változásokról, a kihívásokról beszélt.

  „Az élet akkor állít kihívás elé, amikor a leggyengébb vagy. És ha legyőzöd ezeket a kihívásokat, olyan jutalomban részesülsz, amit most el sem tudsz képzelni. A változások, a kihívások mindig lesznek. Az a nem mindegy, hogyan reagálsz rájuk.

  Folyamatosan voltak kihívások, és folyamatosan legyőztük őket, és végül mindig elértük, amit akartunk.”

  A SiteTalk inspiráció révén van létrehozva.

  Tudjátok, hogy mi a különbség a motiváció és az inspiráció között?

  Én nem tudtam, mindig rokon értelmű kifejezésnek gondoltam. Utána néztem értelmező szótárban, nem lettem sokkal okosabb.

  motiváció: Cselekvésre késztető hajlandóság. Olyan belső vagy külső tényező, ami a személy számára tudatossá tehető, és számára ésszerű ok lesz arra, hogy megtegyen elvárt dolgokat, engedelmeskedjen egy utasításnak.

  Az inspiráció (sugallat, ihlet, késztetés), a lelki és szellemi tett egyik mozgatórugója, ami a kreativitással járó alkotókészség révén innovációt, azaz szakmai fejlesztést, vagy gyakorlatban is megvalósuló újításokat eredményez.

  Dan magyarázata:

  Ha van egy idiótád, és elkezded motiválni, akkor lesz egy motivált idiótád. De ha eljuttok az inspiráció egy szintjére, akkor eléred, hogy az idiótád elkezdi megvalósítani a céljait.

  „A SiteTalk már nem egy kísérlet.

  Inspirálva vagyunk, hogy létrehozzunk valamit, amiről az unokáink is beszélni fognak. Néhány év múlva filmek fognak készülni az alapításról. A headsetek sztorija ma, része lesz a legendának. Néhányan közületek részesei lesznek a legendának, és néhányan olvasni fognak róla.”

  A vezetőség mindig úgy fog működni, mint egy plafon.

  A cégben, és a terepen is kiváló vezetőink vannak.

  3 fontos különbség más cégekhez képest:

  - vízió

  - inspiráció

  - vezetőség

  Hozol egy döntést: ezt fogom csinálni, mindegy mi történik!

  Egyébként Dan indított egy videoblogot a http://theinspiredlive.com/ oldalon. Ez egy 60 részes videoblog sorozat, minden héten hétfőn, szerdán és pénteken teszi fel az újabb részeket. Én megnéztem az első kettőt, szerintem szenzációs, érdemes promotálni a csoportban az angolul tudók között. Ebből derült ki számomra, hogy az inspiráció olyan belső késztetés, amikor már nem tehetsz mást, mint cselekszel. Akkor már nem halogatsz, nem mérlegelsz, cselekszel, és a cselekvésed eredményeként egyre közelebb jutsz ahhoz, amit célként kitűztél.

  Következett Thomas Cristiansen

  Ő a SiteTalk Care – ről számolt be. Nem részletezem, minden, amit elmondott a www.sitetalkcare.com oldalon megtalálható.

  Számomra nagyon fontos a SiteTalk Care. Mégpedig azért, mert sokat elárul egy cégről az, ahogyan a környezetéhez, a környezetében található problémákhoz viszonyul. Ha az alapítás, elindítás időszakában, amikor ilyen kihívásokkal kell szembe néznie képes másokra gondolni, az a cég hosszú távra tervez. És abban a cégben az emberi értékek a helyükön vannak. Szerintem.

  David Blair az új Presenterről beszélt.

  2 féle változatban készül, egy nagyfelbontásúban a nagy előadásokhoz, és egy a számítógépeden használhatóban. Valamint a mobilodra.

  - Company Wall – cégismertető, interjúk a vezetőkkel, filmek pl. SiteTalk falu építéséről

  - Network Builder – hálózatépítő modul

  o MLM matematikailag mire képes

  o listakészítő modul a jövő hónap végére – segít a névlistádat összeállítani

  presentermovies.com oldalhoz kaptok hozzáférést, ott lesz fent az összes film. Egyelőre ne keresd az oldalt, nincs ott semmi,

  Következett a nap fénypontja, Adrian Barrett előadása az új SiteTalk oldalról.

  A fickó egyszerűen elképesztő. Kreatív, tele energiával, és hatalmas elszántsággal. Szinte felrobbant a színpad az energiáitól.

  Engem meggyőzött, hogy ő és csapata megcsinálja. Képes létrehozni 100 milliós tagságot kiszolgáló felületet, és el van szánva, hogy meg is teszi.

  Van hely a palettán, egy olyan közösség számára, amely lehetőséget biztosít a tagjainak a kommunikáción keresztül.

  Opportunity Community (a kommunikáció lehetősége).

  Az utolsó betölthető hely számára, ami létezik a piacon.

  Nézzünk néhány konkrétumot:

  - a SiteTalk felületet úgy tervezték meg, hogy automatikusan felismeri az eszköz típusát, amin elindítod. pl. PC, Tablet, okos telefon. a megjelenítés, a képernyő felosztása automatikusan ehhez igazodik. Legördülő képernyők.

  - SiteTalk Deals – Kenny beszél róla később

  - SiteTalk Live – video üzenet küldő, konferencia szoba

  - Megújul az üzenőfal

  - SiteTalk lotto – akár a mobilodon

  - SiteTalk Games – játékok

  - Sitetalk Tycoon

  - SiteTalk Kids

  Igaziból ez képekkel együtt lenne sokkal érdekesebb, de azzal sajnos nem szolgálhatok.

  Azt nagyon fontos volt látni, hogy az üzleti modellünk középpontja a SiteTalk oldal nagyon jó kezekben van.

  Azzal búcsúzott, hogy „én létre tudok hozni egy platformot, ami képes kiszolgálni 100 millió embert, de nem tudom rá odahívni a 100 millió embert. Azt nektek kell megtenni.”

  Ezután következett a szünet. Így aztán a szünetben volt témánk bőven.

  A délután folyamán Venczel Gábor volt az első előadó.

  Az ő témája a hozzáállás volt.

  a legjobban keresőkben van valami közös. Sajnos nem tudom mindet felsorolni, és biztosan nem sorrendben

  - ők mindannyian álmodók

  - keményen dolgoznak

  - nagyszerű tanítók

  - folyamatosan tanulnak

  - és nagyon jó vezetők

  Remélem, valamelyik UNAICO Day-en még lesz módunk meghallgatni Gábor előadását, mert nagyon sokat lehetett belőle tanulni. Minden munkatársnak hallania kellene, és elgondolkodni rajta, mennyiben felel meg ő maga a top keresők kritériumainak.

  Következett Thomas Nordlund

  Az ő motivációs előadását igazán képtelenség visszaadni. Ami nagyon megkapó volt, hogy milyen elismeréssel és szeretettel emlegette a fiát, Kennyt.

  A nap utolsó előadója Kenny Nordlund volt.

  Ő a SiteTalk Dealről beszélt, de leginkább csak vízió szinten, semmi konkrétum nem hangzott el. Számomra még nem világos, hogy ez egy termék partneri rendszer, egy kedvezmény rendszer, vagy valamilyen kupon, esetleg ezek valamilyen ötvözete?

  Viszont nagyon fontos célt fogalmazott meg:

  - bekerülni a TOP5 közösségi oldal közé

  - bekerülni a TOP5 Network marketing cég közé

  - bekerülni a TOP5 csoportos vásárlói közösség közé

  Az első kettő már ismert célkitűzés volt, de ez a harmadik most hangzott el először.

  Természetesen nem maradtak el az elismerések sem. 2,1 millió € értékű ajándékot osztottak ki Rolex-ek és 100 000 € csekkek formájában.

   

  Nagyon jó volt szombaton Bécsben magyarnak lenni. A teremnek csaknem fele, 750 magyar volt a rendezvényen, az elismeréseknek viszont a 80%-át mi hoztuk el.


  Gratulálok a díjazottaknak, és további sok sikert kívánok mindenkinek.

  A show folytatódik, november 26-án a UNAICO Day-el, addig is a terepen a munkával.

  Találkozzunk a magyarországi rendezvényeken, és 2012. áprilisban pedig a következő nemzetközi eseményen Malajziában.

 • Kedves Vezetők!
  2011-11-08 13:38:22

  Már nem kell sokat várni és hamarosan itt van az ausztriai rendezvény. Egészen pontosan

  november 12-én. Most minden erőtökkel azon kell dolgozni, hogy a legtöbb embert elvigyétek

  oda. Ez a legjobb marketing, tréning és toborzási lehetőség a 2011-es év hátralevő részében.

  Bangkokban elképesztő volt a rendezvény, fantasztikus programokkal. Csak kérdezd meg az

  európai leadereket, akik eljöttek, és rájössz, hogy egyszerűen nem hagyhatod ki ezt az

  alkalmat. Jelenleg 1060 jegyet értékesítettünk, vagyis már csak 440 darab maradt, és ezek el

  fognak kelni a hét folyamán. A helyszínen nem lehet jegyeket venni, úgyhogy vigyázz, nehogy

  lemaradjál. Vegyél egy jegyet magadnak és az egyik barátodnak most a háttérirodádban.

  A hét legnagyobb eseménye a SiteTalk bővítések és kiegészítések indulása volt. A SiteTalk

  csapatunk világszerte keményen dolgozott azért, hogy minden elkészüljön időre, és sikerrel

  jártak. Neked csak élvezned kell a munkájuk eredményét az új megjelenést kapott SiteTalkon.

  Kiküldtünk egy emailt, amiben bejelentettük a tíz legjelentősebb új funkciót, melyek tovább

  javítják a SiteTalk élményedet. A levél megismétlése nélkül a lényeg, hogy a bővítések közé

  tartozik a felhasználói felület teljes átdolgozása, ami egy sokkal intuitívabb megjelenést és

  felületet kölcsönöz a SiteTalknak. A SiteTalk regisztráció is sokkal egyszerűbb az új funkciók

  segítségével. Az egyik legnagyobb változás az érezhető sebesség növekedés. Ez külön érinti az

  ázsiai felhasználóinkat, köszönhetően a világszerte továbbfejlesztett szervereinknek. Ha még

  nem nézted végig ezeket az új funkciókat, látogass el ide: www.sitetalk.com/tour

  Jó híreink vannak a SiteTalk Care-rel kapcsolatban is. A becsomagolt falunkat szállító hajó

  elhagyta az európai kikötőt, és hamarosan megérkezik a pakisztáni Karachiba. Thomas K. a

  SiteTalk Care-től hamarosan Pakisztánba látogat, hogy segítsen a dolgok elintézésében. A falu

  felépítésével kapcsolatban világszintű sajtóvisszhangra számítunk.

  Ha még nem láttátok volna, mindenképpen szeretném megosztani veletek a Wall Street

  Journal MLM különszámát, ami nem rég jelent meg. Ez a 40 oldalas írás “a tökéletes közösségi

  üzleti modellként” jellemzi azt, amit csinálunk. A cikkek többek között foglalkoznak a

  közvetlen értékesítési modell aktualitásával, az általuk kínált jó befektetési lehetőségekkel,

  illetve az üzletág nemzetközi hatásával.

  Kattints ide vagy látogass el a http://www.directsellingnews.com/WSJDSN/

  Wall%20St%20Journal_preview.pdf oldalra, és töltsd le ennek a remek írásnak az

  ingyenes példányát. A világ egyik legelismertebb kiadványáról van szó, és ez az írás

  elképesztően nagy hitelt ad annak, amit csinálunk.

  Legyen kiváló hetetek, és találkozunk Bécsben!

  Chris

  SiteTalk Global Sales Manager

 • Leader titkok (október 31-ei hét)
  2011-10-31 11:38:19

  Húha! A bangkoki ázsiai regionális konferenciának köszönhet en ez a hét elképeszt volt. Nem

  voltam benne biztos, hogy egy napba bele tudjuk s ríteni a sok dolgot, amit meg akartunk mutatni,

  de végül sikerült. A napot csupán konferenciának hívni nem lenne igazságos: egyszerre volt parti,

  performansz, diszkó és alkalmanként rock-koncert.

  A m sor egy helyi Thai csoport gyönyör táncel adásával kezd dött, ami remek ízelít t adott az

  ország gazdag kultúrájából és m vészetéb l. Ezt követ en bemutatásra kerültek a SiteTalk alapító

  tagjai. Jarle Thorsen felsorolta, mivel járultak hozzá a cég fejl déséhez, és hangsúlyozta a jelen lev

  közönség érdemeit is abban, hogy a SiteTalk globális családja ezzé a fantasztikus jelenséggé

  válhatott.

  Rune Evensen vezérigazgató lelkesít beszédet mondott a változásról, kitérve a SiteTalk fejl désére

  a rövid, két éves története során. Rune hangsúlyozta annak fontosságát, hogy id r l-id re

  alkalmazkodnunk kell a körülményekhez, így a növekedésünkkel párhuzamosan további változások

  is várhatóak, hogy közben azzá a céggé válhassunk, amit mindannyian szeretnénk.

  Az elismerések kiosztása egyértelm en a délel tt fénypontja volt. A színpad teherbírását alaposan

  próbára tette a több száz Director, akik kezet ráztak és fényképezkedtek az alapítókkal. A

  kompenzációs tervben foglalt összes szint elismerésben részesült a Team Leaderekt l felfelé, és a

  közönségt l is nagy tapsot és gratulációt kaptak. A magasabb szinteken lev k színpadra léptek,

  hogy átvegyék a Rolex órájukat, a 100 000 eurós csekkjüket vagy a nyaralójuk kulcsát. Az el z

  héten tartott Rolex elismerési partiról készült videót is levetítettük, a rendezvényen az ázsiai régió

  350 leadere vette át a jutalom Rolexét. Ha ezt mind ezen az egy rendezvényen szerettük volna

  elintézni, a konferencia legalább két-három napig tartott volna.

  A Lightmaker cégt l érkezett Adrian Barrett remek prezentációt tartott arról, hogy a cég jelenleg

  milyen SiteTalk b vítéseken dolgozik. Bemutatott pár új gyerekeknek készült játékot, és prezentálta

  a SiteTalk mobileszközökr l (iPhone, iPad és Androidos telefonok) való használatának kib vítésére

  vonatkozó jöv beni terveket.

  Mr Johnson Wang, a Knag Li cég vezérigazgatója is fantasztikus el adást tartott. Mr Wang a kínai

  közvetlen értékesítés egyik nagy alakja, vezet i pozíciót töltött be több nagy közvetlen

  értékesítéssel foglalkozó cégnél is, konkrétan az Amway-nél és a Tiens-nél. Mr Wang megosztotta a

  közönséggel a jöv re vonatkozó elképzeléseit a KLEO együttm ködéssel kapcsolatban, ami a kínai

  SiteTalk tagokat is érinti. Mr Wang biztosította a jelenlev ket arról, hogy a kínai piac jöv je

  biztosabb, több termék várható, és a tagok számára jobban megnyílik ez a fejl d piac.

  Bemutatásra került néhány új üzleti eszköz is, köztük egy új e-kiadvány, a Flip Book, ami egy

  lapozható elektronikus magazin, emailben megosztható és mobileszközre tölthet lapokkal. Az els

  Flip Book tartalmát hamarosan közzétesszük, lényegileg a cégr l és a SiteTalkról szól, illetve a

  kett kapcsolatáról, továbbá a cég jöv beni terveir l is szó esik benne. Terveink szerint ezt

  Ausztriában az európai közönség el tt fedjük fel, és a bemutatás után forgalomba is hozzuk.

  A Generator csapat is jelen volt a rendezvényen, hogy felvételeket készítsen, illetve bemutassa az új

  filmjeit és produkciós termékeit, melyeknek többsége elérhet online és mobileszközökön keresztül

  is. A hordozható tartalom a jöv ben kulcsfontosságú lesz számunkra és az egész világ számára

  egyaránt. Ki akarna egy irodai számítógép el tt dolgozni, ha a SiteTalk vállalkozásodat az

  óceánparti nyaralódból is irányíthatod?

  Az ázsiai eseményekkel párhuzamosan egy másik meeting is lezajlott Budapesten, melynek 568

  résztvev je volt. Ez leny göz en sok ember egyetlen országhoz képest. A szervezésben

  közrem köd helyi leaderek nagy tapsot érdemelnek ezért az eredményért.

  A SiteTalk programozóink sem pihentek, az oldal újabb funkciókkal b vült. Ha ezeket nem vetted

  még észre, akkor mostanában nem voltál a SiteTalkon. Nézd meg te is, próbáld ki a dolgokat, és

  látni fogod, hogy a szemed el tt fejl dik az egész.

  Most minden er nkkel a következ nagy show-ra koncentrálunk, ami november 12-én lesz

  Bécsben. Még mindig van elég fér hely, úgyhogy irány a háttériroda, és foglalj le párat. Az

  üzletünkr l a legjobb áttekintést ezeken a rendezvényeken kaphatod.

  Örömömre szolgált, hogy európai tagokkal is találkoztam a bangkoki rendezvényen, szóval ha tudni

  akarod, miért érdemes elmenni a bécsi rendezvényre, kérdezd meg az egyik ismer södet, aki itt volt

  Thaiföldön, és biztosan megkapod rá a választ. Én már tudom. Légy ott!

  Chris Cooper

  SiteTalk Global Sales Manager

 • Leader titkok (október 10-ei hét)
  2011-10-10 12:05:23

  Az e heti Leader titkok egy kicsit rövidebb lett, mert jelenleg leginkább a rendezvényekre

  koncentrálunk. A President hét hatalmas sikert aratott, és remek szórakozás volt. A következő

  egy hónapban pedig minden második hétre jut egy rendezvény.

  A jövő héten, október 13-án, esedékes Hong Kongi Rolex elismerési partink fantasztikusnak

  ígérkezik. A rendezvény 13-18 óra között lesz majd a következő helyen: Rotunda1, KITEC,

  Kowloon. A regisztráció 11 órakor kezdődik. Még sosem osztottunk ki annyi Rolex karórát,

  mint amennyit ezen a rendezvényen fogunk. Szinte hihetetlen, hogy már külön rendezvényt

  kell tartanunk csak az elismerések kiosztására.

  Ezután a thaiföldi Bangkokban megtartott ázsiai regionális konferenciánk következik október

  25-én, aztán a bécsi európai konferencia november 12-én. Az előkészületek jól haladnak. Az

  ázsiai jegyek már elfogytak, de az európai leadereinket még egy kicsit noszogatnunk kell.

  Hamarosan elkezdjük kiküldeni az ízelítőket a rendezvényeken bemutatásra kerülő dolgokról.

  Ez biztos felkelti majd az érdeklődéseteket.

  Halhatsz majd új részleteket a jelentősen megújuló SiteTalkról, a cég Unaico oldalának új

  üzleti modelljéről, a SiteTalk Care új, tagok felajánlásaira alapuló programjáról, és pár

  fantasztikus marketing eszközről, amiket hamarosan használatba is vehetsz. De legyen elég

  ennyi a titk ok kiszivárogtatásából.

  A másik folyamatban levő Hong Kongi eseményünk a Salome Product Training, amit

  szépségápolási tanácsadók tartanak. Hamarosan megrendezésre kerül a második egy órás

  tréning, melynek keretén belül a vásárlók betekintést nyernek a termék sajátosságaiba és

  előnyeibe, és a saját kérdéseikre is választ kaphatnak. A rendezvénynek a Hong Kongi

  “SiteTalk Education Center” ad otthont, a következő szeminárium időpontja 2011. október 11.,

  15 :00-16:30.

  Egy másik izgalmas fejlemény, hogy az elmúlt hetekben több találkozót is szerveztünk egy új

  céggel, akik majd összerakják és beépítik az új F1 motort a versenyautónkba, kicserélve az

  eddig használt robogó motort (ha emlékszel még a múlt heti hasonlatomra.)

  Ez az új cég a leginkább erre a területre specializált cég a világon. Világszerte számos

  országban van irodájuk. Tizenöt évvel ezelőtt kezdték, és az iPad/tablet forradalom vezető

  cégei közé ta rtoznak. Az ő számlájukra írhatóak a Harry Potter filmek varázslatos animációi,

  illetve a Sony nagy felbontású termékeinek létrehozásában is segédkeztek. Vegyél részt a

  konferenciánkon, hogy többet is megtudj erről a csoportról, és a fantasztikus munkáról, amit

  hamarosan elkezdenek a SiteTalkon.

  Az irodánk másik visszatérő témája a KYC folyamat (Know Your Customer - Ismerd az

  ügyfeled), melynek nyomán magasabbra helyeztük a mércét az adminisztratív

  munkavégzéss el kapcsolatban. Tudjuk, hogy sokat kell tennünk azért, hogy felkészüljünk a

  cégünk és a pénzügyeink alapos ellenőrzésére, és ezt boldogan tesszük. Hirtelen úgy tűnik,

  hogy mindenhez új papírmunka és jóváhagyás tartozik, ami úgy gondolom, hogy jó jel.

  Frank fáradhatatlan módon ezen a héten is kitett magáért – ez alkalommal az izraeli pozitív

  jogi vélemény készült el, és hamarosan felkerül a háttérirodába is. Nézd meg te is. Remek

  munka volt, Frank. Közel vagyunk ahhoz, hogy lefedjük a fél világot.

  Ne feledd aktívan hirdetni a közelgő rendezvényeinket, a Rolex elismerési partit október 13-

  án Hong Kongban, illetve a regionális konferenciáinkat, október 25-én Thaiföldön és

  november 12-én Ausztriában.

  Végül az IT szektorral szorosan összefonódó cégként nem múlhat el ez a hét anélkül, hogy

  lerónánk tiszteletünket Steve Jobs és legendás munkássága előtt. Az Apple nélkül nem tudnék

  létezni. Amikor tudomásomra jutott, hogy elhunyt, megszámoltam, hány Apple/Mac

  termékem van, és összesen hétig jutottam. Steve Jobs jobbá tette az életem.

  "A munkád a zéleted jelentős részét kitölti,éscsak úgylehetsz igazán elégedett,ha

  hiszel benne,hogy jó munkát végzel.Jó munkát pedig csak úgy tudsz végezni,ha

  szeretedazt,amitcsinálsz."- Steve Jobs

  Chris Cooper

  Global Sales Manager

 • Unaico üzleti hírek
  2011-08-31 18:57:51

  Jelenleg számos projekt van folyamatban, következzen egy rövid összefoglaló arról, hogy miken dolgozunk éppen:

  • A Unaico tovább terjeszkedik a világban, múlt hétvégén egy sikeres előzetes indítást vezényeltünk le Indiában.
  • Múlt héten elindítottuk az új megjelenésű SiteTalk bétáját, illetve a 1 BV promóciót is. A megvalósítás közben felmerülő problémák miatt az elmúlt héten az IT rendszereink kihívásokkal küszködtek. Folyamatosan dolgozunk a rendszereink javításán, köszönjük az ezzel kapcsolatos türelmedet és megértésedet.
  • Múlt héten a Unaico vezetősége meglátogatta a President luxus jutalomlakásokat. A helyszín fantasztikus, és izgatottan várjuk, hogy az egyre többen levő Unaico Presidentek hamarosan elkezdhetik élvezni új otthonaikat.
  • Az előző héten elküldtük a pályázatunkat a SEC számára, mely megnyitja majd előttünk a világ legnagyobb közvetlen értékesítési piacát, az Egyesült Államokat. Szintén egyeztetünk egy nagy orosz jogi céggel az üzleti modellünk áttekintésével kapcsolatban. Folyamatos tájékoztatást adunk majd az ezzel kapcsolatos fejleményekről.
  • Az ügyfélszolgálat arra kéri a Tagokat, hogy egy ügyhöz csak egy ügyfélszolgálati kártyát hozzanak létre, mert a sok kártya rengeteg időigényes plusz munkát okoz a részlegnek.
  • A Tagok regisztráláskor kötelesek megadni a valós nevüket, születési idejüket és egy érvényes email címet, annak érdekében, hogy megegyezzenek a banki ügyintézéshez szükséges személyazonosító másolaton szereplő adatokkal.
  • Az új Üzleti prezentáció elérhető a háttérirodában az összes Unaico nyelven.


  Megnyitott a Towah kifizetési átjáró

  Ahogy azt megígértük, a Towah kifizetési átjáró most minden Unaico tag számára elérhető. Segítségével irányítás alatt tarthatod az üzleti adminisztrációs költségeidet, a Towah ehhez most egy könnyen használható fizetés feldolgozó rendszert kínál a hitel- vagy bankkártyás ügyfelek számára. 

  A pénz a Tagsági Towah Club számláról (e-wallet) közvetlenül a Kereskedői számládra kerül. Biztonságosan, egyszerűen és gyorsan. 

  A Unaico tagok számára 4,9%-os terhelési díj van, mely a hitelkártya tulajdonost vagy a Towah Club számla tagot terheli. Használható kártyák: Visa, VISA Electron, Delta, MasterCard és Maestro.

 • 2011.08.15. State Of the Nation Call összefoglalója:
  2011-08-17 18:36:42
  A hétfő esti State Of the Nation Call összefoglalója:
  Dan Anderson
  Mindenkit üdvözlök itt a Call-on, nagyszerű látni, hogy már csaknem 200-an vagyunk itt, a világ minden tájáról!
  Örömmel tudatom veletek, hogy a SiteTalk számai jó iramban növekszenek, és ennek következménye is az, hogy:
  A jövő héten pre-launch rendezvényeket tartunk, Indiában! Helyszínek: Mumbai és Új Delhi.
  Ezen események a globális növekedés felé tett nagy lépés mérföldkövei.
  Erre a növekedésre vonatkozóan hamarosan olvashattok egy publikált növekedési stratégiát is.
  A közeljövőben kerül megrendezésre az Európai és az Ázsiai regionális rendezvény. Ezek lesznek a későbbi Globális esemény bevezetői.
  A szervezésre létrehoztunk egy team-et.
  Tagjai:
  - Chris Cooper
  - Kenny Nordlund
  - John Ng
  - Urska Skof
  - Leonard Loo
  A rendezvényekre vonatkozó kérdéseiteket a team tagjaihoz intézhetitek.
  Más:
  Hamarosan újra elindul a HH a Hétvégi Hírlevél, egy új formában. A korábbi kissé brosúra szerű
  megjelenést felváltja egy összetettebb, mélyebb szerkezetű kiadvány, linkekkel, hivatkozásokkal
  a benne szereplő információkkal kapcsolatban.
  A jövő héten elindítjuk a 1BV program 2. fázisát. Céldátum: Augusztus 20.-a!
  Mint azt már tudjátok, e program célja az, hogy valós aktivitást generáljon a SiteTalkon.
  A jutalékalapot jelentő BV-t az aktivitás alapján számolja el.
  Természetesen megtanultuk amit az 1. fázisból meg kellett tanulnunk. A rendszer folyamatos,
  mindennapos 24 órás monitoring alatt áll.
  Tudom, hogy közületek sokan várakozó állásponton vannak, és kíváncsiak vagytok arra ami jön,
  én mégis azt javaslom, bátran kezdjétek el ismét használni és csoportotokon belül népszerűsíteni
  az oldalt, hogy amikor az aktivitást mérni kezdi, minél több tag után írhassuk jóvá a járandó BV-t.
  Fontos Figyelmeztetés!
  Legyetek éberek!
  Az elmúlt hét során többször észleltünk kísérleteket arra, hogy hackerek tagok számlaadatait
  ellopják.
  Ezt általában úgy teszik, hogy létrehoznak egy az eredetihez megtévesztésig hasonló fogadó oldalt,
  és amikor a tag beírja a bejelentkezéshez szükséges adatait, azok megismétlését kéri az oldal.
  Ha belépéskor akár a SiteTalk, akár a UNAICO oldal arra kér titeket, hogy ismételjétek meg akár
  a felhasználóneveteket, akár a jelszavatokat, haladéktalanul lépjetek ki az oldalról. Mikor pedig belépni
  készültök, ellenőrizzétek a címsort, hogy a valódi oldalon landoltatok-e?
  A cég nem kér tőletek ismétlést. Ha ilyen kérdést láttok, gyanakodjatok!
  David Blair: (A PRESENTER-t alkotó team vezetője)
  Én is üdvözlök mindenkit! Több fontos bejelenteni valóm van a számotokra!
  Az utóbbi 1-2 hónapban jelentős váltotatásokat hajtottunk végre a PRESENTER-rel kapcsolatban.
  Meggyőződésünk, hogy a PRESENTER olyan eszköz, ami korábban nem létezett a Network Marketing
  iparágon belül. Célunk az, hogy tagjaink 100%-a használja a programot az üzlet bemutatására.
  Ennek elősegítésére dolgoztuk ki az új verziót, és kötöttünk több kulcsfontosságú megállapodást.
  Ezek egyike, hogy minden GOLD és BRONZ tag ingyen használhatja a programot 2011. 12. 31.-éig.
  Ez vonatkozik több különböző nyelvű verzió használatára illetve több számítógépen történő futtatásra is.
  Készülnek a programmal feltöltött USB-s PenDrive-ok, amiket a felső vonalakon keresztül juttatunk el hozzátok,
  amint a legújabb verzió elkészül. Ez Augusztus 31.-én várható, új klipekkel és funkciókkal.
  A programot továbbadhatjátok a munkatársaitoknak, akik a segítségével professzionálisan tudják bemutatni
  a céget és az üzleti lehetőséget. Véleményem szerint ez a legjobb módja a másolódásnak!
  Az új kiadással egyszerű tartalmi és használati ismertetés is járni fog.
  Örülök, hogy személyesen oszthattam meg veletek ezeket a nagyszerű híreket,
  köszönöm a figyelmet!
  Dan:
  David, köszönjük a tájékoztatást!
  Mindenkinek sikeres hetet kívánok, és találkozunk a következő Call-on!
  (Következő Call: 2011.08.22. 22:00-kor.)

  Köszönet Hegedűs Andrásnak a fordításért.
 • Vezetői tájékoztató jelenlegi állapotról
  2011-08-09 08:44:12

  Kedves Vezetők !

  Köszönjük pozitív visszacsatolásaitokat a vezetői információkkal kapcsolatosan .

  Ezt az üzletet Veletek együtt építjük és örömmel fogadjuk, hogy rendelkezésünkre áll ez a kétirányú kommunikációs lehetőség .

   

  Ezáltal tudjuk fejleszteni üzleti modellünket és a versenyben is így tudunk az élen maradni.

  A múlt héten egy üzleti elemző járt irodánkban, akit teljesen lenyűgözött az üzletünk.

  Ezt a megjegyzést tette: azt csináljátok , amit minden Más Social Media-s cég akar csinálni !

  Nagyon jó érzés volt ezt a megerősítést kapni arról, hogy tényleg a legjobb helyen és a legjobb időben vagyunk.

   

  Mint ahogy azt már korábban is említettük most nagyon sok dolog van a palettánkon.

  Azon témák listája amikkel foglalkozunk olyan hosszú, hogy inspirál minket, és minden elmúló nap abba az irányba visz, amerre mi, mint cég menni akarunk.

   

  Alább vannak példák néhány dologról amire fókuszálunk a napi munkán kívül, ami úgy zajlik mint általában.

  Az új háttériroda építése lépésenkénti folyamat, amely gyorsan halad előre.

  Jelenleg keményen dolgozunk a JRO rendszer tökéletesítésén azzal a céllal hogy egy hatékony és jó rendszert alkossunk, ami meg fog felelni nektek tagoknak, és a cégnek egyaránt.

  Megpróbáljuk annyira egyszerűen és hatékonyan tartani, amennyire lehetséges.

   

  A közeljövőben a működésben várhatók javulások:

  Új globális értékesítési igazgatónk augusztus 1-én áll munkába, és az ő prioritása az lesz, hogy mindanyiunkkal együtt dolgozzon .

   

  A célunk az, hogy olyan struktúrát hozzunk létre, ahol mindannyian megkapjátok a megérdemelt támogatást és a munkátokat annyira leegyszerűsítsük, amennyire lehetséges.

  Keményen próbálunk tapasztalt belső értékesítőket is felvenni, akik számára a központi feladat az lesz, hogy több terméket és szolgáltatást kínáljanak tagjainknak.

   

  A SiteTalk folyatja a növekedést. Világszerte érünk el embereket és új tagok tízezreivel növekszünk mindennap.

  A világ legtöbb országában jelen vagyunk és ez annak a ténynek köszönhető, hogy az emberek egyre többen és többen használják a SiteTalkot kapcsolattartásra.

   

  Figyelj oda arra, hogy barátaid és családtagjaid körében népszerűsítsd a SiteTalk használatát hogy megfelelően pozicionáld magad, amikorra az 1 BV promóció második fázisa elkezdődik augusztus végén.

   

  Jelenleg minden Presidentet egy izgalmas eseményre tervezünk meghívni Singapurba. Ezzel a témával kapcsolatban hamarosan közlünk további részleteket!

   

  Végezetül- üzleti prezentációnk felújítása zajlik jelen pillanatban. Jövő héten már láthatjátok a továbbfejlesztett prezentációt angol nyelven, és azután ez lesz lefordítva az elkövetkező hetekben.

   

  Már kezd nagyon jól kinézni és reméljük hogy mindannyian tetszéssel fogadjátok majd. Összességében pedig egy nagyon jó héten vagyunk túl.

   

  Ne felejtsétek el meghallgatni a következő State of the Nation Call-t hétfőn.

   

  Unaico Team

  A fordításért köszönet Hegedűs Andrásnak!

  DTMN csapata

   

Weboldal készítés ingyen

Asztali nézet